Гарциния Камбоджа странични ефекти

Гарциния Камбоджа странични ефекти.

В естественото си състояние Гарциния Камбоджа е цъфтежа вечнозелено дърво роден в Южна Източна Азия и Западна и Централна Африка. Плодът на дървото е прилича на една малка тиква и обикновено е жълт или зелен на цвят.

Традиционно този плод е бил използван в подготовката на къри. Като хранителна добавка, Гарциния Камбоджа и на извлечението лимонената киселина (HCA), е считан за един от най-добрите естествени продукти за отслабване наличен. Поглъщането на Гарциния Камбоджа с HCA е доказано за потискане на апетита и подобряване на изгарянето на мазнините.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от Гарциния Камбоджа

Някои двойно слепи проучвания дори показват Гарциния Камбоджа удвояване и понякога се утрои, теглото, загубен от контролната група, използване на плацебо, период от дванадесет седмици.

Други възможни ползи за здравето от Гарциния Камбоджа с HCA включва инхибиране на образуването на лезии в някои видове рак, повишена мускулна издръжливост при упражняване, и увеличаване червените кръвни клетки се броят. Гарциния Камбоджа с HCA се счита за сравнителнно безопасна от медицинската общност, и извличам добавка е преминал обширни тестването на животни. Той все още няма известни странични ефекти върху здрави възрастни и се смята за напълно безопасни ботанически добавка. Има също няма установена рецепта отрицателни взаимодействия на наркотици за Гарциния Камбоджа.

Обаче точно както с всяка хранителна добавка или лекарство, всяко лице, което търси да подобри техния здравословен начин на живот като се Гарциния Камбоджа с HCA трябва да винаги се потърси съвет от тяхната първична лекар преди да включват промяната. Също така хората с някои предварително съществуващите условия са предупредени да не приема на добавка.

Хората с диабет тип 2, или захарен диабет, са на вниманието не вземе Гарциния Камбоджа без консултация с лекуващия си лекар. Същите свойства, които позволяват Гарциния Камбоджа с HCA да блокира въглехидратната absorbion също може да намали нивата на кръвната захар. Ако добавката е взето във връзка с диабет лекарства, нивата на кръвната захар да пуснете неблагоприятно. Въпреки това в контраст, взети в правилната суми за специфични за индивида, Гарциния Камбоджа действително могат да подобрят глюкозния метаболизъм. При здрави възрастни поглъщане може да спомогне за ограничаване на апетита за сладки неща и въглехидрати.

Хората, страдащи от болестта на Алцхаймер или деменция не трябва да се даде Гарциния Камбоджа с HCA. Като страничен ефект HCA, намерени в Притурката може да предизвика образуването на ацетилхолин в мозъка на засегнатите пациент.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от Гарциния Камбоджа

Жени, които са бременни или кърмещи също така не трябва да Гарциния Камбоджа с HCA като хранителна добавка без предварителна консултация с акушер-гинеколог. Макар че там е имало съобщения за болни ефекти, там също са окончателно проучвания за безопасност за плода или поглъщане чрез кърмене.

Както с всички хранителни добавки и лекарства може да има някои индивидуални странични ефекти. С Гарциния Камбоджа тези ефекти процент от много леки до леко. Когато се приема в подходящи дози, посочени, случаи на дори тези странични ефекти, е незначителен.

Когато се приема в твърде голяма доза, Гарциния Камбоджа може да има някои притеснително стомашно-странични ефекти. Гадене, повръщане и някои слабително действие са докладвани. Въпреки това тези случаи са много редки и Възникна, когато сумата погълнат е далеч отвъд препоръчителната доза.

Стомаха дискомфорт може да се случи когато препоръчваният метод и периода между дозите не е последвано. Дозата е обикновено разделена на поглъщане три пъти на ден, до един час преди хранене.

Като се има предвид много тествани здравни ползи, а също и като се има предвид в недостиг на всички сериозни нежелани странични ефекти при правилно, тя ще изглежда че положителни далеч компенсират всякакви възможни негативи. Гарциния трябва да се считат безопасни и ефективни аксесоар към всеки разумен и здравословен режим за отслабване.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от Гарциния Камбоджа

local_offerevent_note June 2, 2020

account_box masroysaja