πράσινος καφές εκχύλισμα οφέλη

Πράσινος καφές εκχύλισμα οφέλη.

Ενώ οι περισσότεροι στην κοινωνία πιστεύουν ότι ο καφές είναι κακό για την υγεία αυτό είναι μόνο μια μισή αλήθεια. Καθαρό εκχύλισμα πράσινο-καφέ έχει γίνει ένα από τα κορυφαία πωλώντας βάρους απώλεια προϊόντα στην αγορά. Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ έχει κάποια πολύ καλή υγεία και την απόδοση συναφή οφέλη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι καφέ φυτά· Arabica και Robusta. Το υψηλότερο εκχύλισμα φασολιών καφέ ποιότητας πράσινο προέρχεται από το φυτό Arabica, το οποίο είναι το υψηλότερο της πολυφαινόλες αντιοξειδωτικά Χλωρογενικό οξέα καφεϊκό. Η πλειοψηφία των ποτών καφέ είναι λείπει έξω σε πολλά από τα οφέλη που περιέχει καφέ. Η βαθιά διαδικασία καβουρδίσματος μειώνει σημαντικά το περιεχόμενο των αντι-οξειδωτικών.

Επιπλέον, ο καφές είναι ένα από τα πιο ευρέως φυτοφαρμάκων/ζιζανιοκτόνο ψεκάζονται καλλιέργειες στον κόσμο. Μελέτες έχουν δείξει πάνω από 1000 τοξικές χημικές ουσίες στο καβουρδισμένο καφέ. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται οργανικά καφέ που είναι απαλλαγμένο από αυτές τις επικίνδυνες χημικές ουσίες που μιμούνται τις ορμόνες, πιό congesτα ήπαρ, τα νεφρά και τα έντερα μας και την προώθηση της ανάπτυξης του καρκίνου.

Ένα άλλο ισχυρό καρκινογόνο παράγεται όταν υψηλής θερμοκρασίας μαγείρεμα (ψήσιμο, τηγάνισμα & ψήσιμο) βλάπτει σάκχαρα που στη συνέχεια να αλληλεπιδρούν με το αμινοξέος ασπαραγίνη. Αυτή η χημική αντίδραση που δημιουργεί το ακρυλαμίδιο ισχυρό καρκινογόνο. Άμεση και βαθιά ψητό καφέ έχει αποδειχθεί ότι έχουν σημαντικά περισσότερες ακρυλαμιδίου από ζυθοποιηθεί καφέ.

Υπάρχουν πολλά μεγάλα οφέλη υγείας που συνδέονται με την κατανάλωση καφέ. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι τα άτομα που κατανάλωναν περισσότερο καφέ είχε το χαμηλότερο κίνδυνο του διαβήτη τύπου ΙΙ. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το Χλωρογενικό οξύ μειώνει την απελευθέρωση και την δημιουργία της περίσσεια γλυκόζης στο σώμα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

Ισορροπία του σακχάρου στο αίμα

Ισορροπία του σακχάρου στο αίμα είναι ένα απολύτως κρίσιμο μέτρο της υγιούς γήρανσης στο σώμα. Πάρα πολύ ζάχαρη και σπόροι στη διατροφή θα οδηγήσει σε ανισορροπίες του σακχάρου στο αίμα. Το σώμα μπαίνει στη συνέχεια μέσα από σπείρες του υπεργλυκαιμία και υπογλυκαιμία. Αυτές τις ανισορροπίες του σακχάρου στο αίμα προκαλούν φλεγμονή στο Σώμα ότι συστήματα ορμονική ελέγχου ζημιών, τα όργανα, και λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Υπερφόρτωση γλυκόζης είναι μια άλλη σημαντική αιτία των ανισορροπιών του σακχάρου στο αίμα. Αυτό συμβαίνει όταν η γλυκόζη απελευθερώνεται στην κυκλοφορία του αίματος από τους ιστούς μυών και του ήπατος, ακόμα κι αν το σάκχαρο του αίματος είναι ήδη αυξημένα. Το κοινό σύμπτωμα της αυτό είναι αυξημένα νηστείας σακχάρου στο αίμα επίπεδα. Τη νύχτα, το άτομο έχει αυξημένα φωσφατάση-6-γλυκόζη (G6P) ενζυμική δραστηριότητα που προκαλεί μια ανυψωμένη απελευθέρωση γλυκόζης από το μυς και το συκώτι. Το σώμα είναι βασικά η κατανάλωση αυτούς τους ιστούς.

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι υγιή νηστείας σακχάρου στο αίμα σειρές είναι μεταξύ 65-85 mg/DL. Εν τω μεταξύ, μετά το γεύμα σειρές (2 ώρες μετά) ποτέ δεν θα πρέπει να πάει πάνω από 120 mg/dL. Όταν τα επίπεδα δοκιμή υψηλότερο είναι μια σαφή ένδειξη του οξειδωτικού στρες καταστροφικές κύτταρα και ιστούς του σώματος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

Η μεγάλη αντι-οξειδωτικών στο εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ, Χλωρογενικό οξύ, έχει αποδειχθεί ότι αναστέλλει βαθιά την απελευθέρωση του ενζύμου G6P που σημαντικά να σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου. Σε μία κλινική μελέτη με μια δόση 400mg του πράσινου φασολιών καφέ εκχύλισμα παρουσίασαν μείωση 32% μετά το γεύμα αίματος γλυκόζη ακίδα. Αυτό μεταφράζεται σε κάποιον που θα έχουν μια εξαιρετικά επικίνδυνη 160mg/dL σακχάρου στο αίμα επίπεδο κάτω σε ένα ασφαλές επίπεδο μετά γεύμα 109mg/dL

Σακχάρου στο αίμα σταθερή επιτρέπει την καλύτερη ενέργεια, πνευματική διαύγεια, ορμονών, δυνατότητες αποτοξίνωση και απώλεια βάρους. Εκχύλισμα RAW πράσινο φασόλι καφέ μαζί με άλλη superfoods όπως κακάο και κανέλα δείχνουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην σταθεροποιώντας σακχάρου στο αίμα και τη βελτίωση της συνολικής σωματικές λειτουργίες. Ο συνδυασμός των τριών αυτών synergizes, επίσης, να δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερη αποτελέσματα στο σώμα.

Λόγω της διουρητικές επιδράσεις της καφεΐνης στον καφέ είναι απαραίτητο να καταναλώνουμε επιπλέον νερό. Το νερό πρέπει ιδανικά να είναι από ένα φυσική ελατήριο ή έχουν περάσει από μια διαδικασία βαθιά διήθηση σεαπομακρύνω περιβαλλοντικές τοξίνες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

local_offerevent_note May 25, 2020

account_box masroysaja