εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για απώλεια βάρους

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ για απώλεια βάρους

Ίσως έχετε ακούσει για τα αποτελέσματα dieters παίρνουν από εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ; Ακόμα ένα άλλο συμπλήρωμα κάνει τους γύρους και οι απατεώνες είναι έξω σε πλήρη εξέλιξη να σανό από τη δημοσιότητα. Ιστοσελίδες πιπέρι τα αποτελέσματα αναζήτησης στο internet που προσφέρει αποτελέσματα θαύμα και ψαρεύω πελατεία τα εμπορεύματά τους σε τιμές άνω των 50$ για ένα μόνο μπουκάλι.

Πολλές από αυτές τις ιστοσελίδες θα δεν ακόμη και δείχνουν τις τιμές τους έως ότου έχουν ήδη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, και στη συνέχεια εάν δεν παίρνετε το δόλωμα αυτά θα κυνηγόσκυλο σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο διηνεκές μέχρι αποδέχεστε ένα των προσφορών τους.

Αλλά αξίζει να αγοράσετε το προϊόν; Η αλήθεια είναι ότι κάνει δουλειά και μελέτες έχουν δείξει την αποτελεσματικότητα, αλλά ορισμένοι από τους ισχυρισμούς της απώλειας βάρους τεράστια είναι υπερβολικοί.

Ολιστική γιατρός internet, Lindsay Duncan που λέει συνήθως αποφεύγει συνιστώντας συμπληρώματα υπέρ συμβατικά βάρος διαχείριση είναι πολύ θετική για το πράσινο καφέ.

Άλλο γιατρό, ο Δρ ο Μεχμέτ Οζ έτρεξε ένα τμήμα τηλεόραση σε αυτό και απέδειξε με ένα πείραμα ακροατήριο ότι διπλασιάστηκε προσπάθειες απώλεια βάρους, και εργάστηκε ακόμη και χωρίς την ανάγκη να τρώνε λιγότερο. Το Διαδίκτυο bristling με μαρτυρίες, έτσι το συμπλήρωμα αξίζει την προσοχή μας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

Έρευνα που αναφλέγεται γιατρών ενδιαφέρον για φασολάκια καφέ

Στις 12 Ιανουαρίου 2012, τα πρώτα αποτελέσματα της μελέτης της εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ με ανθρώπινα θέματα δημοσιεύθηκαν. Αυτή η μελέτη έδειξε ότι οι συμμετέχοντες είχαν χάσει βάρος χωρίς αλλαγή της διατροφής τους, ούτε ασκούν επιπλέον άσκηση. Η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο εθνικό κέντρο για τις πληροφορίες βιοτεχνολογίας, κατέληξε στο συμπέρασμα:

Δείκτης μάζας σώματος για έξι θέματα μετατοπιστεί από την παχυσαρκία προ τα φυσιολογικά όρια βάρους

Στη μελέτη σε μια περίοδο 22 εβδομάδων οι συμμετέχοντες χάσει κατά μέσο όρο 10% σωματικό βάρος και το 17% του σωματικού λίπους, αντιστοιχεί σε περίπου μια λίβρα εβδομαδιαίως: ένα υγιές βάρος απώλεια στόχο.

Συμμετεχόντων στην μελέτη δεν είχε ακολουθήσει κάποια δίαιτα και να χάσει βάρος αποκλειστικά μέσω συμπληρωμάτων. Πολλοί γιατροί θα σας πει ότι ο μόνος τρόπος για να χάσουν βάρος είναι μείωση της πρόσληψης τροφής και προσθέτοντας άσκηση. Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγάλο σώμα της στοιχεία που αποδεικνύουν το εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ αναστέλλει την απορρόφηση της γλυκόζης, και ως εκ τούτου θα περιορίσει το σώμα από την προσθήκη νέων λίπος.

Τα αποτελέσματα από διεθνών σχεδίων μας δείχνουν ότι το Χλωρογενικό οξύ σε κάψουλες είτε ως συστατικό σε καφέ έχει ξεκάθαρες επιπτώσεις για την απορρόφηση της γλυκόζης. Περισσότερες μελέτες πρέπει να διενεργούνται πριν έχουμε μια κατανόηση του μηχανισμού της δράσης. Έχουμε δείξει ότι πρόκειται για μια σημαντική μείωση της απορρόφησης γλυκόζης.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

Ο Δρ Oz δοκιμαστεί πράσινο καφέ επιτυχώς σε 100 του ακροατηρίου του

Δρ Οζ εμφανίζεται πράσινο εκχύλισμα καφέ σε του Σεπτεμβρίου 2012 10 Τηλεοπτικών εκπομπών.

Η αρχική όμοιος-αναθεωρημένο ιατρική μελέτη συμμετείχαν μόνο 16 συμμετέχοντες, αλλά ο Δρ Οζ ανασυνταχθεί σε μεγαλύτερη κλίμακα, με 100 υπέρβαροι συμμετέχοντες από το κοινό του που συμφώνησε να ζυγιστεί από τους γιατρούς της επίδειξης.

Η ομάδα στη συνέχεια χωρίστηκε σε δύο: ένα μισό πήρε το πράσινο εκχύλισμα καφέ, το άλλο μισό εν αγνοία τους έλαβαν εικονικό φάρμακο. Τους είπαν να συνεχίσω κανονικά και να κρατήσει ένα περιοδικό τροφίμων αλλά όχι στη δίαιτα ή άσκηση κατά την περίοδο της δοκιμής.

Μετά από δύο εβδομάδες, οι συμμετέχοντες επέστρεψε στην επίδειξη για τους δεύτερη ζυγίζω-μέσα, και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες. Όσοι έλαβαν το πράσινο εκχύλισμα καφέ και δεν το χάπι placebo, έχασε κατά μέσο όρο 3lb σε μόλις δύο εβδομάδες – χωρίς τις αλλαγές στη διατροφή τους.

Τα αποτελέσματα συνδυάζεται η κλινική μελέτη, όπου οι συμμετέχοντες έχασε περίπου 1 lb ανά εβδομάδα. Δρ Οζ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

Πράσινο εκχύλισμα καφέ διπλασιάζει την απώλεια βάρους σας.

Εδώ είναι η εμφάνιση:

Οι παρενέργειες του πράσινου καφέ

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ έχει βρεθεί να είναι γενικά ασφαλή και ελεύθερες συμπτωμάτων. Χρήστες θα πρέπει να έχουμε κατά νου, παρόλο που περιέχει καφεΐνη μειωμένη, είναι ένα παράγωγο του καφέ και ως εκ τούτου θα μπορούσε να προκαλέσει αϋπνία και ταραχή σε μεγάλες δόσεις. Οι άνθρωποι που είναι άγχος ή κατάθλιψη πρέπει να γνωρίζουν ότι η καφεΐνη μπορεί να εντείνει αυτές τις νοητικές καταστάσεις. Δεν είναι η δίαιτα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Γιατί δεν απλά να πίνουν καφέ;

Κατασκευαστές προτείνουν ένα ελάχιστο 45% χλωρογενές οξύ, μερικές φορές αναφέρεται ως Svetol ή GCA (το raw ενεργό συστατικό), για το πράσινο καφέ Extract για να είναι αποτελεσματική. Το χλωρογενές οξύ καταστρέφεται όταν καφές ψήνεται και δεν βρίσκεται σε πίνοντας καφέ.

Βασικά στοιχεία σχετικά με την Πράσινη κόκκους καφέ

  1. Επίσημη μελέτη συμμετέχοντες έχασε το 10% του συνολικού σωματικού βάρους τους, καθώς και 17% λιπαρά.
  2. Τα αποτελέσματα ήταν αναπαράγεται ζωντανά στην τηλεόραση με ένα 100 ισχυρή ακροατήριο στούντιο ως συμμετέχοντες.
  3. Υπάρχει πολλή συζήτηση σχετικά με το Διαδίκτυο που αποδεικνύουν την ικανοποίηση των πελατών και καλά αποτελέσματα.
  4. Έχει ελάχιστες παρενέργειες
  5. Τα παχύσαρκα άτομα πρέπει να χάσει περίπου £ 1 ανά εβδομάδα, και περισσότερα αν φάτε μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση συγκρατημένα
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

Πού να αγοράσετε πράσινου καφέ

Υπάρχουν πολλές fly-by-night tricksters που είναι στην αρένα απώλεια βάρους μόνο για γρήγορη χρήματα και που δεν ενδιαφέρεται για την ικανοποίηση των πελατών. Τα προϊόντα τους είναι το φθηνότερο δυνατό εισαγωγές, και οι τιμές τους είναι υψηλό και να μεγιστοποιήσουν τους βραχυπρόθεσμο όφελος. Gnet είναι μια καθιερωμένη έμπορος με σημαντική web παρουσία και μεγάλη φήμη για τη διατήρηση, έτσι εμείς να αγοράσει το καλύτερο δυνατό εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ που γίνεται σε ένα FDA εγκεκριμένο εργαστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Προμηθευτής χρησιμοποιούν τη μορφή εμπορικού σήματος χλωρογενές οξύ που ονομάζεται Svetol να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα για το προϊόν μας. Αυτό προσθέτει στις δαπάνες μας αλλά περνάμε το προϊόν επάνω ο χρήστης στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Άκρες αγοράς για εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Σύμφωνα με τη Dz OZ χρήστες πρέπει επιλέξτε εκχύλισμα καφέ πράσινο, με τουλάχιστον 45% περιεκτικότητα σε χλωρογενές οξύ (Svetol), και θα πρέπει να λάβουν το συμπλήρωμα, δύο φορές την ημέρα.

  • Beware υπερτιμημένα προϊόντα. Ένα υψηλής ποιότητας προϊόν που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ πρέπει να κοστίσει όχι περισσότερο από 30$ για ένα 30 ημερών παροχή (συνήθως 60 κάψουλες)
  • Beware των κινεζικών εισαγωγών. ΜΑΣ έκανε προϊόντα είναι πιο πιθανό να περιέχουν αυθεντικά συστατικά.
  • Ελέγξτε το προϊόν που αγοράζετε σωστά απαριθμεί τα συστατικά.

Σας προτείνουμε ένα όλα φυσικό ΜΑΣ έκανε προϊόν από υγεία ώθηση με 50% χλωρογενές οξύ και, κυρίως, κανένα υλικό πληρώσεως ή χημική δεσμευτική πράκτορες, ανταποκρίνεται στις ποιοτικές απαιτήσεις της Δρ ουγκιέςΗ συνιστώμενη μερίδα είναι 2-4 κάψουλες την ημέρα. Είναι σε απόθεμα τώρα στο κατάστημά μας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

local_offerevent_note May 27, 2020

account_box masroysaja