πράσινος καφές απόσπασμα σχόλια

Πράσινος καφές απόσπασμα σχόλια

Πράσινο φασόλι καφέ βοηθά τους ανθρώπους να χάσουν βάρος; Αυτή είναι μια ερώτηση που πολλοί άνθρωποι ζητούν από το να δει αυτή η απώλεια βάρους συμπλήρωμα για το θεαθήναι Δρ Oz.

Εάν έχετε αναρωτηθεί για αυτό επίσης, θα προσπαθήσω να σας βοηθήσει να έχει νόημα των πραγμάτων με την εξέταση το πράσινο φασόλι καφέ βάρους απώλεια έρευνα. Πιστεύω ότι μόνο έτσι κόβουμε μέσα από τη διαφημιστική εκστρατεία που διαπερνά τις περισσότερες ιστοσελίδες και περιοδικά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Τι είναι πράσινο καφέ bean;

Πράσινος καφές είναι κόκκους καφέ που δεν έχουν υποστεί φρύξη. Ψήσιμο πράσινος καφές όχι μόνο αλλάζει το χρώμα των κόκκων καφέ, αλλά και αφαιρεί μια Ένωση που ονομάζεται χλωρογενές οξύ. Είναι χλωρογενές οξύ που βρίσκεται στο επίκεντρο των πράσινου φασολιών καφέ ισχυρίζεται απώλεια βάρους. Κόκκους καφέ ψητό έχει λίγο χλωρογενές οξύ.

Όταν συμπληρώματα περιέχουν “εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ”, Χλωρογενικό οξύ είναι το απόσπασμα που αναφέρεστε. Όπως πολλές χημικές ουσίες εγκαταστάσεων, Χλωρογενικό οξύ έχει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ένα άλλο απόσπασμα του πράσινου καφέ που πιθανώς είναι επίσης χρησιμοποιείται σε συμπληρώματα είναι η καφεΐνη.

Σύμφωνα με το Χλωρογενικό οξύ σελίδα Wikipedia και το Autoimminity Ίδρυμα Ερευνών περιλαμβάνουν τρόφιμα που περιέχουν χλωρογενές οξύ:

 1. Ξερό μαύρο δαμάσκηνο
 2. Ροδάκινα
 3. Μπαμπού
 4. Τσάι
 5. Τα βακκίνια
 6. Ηλιόσποροι
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Πράσινο φασόλι καφέ και απώλεια βάρους

Υπάρχει έρευνα πράσινου καφέ και απώλεια βάρους. Παρακάτω είναι η σύνοψη μερικών από αυτές τις μελέτες.

Σε ένα ποντίκι μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2006 σε δωρεάν BMC και εναλλακτική ιατρική, ερεύνησα σημειωθεί ότι εκχύλισμα καφέ πράσινα φασόλια (δοσολογία που χρησιμοποιείται ήταν 200 και 400 mg/kg σωματικού βάρους) μείωσε τα επίπεδα τριγλυκεριδίων στο αίμα.

Ωστόσο, οι ερευνητές σημείωσαν επίσης ότι ούτε χλωρογενές οξύ και η καφεΐνη από μόνη της ήταν επιτυχής σε μείωση του συνολικού σωματικού βάρους ή συσσώρευση λίπους στην κοιλιά.

Πολλή έρευνα πράσινο φασόλι καφέ εκεί έξω περιλαμβάνει ποντίκια.

Το 2011 απόσπασμα σε μετα ανάλυση των πράσινου φασολιών καφέ και απώλεια βάρους, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μια μετα ανάλυση εξετάζει την προηγούμενη έρευνα και προσπαθεί να συναθροιστούν όλες παρόμοιες μελέτες όλα μαζί — χρησιμοποιώντας στατιστικά στοιχεία — να δείτε, αν ληφθεί ως σύνολο, έναs κοινός χαντάκι ή έξω αποτέλεσμα μπορεί να προσδιοριστεί. Σε αυτή την περίπτωση, το μετα ανάλυση προσπαθούσε να δει αν υπήρχε αρκετά στοιχεία για να πω «ναι, εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν βάρος.»

Μετα ανάλυση αυτή περιλαμβάνονται μόνο την καλύτερη ποιότητα μελέτες – τυχαιοποιημένη, ψευδοφάρμακο ελεγχόμενη διπλή τυφλή, κλινικές μελέτες που χρησιμοποιούν οι υπέρβαροι άνθρωποι.

Πάνω από 2000 μελετών που βρέθηκαν, μόνο 3 μελέτες πληρούσε τα κριτήρια των ερευνητών. Οι μελέτες αυτές 3 χρησιμοποιείται συνολικά 143 άτομα.

Αυτές ήταν οι 3 μελέτες που συμπεριλήφθηκαν:

 • Η επίδραση της χλωρογενές οξύ εμπλουτισμένο καφέ απορρόφηση γλυκόζης σε υγιείς εθελοντές και την επίδρασή της στην μάζα του σώματος όταν χρησιμοποιούνται μακροπρόθεσμα σε υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα (δημοσιεύθηκε το 2007).
 • Ανεξάρτητη αγορά μελέτη σχετικά με την επίδραση του σχήματος καφέ για απώλεια βάρους – η επίδραση του χλωρογενές οξύ εμπλουτισμένο καφέ (χύτευση καφέ) στο βάρος όταν χρησιμοποιείται σε υπέρβαρα άτομα. (Δημοσίευση 2009).
 • Svetol ®, πράσινο εκχύλισμα καφέ, προκαλεί απώλεια βάρους και αυξάνει το άπαχο σε λιπαρές ουσίες αναλογία μάζας σε εθελοντές με υπέρβαρο πρόβλημα. (δημοσιεύθηκε το 2006).
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Εδώ είναι Svetol για την Amazon.

Εξεταζόμενα ως σύνολο, αυτά τα 3 διάφορες μελέτες μάλλον καταδεικνύουν ότι τα υπέρβαρα άτομα που χρησιμοποιούν οι εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ έχουν σημαντικά μεγαλύτερη απώλεια βάρους από τους ανθρώπους που χρησιμοποιείται ένα ψευδοφάρμακο. Αυτό είναι καλό, αλλά οι ερευνητές πήγε για να πει ότι ο βαθμός αυτού του αποτελέσματος ήταν “μέτρια” και ότι η «κλινική σημασία είναι επομένως βέβαιο.» Οι ερευνητές που πάει να πω ότι «το μέγεθος της επίδρασης είναι μικρή.»

Με άλλα λόγια, τα πράσινα φασόλια καφέ φαίνεται προώθηση κάποια απώλεια βάρους, αλλά λόγω της έλλειψης καλής μελέτες, είναι δύσκολο να πει στα σίγουρα αν λειτουργήσει πραγματικά — και εάν αυτό does δουλειά, η άτομα μπορεί να βλέπει μόνο μικρές αλλαγές στο βάρος.

Όλα αυτά είπε, αυτά τα συμπεράσματα μπορεί να αλλάξει αν οι ερευνητές θα κάνουμε περισσότερα- και καλύτερα-μελέτες.

Το 2012, μια μελέτη, πράσινο καφέ bean μελέτη δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα, διαβήτης, μεταβολικό σύνδρομο και την παχυσαρκία. Αυτή η μελέτη πραγματοποιήθηκε στην Ινδία και διήρκεσε 22 εβδομάδες (5,5 μηνών) και συμμετέχουν 16 υπέρβαρους άνδρες και γυναίκες.

Έτσι, αυτό ήταν μια αρκετά μικρή μελέτη. Αυτό ήταν μια έρευνα για ένα πράσινο φασόλι καφέ συμπλήρωμα που ονομάζεται “GCA” πραγματοποίησε Εφαρμοσμένων Επιστημών τροφίμων που χρηματοδοτείται η μελέτη. Όλα τα μαθήματα λάβει την ίδια περίθαλψη (για 6 εβδομάδες) σε μια διπλή τυφλή, τυχαία σειρά. Οι θεραπείες που ήταν:

 • Εικονικό φάρμακο (αδιευκρίνιστα) δίνεται 3 x ανά ημέρα
 • 350 mg GCA λαμβάνονται 3 x ανά ημέρα (1050 συνολικό mg)
 • 350 mg GCA λαμβάνονται 2 x ημερησίως (συνολική 700 mg)

Μια περίοδο 2 εβδομάδων διαχωρίζονται θεραπείες για να αφήσει τις ενώσεις πλύνετε έξω από το σώμα.

Παρεμπιπτόντως, Παρατήρησα ότι Εφαρμοσμένων Επιστημών τροφίμων βασίζεται στο Τέξας. Με όλα τα πανεπιστήμια και εργαστήρια στην Αμερική, γιατί πήγαν στην Ινδία για να ελέγξει το προϊόν τους; Κατά κανόνα, είμαι συνήθως σκεπτικισμό των μελετών που έχουν διεξαχθεί στην Ινδία.

Στο τέλος της μελέτης:

 • Όταν χρησιμοποιείται για 6 εβδομάδες, οι άνθρωποι έχασαν περίπου 2 κιλά (περίπου 4 λίβρες) όταν λαμβάνοντας 1050 mg εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ και περίπου 1,5 kg (περίπου 3 λίβρες) όταν χρησιμοποιώντας 700 mg του εκχυλίσματος. Και οι δύο κρίθηκαν στατιστικώς σημαντική (αυτό είναι καλό).
 • Μείωση σωματικού λίπους από περίπου 1% , καθώς και το δείκτη μάζας σώματος ήταν επίσης να δει σε 1050 mg και 700 mg δόσεις. Δύο τιμές κρίθηκαν στατιστικώς σημαντική.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Πώς λειτουργεί το πράσινο καφέ bean;

Η έρευνα μέχρι τώρα τείνει να πω ότι το Χλωρογενικό οξύ (ένα απόσπασμα στο πράσινο φασόλι καφέ) διαταράσσει ένα ένζυμο που ονομάζεται γλυκόζη-6-φωσφατάση, που ασχολείται με το πώς το σώμα χρησιμοποιείται γλυκόζη (ζάχαρη). Νομίζω ότι τα πράγματα μπορεί να είναι πιο περίπλοκη από αυτό, έτσι θα αφήσω το ερώτημα “Πώς λειτουργεί” σε άλλους.

Πόσο πράσινο φασόλι καφέ λειτουργεί;

Το 2011 μετα ανάλυση των πράσινου φασολιών καφέ ήδη αναφέρθηκε, κράτη μέλη, ότι “η αποτελεσματική δόση των GCE (εκχύλισμα πράσινο καφέ) για χρήση ως ένα συμπλήρωμα απώλεια βάρους δεν θεμελιώνεται επίσης.” Με άλλα λόγια, αν το πράσινο φασόλι καφέ βοηθήσει απώλεια βάρους, το ποσό που λειτουργεί δεν είναι γνωστή.

Ο λόγος που δεν ξέρουμε είναι επειδή δεν υπάρχουν αρκετά καλές μελέτες ακόμη στο πράσινο καφέ εκχύλισμα και την απώλεια βάρους.

Εάν τα αποτελέσματα της 2012 πράσινο φασόλι καφέ μελέτη λαμβάνονται ως ευαγγέλιο, τότε οι άνθρωποι πρέπει να εξετάσουμε για προϊόντα που έχουν τουλάχιστον 700 mg. Επειδή η μελέτη του 2012 είχε μόνο 16 άνθρωποι, θα ήθελα να δω τουλάχιστον μία μεγαλύτερη μελέτη αναπαραγωγής αυτό πριν έχουμε εμπιστοσύνη στα πορίσματά της.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Πράσινο φασόλι καφέ παρενέργειες

Καμία μελέτη που είδα σημειωθεί σημαντική παρενέργειες του πράσινου φασολιών καφέ. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα συμπληρώματα πράσινα φασόλια καφέ είναι παρενέργεια δωρεάν ωστόσο, επειδή οι κατασκευαστές των προϊόντων απώλεια βάρους, μερικές φορές συνδυάζουν διαφορετικά συστατικά μαζί για να αυξήσουν την επίδραση απώλεια βάρους.

Πάντα Κοιτάξτε τις ετικέτες από τα συμπληρώματα απώλειας βάρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε τα συστατικά που περιέχουν.

Επίσης, οι μελέτες μέχρι σήμερα έχουν χρησιμοποιήσει “υγιείς ανθρώπους.” Δεν γνωρίζω οποιασδήποτε μελέτης που έχει δοκιμαστεί πράσινο φασόλι καφέ συμπληρώματα σε άτομα με προβλήματα υγείας ή που λαμβάνουν διάφορα φάρμακα.

Μια μελέτη σε αρουραίους σημειωθεί ότι πράσινο εκχύλισμα καφέ μείωσε την αρτηριακή πίεση. Αν αυτό ισχύει για τους ανθρώπους ή δεν χρειάζεται καλύτερη έρευνα.

Αν το προϊόν πράσινο καφέ bean επίσης περιέχει καφεΐνη ή άλλα διεγερτικά, αυτό μπορεί να αλλάξει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για κάποια διαβητικούς.

Μια μικρή μελέτη από 2001 δημοσιευθεί στην το αμερικανικό περιοδικό της κλινικής διατροφής, σημειωθεί που υψηλές δόσεις (2 γραμμάρια) χλωρογενές οξύ αυξήθηκαν ομοκυστεΐνης επίπεδα σε άνδρες και γυναίκες. Ενώ είναι αμφιλεγόμενη, homocyestine ανύψωση μπορεί να διαδραματίσει έναν ρόλο στην καρδιοπάθεια.

Είναι άγνωστο αν συμπληρώματα πράσινο φασόλι καφέ αυξήσει ομοκυστεΐνης. Άτομα με καρδιακή νόσο που λαμβάνουν συμπληρώματα πράσινο φασόλι καφέ πρέπει να μιλήσω στον ιατρό τους για τους επίπεδα ομοκυστεΐνης κατ ‘ αρχάς, ακριβώς για να είναι ασφαλή.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Πράσινο φασόλι καφέ λειτουργεί;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πράσινο καφέ bean έχει κάποια έρευνα απώλεια βάρους. Μέχρι στιγμής, Svetol είναι ένα από τα λίγα αποσπάσματα πράσινου φασολιών καφέ που έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί στον άνθρωπο. Δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι η απόδειξη απώλεια βάρους είναι πολύ λιγότερο από ό, τι σας πω περισσότερους ιστοχώρους με τα περισσότερα από τα στοιχεία που προκύπτουν από lab έρευνα ποντίκι. Ενώ παραμένω κάπως επιφυλακτικός, αν το ανθρώπινο βάρος απώλεια έρευνας που διεξάγεται μέχρι σήμερα είναι να πίστευε, πράσινα φασόλια καφέ μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν ένα μικρό βάρος, αλλά μέχρι την καλύτερη έρευνα διεξάγεται, είναι δύσκολο να πούμε με σιγουριά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

local_offerevent_note May 27, 2020

account_box masroysaja