Δρ Οζ συνιστά εκχύλισμα πράσινου καφέ

Δρ Οζ συνιστά πράσινου καφέ.Δεν μπορεί να συμβαδίσει με τον Δρ Οζ. Απλά, όταν νόμιζα ότι το τελευταίο θαύμα απώλεια βάρους ήταν σμέουρων κετόνη, έρχεται ένα άλλο βάρος απώλεια πανάκεια. Αυτή τη φορά, είναι πράσινος καφές.

Eveyone ξέρει Δρ Οζ, τώρα. Στο παρελθόν ένας όρος για την Oprah, πήρε τη δική του εκπομπή που αυτός είναι χτισμένο σε αυτό που είναι ίσως η μεγαλύτερη πλατφόρμα για Ψευδοεπιστήμη υγείας και ιατρικής αγυρτείας στην ημερήσια τηλεόραση. Εκτός από την προώθηση της ομοιοπαθητικής, αυτός έχει φιλοξενήσει συμπλήρωμα, έμπορος Joe Mercola αρκετές φορές για την προώθηση αναπόδεικτες συμπληρώματα. Αυτός έχει κληθεί πριν για την προώθηση γελοίο διατροφή σχέδια, και δίνει κακές συμβουλές για διαβητικούς.

Και μην ξεχάσετε την αποτυχημένη προσπάθειά του να αποδείξει πραγματικά κάποια επιστήμη για την επίδειξή του, όταν εξέτασε το χυμό μήλου για το αρσενικό, που ζητείται μια επιστολή από το FDA σχετικά με τη μεθοδολογία. Το εκτεταμένο ιστορικό τρομερό υγεία συμβουλές είναι σας προσοχή να μην δεχθεί τίποτα προτείνει στην ονομαστική τους αξία. Έτσι όταν το σήμα μπροστά από το τοπικό φαρμακείο μου ξεκίνησε διαφήμιση Πράσινη κόκκους καφέ-όπως βλέπει στην Δρ Οζ, παρακολουθούνται κάτω από το εν λόγω κλιπ.

Η τελευταία φορά που είδα Δρ Οζ σε δράση όταν όταν είχε SBM δική Steven Novella ως επισκέπτης, όπου υπήρχε πράγματι μια ανταλλαγή (αν και σύντομη) σχετικά με τα επιστημονικά στοιχεία για την εναλλακτική ιατρική. Αντικατάσταση Δρ Novella με naturopath, και μπορείτε να πάρετε αυτό:

Ναι, Oz χρησιμοποίησαν το όρους μαγεία, εντυπωσιακό, άνευ προηγουμένου, θεραπεία και Θαύμα χάπι. Και σαφώς το naturopath, Λίντσεϊ Ντάνκαν, είναι ερωτευμένος με αυτό το προϊόν. Αλλά ο Δρ Οζ είναι ένα επαγγελματία υγείας-αυτός είναι ο Αντιπρόεδρος του το τμήμα Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Θα ήταν λίγο δύσπιστος, δεξιά;

Ένα θεατή μειώθηκε 2 κιλά σε 5 ημέρες. Το άλλο θεατή χάσει 6 κιλά σε 5 ημέρες. Πειστική απώλεια βάρους; Ήταν πειστική Δρ Οζ.

Έτσι τώρα εγώ είμαι πρόκειται να κάνει τι Δρ Οζ, οι παραγωγοί της επίδειξης, και το naturopath Lindsay Duncan δεν έκανε — στην πραγματικότητα να επανεξετάσει τα στοιχεία.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

Η μελέτη σχετικά με εκχύλισμα πράσινου καφέ

Υπάρχει κάποια πρόταση, αλλά κανένα βάσιμο αποδεικτικό στοιχείο, ότι η κατανάλωση καφέ ή την κατανάλωση καφεΐνης μπορεί να έχει μια μέτρια, επίδραση στο βάρος. Αυτή η μελέτη εξέτασε ακαβούρντιστη ή πράσινα φασόλια καφέ, και δημοσιεύτηκε στο ηλεκτρονικό περιοδικό διαβήτης, μεταβολικό σύνδρομο και την παχυσαρκία: στόχοι και η θεραπεία. Το περιοδικό λέει ότι είναι μια όμοιος-αναθεωρημένο δημοσίευση, αλλά με το μέσο όρο των δώδεκα ημερών από την υποβολή της συντακτικής απόφασης, το οποίο προφανώς περιλαμβάνει ισότιμης αξιολόγησης, είναι προφανής η αναθεώρηση είναι βιαστική στην καλύτερη.

Η μελέτη έχει δικαίωμα, τυχαιοποιημένη, διπλή-τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο, γραμμική δόση, crossover μελέτη για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας του ένα εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ σε υπέρβαρα άτομα. Η επικεφαλής συγγραφέας, Joe A Vinson, είναι ένας χημικός στο Πανεπιστήμιο του Scranton, Πενσυλβανία. Κανένας από τους τρεις συντάκτες εμφανίζονται ως κλινικούς ιατρούς ή ιατρικούς επαγγελματίες, και κανένας δεν φαίνεται να έχουν δημοσιεύσει παχυσαρκία έρευνα πριν. Η μελέτη χρηματοδοτήθηκε από ένα συμπλήρωμα κατασκευαστής, Εφαρμοσμένων Επιστημών τροφίμων.

Εκχύλισμα πράσινο καφέ (το εμπορικό σήμα GCA) χρησιμοποιήθηκε στη μελέτη. Οι συγγραφείς σημειώνουν ότι GCA έχει περιεκτικότητα σε τυποποιημένα 45,9% χλωρογενές οξύ, που είναι υποτίθεται ότι είναι το ενεργό συστατικό. Τώρα αντίθετα με όσα ειπώθηκαν σχετικά με το Δρ Οζ δείχνουν, Χλωρογενικό οξύ είναι επίσης στο καβουρδισμένο καφέ σε σημαντικές ποσότητες, ώστε να μην χρειάζεται να εκχύλισμα πράσινο καφέ για να πάρετε μια καλή δόση.

Οι ασθενείς χωρίστηκαν τυχαία (δεν αποκαλύφθηκε μέθοδος) σε τρεις ομάδες: υψηλή δόση, χαμηλή δόση, και του εικονικού φαρμάκου (που περιγράφεται μόνο ως ανενεργό ουσία). Χωρίς σαφείς λόγους για το πώς καθορίστηκε η δόση παρασχέθηκε. Κάθε ομάδα έμεινε σε μία ομάδα για έξι εβδομάδες, είχε μια εδαφική διάβρωση του δύο εβδομάδες, στη συνέχεια μετακόμισε στην επόμενη ομάδα. Εδώ είναι όπου θα τρέχει σε περισσότερα προβλήματα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

Πώς να μελετήσει για πράσινο άψητο καφέ

Ομάδες υπηρέτησε ως τους ελέγχους τους, και να εναλλάσσονται μεταξύ μια υψηλή δόση, μια χαμηλή δόση και το εικονικό φάρμακο.

  • Ομάδα 1 (6 ασθενείς): υψηλή δόση (x 6 εβδομάδες) — εδαφική διάβρωση (x 2 εβδομάδες) — χαμηλή δόση (x 6 εβδομάδες)-εδαφική διάβρωση (x 2 εβδομάδες) — εικονικό φάρμακο (x 6 εβδομάδες)
  • Ομάδα 2 (4 ασθενείς): χαμηλή δόση — ξεθώριασμα — εικονικό φάρμακο — ξεθώριασμα — υψηλή δόση
  • Ομάδα 3 (6 ασθενείς): εικονικό φάρμακο — ξεθώριασμα — υψηλή δόση — ξεθώριασμα-χαμηλή δόση

Αυτό δεν φαίνεται ότι παράλογο. Αλλά οι ερευνητές σημείωσε τα εξής:

Η υψηλός-δόσεων προϋπόθεση ήταν 350 mg GCA που λαμβάνονται από το στόμα τρεις φορές την ημέρα. Η χαμηλή δόση προϋπόθεση ήταν 350 mg GCA που λαμβάνονται από το στόμα δύο φορές την ημέρα. Ο όρος εικονικό φάρμακο αποτελείται από ένα αδρανές 350 mg κάψουλα μια ανενεργή ουσία που λαμβάνεται από το στόμα, τρεις φορές την ημέρα.

Περιμένετε, τι; Ο βραχίονας χαμηλή δόση ήταν δύο φορές την ημέρα, ενώ το εικονικό φάρμακο και ο βραχίονας υψηλή δόση ήταν τρεις φορές την ημέρα; Αυτό σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες και οι ερευνητές θα μπορούσε να καθορίσει ποια περίοδο ήταν η θεραπεία χαμηλή δόση. Γνωρίζοντας αυτό, τις άλλες περιόδους δύο θεραπεία μπορεί να προσδιοριστεί. Τόσο πολύ για τύφλωση και του εικονικού φαρμάκου ελέγχου – δεν μπορούσε προφανώς θεωρούμε αυτό μια τυφλή δοκιμή.

Με βάση το πρωτόκολλο, οι συμμετέχοντες που αξιολογήθηκαν σε εβδομάδες 0, 6, 8, 14, 16 και 22. Διατροφή αξιολογήθηκε από συνεντεύξεις και ανάκληση-ως γνωστόν, αναξιόπιστες μέσο μέτρηση θερμίδων πραγματική κατανάλωση. Βάρος, ύψος, σωματικού λίπους, και αρτηριακής πίεσης υπολογίστηκαν κάθε επίσκεψη. Ασφαλής και αποτελεσματική;

Τόσο Oz και οι συγγραφείς δηλώνουν ότι το συμπλήρωμα ήταν ασφαλής και χωρίς παρενέργειες. Αλλά η δίκη δεν αναφέρουν οποιαδήποτε πληροφορία παρενέργεια καθόλου, εκτός από δηλώνοντας καμία παρενέργεια από τη χρήση GCA. Λαμβάνοντας υπόψη πληροφορίες δεν φαίνεται να έχει συλλεχθεί συστηματικά, δεν είναι σαφές, μπορούμε να δεχτούμε αυτή τη δήλωση. Τουλάχιστον, οι συντάκτες πρέπει να έχουν αναφερθεί παρενέργειες μεταξύ τις τρεις θεραπευτικές περιόδους. Εκπληκτικά, υπήρχε ένα μη-σημαντική αύξηση στην συστολική και διαστολική αρτηριακή πίεση, η οποία οι συγγραφείς σημειώνουν εμφανίστηκε περιορίζεται στο συστατικό θεραπεία placebo.

Έκανε η απώλεια βάρους τελευταία; Οι συγγραφείς ισχυρίζονται ότι 14 από 16 συμμετέχοντες διατηρείται μείωσε βάρος μετά την ολοκλήρωση της μελέτης-αυτό είναι αμφίβολο, καθώς δεν συμπλήρωμα ή φάρμακο για την παχυσαρκία συνεχίζει να λειτουργεί αφού σταματήσετε να παίρνετε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

Πράσινος καφές για δοκιμή απώλειας βάρους

Προϊόντα διατροφής που υπόσχονται γρήγορη ζυγίζουν την απώλεια με καμία άσκηση ή περιορισμός θερμίδων δεν είναι κάτι καινούργιο. Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου συνήθως παίρνει σε απάτες συμπλήρωμα διατροφής, και έχει έναν κατάλογο απαιτήσεων καλεί κόκκινες σημαίες σε διαφημίσεις για προϊόντα άνευ αξίας. Ας το θέσω πράσινου καφέ σε αυτή τη δοκιμασία:

  • Προκαλούν απώλεια βάρους δύο λίρες ή περισσότερο την εβδομάδα για ένα μήνα ή περισσότερο χωρίς να κάνει δίαιτα ή άσκηση; Βάρος απώλεια αξίωση είναι λίγο κάτω από 1lb/εβδομάδα χωρίς να κάνει δίαιτα ή άσκηση.
  • Προκαλέσει ουσιαστικό βάρος απώλεια δεν έχει σημασία τι ή το πόσο ο καταναλωτής να τρώει; Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι δεν υπήρχε καμία διαφορά σε θερμίδες τύπου ή πρόσληψη, άλλη απώλεια βάρους που συνέβη.
  • Προκαλέσει μόνιμη απώλεια βάρους (ακόμα και όταν ο καταναλωτής σταματά τη χρήση προϊόντος); Ερευνητές ισχυρίστηκαν απώλεια βάρους θα διατηρηθεί και μετά τη δίκη έληξε.
  • Εμποδίζουν την απορρόφηση των λίπος ή τις θερμίδες για να επιτρέπει στους καταναλωτές να χάσουν σημαντικό βάρος; Πραγματική μηχανισμός (αν υπάρχει) δεν είναι σαφές. Στην επίδειξη έχει καλέσει blocker λίπους.
  • Με ασφάλεια επιτρέπει στους καταναλωτές να χάσει περισσότερα από τρία κιλά ανά εβδομάδα για περισσότερο από τέσσερις εβδομάδες; Ισχυρίζεται 10% πάνω από 22 εβδομάδες.
  • Προκαλέσει ουσιαστικό βάρος απώλεια για όλους τους χρήστες; Μελέτη ισχυρίζεται όλα συμμετέχοντες απώλεια βάρους, απώλεια λίπους και μείωση του ΔΜΣ τους.
  • Προκαλέσει ουσιαστικό βάρος απώλεια από φορώντας στο σώμα ή το τρίψιμο στο δέρμα; — δεν ισχύει

Το τμήμα του Δρ Οζ εγείρει πολλά από κόκκινες σημαίες της FTC – αν ήταν μια πληρωμένη διαφημιστικό μήνυμα, θα μπορούσατε να αναλύσετε αυτό έναντι του FTC.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

Συμπέρασμα

Πράσινο φασόλι καφέ συμπληρώματα έχουν τα χαρακτηριστικά ενός προϊόντος απώλεια βάρους ψεύτικες. Το συμπλήρωμα στερείται αληθοφάνειας, μόνο δημοσιευμένα κλινικής δοκιμής είναι πολύ μικρό, και φαίνεται να έχουν κάποια σοβαρά μεθοδολογικά προβλήματα. Αγνοώντας όλα αυτά, ο Δρ Οζ έχει αντί αγκαλιάσει ως το νεότερο πανάκεια για την απώλεια βάρους.

Η παχυσαρκία είναι το πραγματικό ζήτημα υγείας, ωστόσο Δρ Οζ φαίνεται αρκετά περιεχομένου touting αναπόδεικτες προϊόντα αντί να παρέχει αξιόπιστες, βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα πληροφορίες. Στον πραγματικό κόσμο, μόνιμη απώλεια βάρους είναι δύσκολο, και υπάρχουν καμία γρήγορες λύσεις. Αλλά όχι στο κρατίδιο του Οζ.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

local_offerevent_note May 25, 2020

account_box masroysaja