εκχύλισμα σμέουρων κετόνες για απώλεια βάρους

Όταν κάποιος χάνει βάρος, αυτό σημαίνει ότι το σώμα εκπέμπει ουσίες που ονομάζονται κετόνες. Οι κετόνες είναι εκκρίνεται στα ούρα και είναι ένας δείκτης ότι ένας χάνει βάρος όπως φαίνεται στους αριθμούς μείωση της ζύγισης κλίμακας.

Από την άλλη πλευρά, η παρουσία των κετονών δείχνει επίσης πιο επιβλαβείς προϋπόθεση. Γνώση της διαφοράς βοηθά μία εμπειρία ένα υγιές βάρος αποτέλεσμα απώλεια. Ας έχουμε μια πιο προσεκτική ματιά κετόνες και απώλεια βάρους για τον προσδιορισμό της σχέσης τους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε RaspberryKetonePlus

Εκχύλισμα σμέουρων κετόνες για απώλεια βάρους

Οι κετόνες είναι ουσίες που το σώμα παράγει ως παραπροϊόν του παχιού μεταβολισμού, όπως αναφέρεται στο κέντρο διαβήτη Joslin.

Εάν είστε ένας από εκείνους που προσπαθούν να χάσουν κάποια κιλά, το σώμα σας πρέπει να χρησιμοποιήσετε γλυκόζης που συσσωρεύονται στο λίπος καταστήματα σας ώστε να αποκτήσετε ενέργειας από τα τρόφιμα και τέτοιο πράγμα που θα οδηγήσει στην απώλεια βάρους.

Εκτός από παράγεται όταν παρουσιάζεται απώλεια βάρους, οι κετόνες μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι του διαβήτη.

Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν κετόνες πάρα πολύ όταν το σώμα δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την ινσουλίνη να διασπούν τα σάκχαρα στο σώμα. Τέτοιο πράγμα μπορεί να επηρεάσει αυτούς υγείας όπως να δευτερογενή η κετόνες στα ούρα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε RaspberryKetonePlus

Χαμηλή σε υδατάνθρακες δίαιτες και κετόνες

Το καλύτερο κανάλι Heal είπε ότι κετόνες παράγονται από το Σώμα εάν ακολουθείτε μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες. Ο λόγος είναι ότι ο οργανισμός διασπά σάκχαρα, οι οποίες είναι αποθηκευμένες στους μυς, αφού δεν καταναλώνουν επαρκή ποσότητα υδατανθράκων.

Γενικά, να κάνει δίαιτα τύπου μερικές κετόνες, αλλά μετά από μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες μπορεί να οδηγήσει στην απελευθέρωση των μεγαλύτερο αριθμό κετόνες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε RaspberryKetonePlus

Εξέταση ούρων

Εάν υποβάλλεστε σε μια δοκιμή ούρων και το γιατρό σας διαπίστωσε ότι οι κετόνες σας είναι υψηλό, το κέντρο διαβήτη Joslin γνωματεύσει ότι μπορεί να κοινοποιεί το γιατρό σας αν έχετε χάσει βάρος.

Μια πρόσθετη εξέταση αίματος για να καθοριστεί εάν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σας δεν είναι υψηλά, δηλαδή μπορεί να είναι ένα σημάδι του διαβήτη. Dieters που έχουν υψηλή κετόνη επίπεδα δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε υψηλή αίμα-γλυκόζης.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε RaspberryKetonePlus

Παρανόηση

Οι άνθρωποι στο ιατρικό επάγγελμα, και ακόμη και αυτοί που είναι δεν, θα πιστεύουν ότι η περίσσεια κετόνες, ως αποτέλεσμα της απώλειας βάρους και μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες μπορεί να οδηγήσει σε μια ασθένεια που ονομάζεται κετοξέωση ή οξέωση είπε από την υγεία του διαβήτη.

Αυτή η Συνθήκη μπορεί να προκύψει αν το σώμα παράγει πάρα πολλή γλυκόζη, η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε μια απειλητική κατάσταση. Τέλος πάντων, μια χαμηλή σε υδατάνθρακες διατροφή μόνο δεν μπορούν να προκαλέσουν κετοξέωση αλλά μόλις ένα άτομο πάσχει από άλλες ασθένειες που μπορεί να προκαλέσει επιπλοκή σε αυτό, όπως ο διαβήτης, αυτό μπορεί να αυξήσει σίγουρα the chance του having κετοξέωση.

Το καλύτερο κανάλι υγείας πρόσθεσε ότι, αν και μια φυσιολογική ασθενής που έχει μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες μπορεί να εμφανίσουν απώλεια κετόνη, βάρος προσπάθειές σας απώλεια λόγω χαμηλή σε υδατάνθρακες δίαιτες είναι επικίνδυνη για τις εγκύους.

Ένα υδατάνθρακες ανάγκες έγκυες γυναίκες έτσι ότι μπορεί να έχουν ενέργειας από την τροφή που τρώει να θρέψει το μωρό. Ο κύριος λόγος γιατί οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να ακολουθήσουμε μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες είναι να αποφύγουν τη συγκέντρωση των κετονών, που μπορεί να διαρρεύσει στο αίμα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε RaspberryKetonePlus

local_offerevent_note May 11, 2020

account_box masroysaja