σχόλια των Yacon εκχύλισμα ρίζας

Yacon ρίζα εκχύλισμα έχει στις ειδήσεις τον τελευταίο καιρό, όπως η διατροφή του Yacon έχει κερδίσει τη δημοτικότητα μεταξύ εκείνων που θέλουν να χάσουν βάρος γρήγορα και χωρίς παρενέργειες.

Η ιδέα ότι μια γλυκιά γεύση σιρόπι μπορεί να βοηθήσει σας να ρίξει απενεργοποιήσετε περιττά κιλά φαίνεται αντιφατικό, αλλά αυτό είναι ο ισχυρισμός που γίνεται εδώ. Και σε αντίθεση με άλλα συμπληρώματα απώλειας βάρους στην αγορά σήμερα, η δίαιτα Yacon υποστηρίζεται από τη μαρτυρία από τους ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει το προϊόν, και επίσης από επιστημονικές μελέτες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα απόσπασμα Yacon

Πόσο κάνει η ρίζα Yacon απόσπασμα εργασία;

Λαμβάνοντας το σιρόπι σε καθημερινή βάση θα μειώσει σας δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ), την περιφέρεια της μέσης και συνολικό βάρος σώματος. Μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο, χωρίς αμφιβολία ότι η ρίζα του Yacon βοηθά το σώμα σας να απορροφήσει όλες τις βασικές βιταμίνες και μέταλλα.

Στην πραγματικότητα, αυτό δεν απλά να προωθήσει την απώλεια βάρους, αλλά οδηγεί επίσης σε ισχυρότερη οστικής πυκνότητας. Το εκχύλισμα λειτουργεί καλύτερα όταν λαμβάνεται πριν από τα γεύματα, όπως που θα δώσει το εκχύλισμα χρόνο να παρέχει το σώμα σας με όλα τα απαραίτητα διαλυτές φυτικές ίνες και να παρέχει υγιή βακτήρια, καθώς και. Αυτό που κάνει τόσο αποτελεσματικό αυτό το σιρόπι είναι ότι μπορεί να χρησιμεύσει ως μια υγιεινή εναλλακτική λύση για τη ζάχαρη, όπως δοκιμάζει εξίσου καλή αλλά χωρίς ανθυγιεινά παρενέργειες.

Ενώ είναι πολύ εύκολο για τα συμπληρώματα διατροφής να προβαίνουν σε δηλώσεις για την απώλεια βάρους, η δίαιτα Yacon είναι διαφορετική, επειδή υποστηρίζεται από στερεά επιστημονικά δεδομένα. Μια μελέτη που έγινε από την Τζέντα S, Cabrera W, Habib N et al, συμμετοχή των γυναικών 55, και για μια περίοδο 4 μηνών, έδειξε την έχασαν πάνω από 33 κιλά (15) μετά τη χρήση η Yacon διατροφή.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα απόσπασμα Yacon

Η ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο, διπλά τυφλή κλινική μελέτη χωρίζονται οι συμμετέχοντες σε δύο ομάδες: 40 γυναίκες δόθηκαν Yacon ρίζα και τα 15 δόθηκε εικονικό φάρμακο σιρόπι. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι 40 γυναίκες που πήγε με τη διατροφή Yacon χάσει 33 κιλά, ενώ εκείνους που έλαβαν το εικονικό φάρμακο σιρόπι πραγματικά αποκτήσει 3,5 κιλά κατά την ίδια περίοδο.

Ωστόσο, οι 40 γυναίκες μόνο δεν χάσετε βάρος, καθώς έχασαν επίσης 3.9 ίντσες (10 cm) από την περιφέρεια της μέσης τους, και τους δείκτης μάζας σώματος μειώθηκε από 34 έως 28, και υπήρξε επίσης αύξηση της συχνότητας των κόπρανα τους (.28 να.99), εξαλείφοντας τους προβλήματα δυσκοιλιότητας.

Εκτός από την απώλεια βάρους, οι συμμετέχοντες ανέφερε, επίσης, μια πτώση του 42% σε επίπεδα ινσουλίνης νηστείας και επίπεδα αντίστασης ινσουλίνης, επίσης, μειώθηκε κατά 67%. Το εύρημα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες κινδύνου για καρδιοπάθεια και διαβήτη. Απόδειξη της ικανότητάς της να μειώσει τις θερμίδες που ιδρύθηκε επίσης στη μελέτη, ως την LDL (κακή χοληστερόλη) μειώθηκε από 137 mg/dL σε 97.5 mg/dL, μια πτώση σχεδόν 30%.

Η ίδια κλινική μελέτη δείχνει επίσης ότι όχι μόνο θα μειωθούν τη λήψη θερμίδας σας, αλλά θα κάψετε θερμίδες γρηγορότερα. Καθώς το σώμα σας παίρνει εξοικειωμένο με το σιρόπι εκχύλισμα, αυξάνει το μεταβολισμό σας με παρόμοιο τρόπο να ασκήσει, επιτρέποντάς σας να καίει λίπη γρήγορα.

Γι αυτό τον λόγο, γιατί Yacon λέει ότι τώρα μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα και άσκηση, δεδομένου ότι είναι αλήθεια. Με άλλα λόγια, οι γυναίκες που έλαβαν Yacon ρίζα εκχύλισμα έμπειρους υγείας σημαντικές βελτιώσεις, εκτός από να χάσει ένα σημαντικό ποσό του βάρους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα απόσπασμα Yacon

Μια ματιά σε τα συστατικά Yacon διατροφή

Το σιρόπι στη διατροφή Yacon εξάγεται από το φυτό Yacon (Smallanthus sonchifolius), το οποίο βρίσκεται στις Άνδεις στη Νότια Αμερική. Για αιώνες αυτό το φυτό έχει χρησιμοποιηθεί από τη Νότια Αμερικανοί λόγω των φαρμακευτικών ιδιοτήτων, και η έρευνα έχει αποδειχθεί για να είναι αληθινό.

Ο λόγος που Yacon είναι ένα τέτοιο συμπλήρωμα αποτελεσματική υγείας είναι είναι γεμάτη από φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS), με ένα μόνο παρτίδας που περιέχει οπουδήποτε από 40% σε 50% αυτών φρουκτο. Αυτά τα φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες είναι μόρια σακχάρου που, λόγω μοριακή δομή τους, δεν μπορεί να αναγνωριστεί από το πεπτικό σας σύστημα.

Τι αυτό σημαίνει είναι, ακόμα κι αν φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες γεύση γλυκιά όπως η ζάχαρη, το σώμα σας δεν θα αφομοιώσει περισσότερες από το σιρόπι. Στην πραγματικότητα, μια μελέτη δείχνει ότι φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες έχουν μόνο 20 θερμίδες ανά κουταλιά της σούπας, πλήρη τρίτες λιγότερο ζάχαρη.

Όταν το φρουτο να σας παχέος εντέρου, τα φιλικά βακτήρια στο σώμα σας είναι τρέφονται, απαραίτητη για την απώλεια βάρους και να μείνετε σε φόρμα και υγιείς. Από συνεχώς σίτιση τα καλά βακτήρια, σας μόλις δεν χάσετε βάρος αλλά επίσης οδηγεί στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου, ένα ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει τον κίνδυνο του διαβήτη.

Το πιο σημαντικό, η μελέτη δείχνει ότι τα βακτηρίδια μεταξύ εκείνων που λαμβάνουν τη διατροφή Yacon και εκείνους που δεν είναι διαφορετική, και εκείνους που παίρνουν Yacon είναι πιο λιτή και σε καλή φυσική κατάσταση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα απόσπασμα Yacon

Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα βακτηρίδια στο παχύ έντερο είναι ικανό να αφομοιώνει φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες και αυξάνοντας τον αριθμό των καλά βακτήρια, ιδιαίτερα Bifidobacterium και Lactobacillus. Μία μελέτη έδειξε ιδιαίτερα ότι μόλις 8 g φρουκτο-καθημερινά για δύο εβδομάδες θα αυξήσει τα Bifidobacteria στο πεπτικό σας σύστημα δέκα φορές πάνω από. Τα οφέλη που παρέχει η Yacon διατροφή είναι πολλά και με πολλούς τρόπους που είναι ανώτερη από απλούς διαλυτές φυτικές ίνες.

Μετά τα καλά βακτηρίδια καταναλώνουν το φρουτο, αυξάνονται σε αριθμό και να επίσης να αρχίσει την παραγωγή μικρής αλυσίδας λιπαρά οξέα, που παρέχει τροφή για τα κύτταρα σας. Και αν είστε ανησυχούν για την απώλεια βάρους, αυτά τα ίδια φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες και λιπαρά οξέα έχουν ενσωματωμένο αντι παχυσαρκία στοιχεία.

Μετά από πολλή έρευνα, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι αυτό είναι επειδή φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες τροποποιήσετε τη λειτουργία εκείνων των ορμονών που σχετίζονται συγκεκριμένα με την πέψη. Ενεργώντας στην πείνα την ορμόνη γκρελίνη, Yacon διατροφή θα τη βελτίωση πεπτική λειτουργία του σώματός σας και να μειώσει την όρεξη καθώς και.

Είναι αλήθεια ότι το εκχύλισμα ρίζας Yacon δεν είναι ο μοναδικός που έχει φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, όπως μπορεί επίσης να βρεθεί στα πράσα, σκόρδο, κρεμμύδια και άλλων φυτικών τροφίμων, αλλά μόνο με τη διατροφή του Yacon είναι ότι μπορείτε να τους πάρετε σε μια τέτοια συμπυκνωμένο ποσότητες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα απόσπασμα Yacon

local_offerevent_note May 31, 2020

account_box masroysaja