д-р Оз препоръчва екстракт от зелено кафе на зърна

Д-р Оз препоръчва зелено кафе на зърна.Не може да се справи с д-р Оз. Точно когато си мислех, че последните загуба на тегло чудо е Малина кетон, появява се друга панацея за загуба на тегло. Този път, това е зелено кафе на зърна.

Eveyone знае д-р Оз, сега. Бивш гост на Опра, той има собствено шоу, което той е вграден в това, което е може би най-голямата платформа за псевдонаука здравни и медицински шарлатанство на дневни телевизия. В допълнение към насърчаване на хомеопатията, той е домакин добавка маркетолог Джо Mercola няколко пъти за насърчаване на недоказани добавки. Той е бил наречен преди за насърчаване на нелепо диета планове, както и дава лош съвет за диабетици.

И не забравяйте си неуспешен опит да се докаже действително някои наука в шоуто му, когато той изпитва ябълков сок за арсен, което принудило писмо от FDA за неговата методика. Неговият богат опит на ужасни здравни съвети е вашето внимание да не приемат нищо той предполага по номинална стойност. Така че когато знак пред моята местна аптека започва реклама зелено кафе на зърна-както се вижда на д-р Оз, аз издирих въпросния клип.

За последен път видях д-р Оз в действие, когато когато той имаше SBM притежават Стивън Новела като гост, където е имало всъщност обмен (макар и кратко) за научни доказателства за алтернативна медицина. Замести д-р Новела с една naturopath а вие получите това:

Да, Оз използвахте условия магия, колебания, безпрецедентно, лек и чудо хапче. И ясно naturopath, Линдзи Дънкан, е влюбен с този продукт. Но д-р Оз е здравен специалист – той е заместник-председател на катедра по хирургия в Колумбийския университет. Той ще бъде малко скептични, нали?

Един преглед спадна 2 килограма за 5 дни. Други зрители свалила 5 килограма за 5 дни. Убедителни загуба на тегло? Това е убедителен към д-р Оз.

Така че сега аз отивам да правя това, което д-р Оз, продуцентите на шоуто и природолечител Линдзи Дънкан не правя — всъщност преразглеждане на доказателствата.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Проучването на екстракт от зелено кафе на зърна

Има някои предположения, но няма убедителни доказателства, че консумация от кафе или консумацията на кофеин може да има скромна, ефект върху теглото. Това проучване изследва непечен или зелено кафе на зърна и е публикувана в онлайн списанието диабет, метаболитен синдром и затлъстяване: цели и терапия. Дневникът се казва е рецензирани публикация, но със средно по 12 дни от подаване на редакционна решение, което очевидно включва партньорска проверка, е очевидно прегледа бегло в най-добрия.

Изследването има право Randomized, двойно сляпо, плацебо контролирано, линейни доза, кросоувър проучване за оценка на ефикасността и безопасността на екстракт от зелено кафе на зърна в наднормено тегло предмети. Водещ автор, Джо А Vinson, е химик в Университета на Scranton, Пенсилвания. Нито един от трите авторите изглежда да бъдат лекари или медицински специалисти, и никой не изглежда да са публикували изследвания, свързани със затлъстяването, преди. Изследването е финансирано от производителя на добавка, приложни науки за храна.

Екстракт от зелено кафе (марката GCA) е била използвана в проучването. Авторите отбелязват, че GCA има съдържание на стандартизиран на 45.9 % хлорогенна киселина, която е възнамерявал да бъде активната съставка. Сега противно на казаното от д-р Оз Покажи, хлорогенна киселина е също в печено кафе в значителни количества, така че не е нужно да се екстракт от зелено кафе да получите добра доза.

Пациентите бяха разделени произволно (метод не е оповестена) в три групи: висока доза, ниска доза и плацебо (който е описано само като неактивно вещество). Няма ясна обосновка за как се определя дозата е била предоставена. Всяка група остана в една група за шест седмици, е замъглено от две седмици, след това се премества в следващата група. Тук е мястото, където ще свършим в повече проблеми.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Как учат за зелено кафе на зърна

Групи служи като свои собствени проверки и завърта между високи дози, ниска доза и плацебо.

  • Група 1 (6 пациенти): висока доза (x 6 седмици)-замъглено (x 2 седмици)-ниска доза (x 6 седмици)-замъглено (x 2 седмици) — плацебо (x 6 седмици)
  • Група 2 (4 пациенти): ниска доза-замъглено-плацебо-замъглено-висока доза
  • Група 3 (6 пациенти): плацебо-замъглено-висока доза-замъглено-ниска доза

Това не изглежда толкова неразумно. Но следователите отбеляза следното:

Високи дози условието е 350 мг на GCA взето устно три пъти дневно. Ниска доза условието е 350 мг на GCA приема през устата два пъти дневно. На плацебо условието се състои от 350 mg инертни капсула на неактивно вещество устно три пъти дневно.

Чакам, какъв? Рамото на ниска доза е два пъти дневно, докато плацебо и висока доза ръката са били три пъти на ден? Това означава, че участниците и следователи може да се определи кой период е ниска доза лечение. Знаейки това, другите две лечение периоди може да се определи. Толкова много за ослепителна и плацебо контрол – не може убедително считаме това на замаскирания съдебен процес.

Въз основа на протокола, участниците бяха оценени на седмици 0, 6, 8, 14, 16 и 22. Диета е оценена от интервюта и изземване-изключително ненадеждни средство за измерване на действителните калории. Тегло, височина, мазнините в тялото и кръвното налягане са изчислени всяко посещение. Безопасни и ефективни?

Оз и авторите посочват, че притурката е безопасно и без странични ефекти. Но делото не съобщават всяка страничен ефект информация изобщо, освен като странични ефекти от използването на GCA. Предвид никаква информация изглежда да са били систематично събрани, не е ясно, можем да приемем това твърдение. Най-малкото авторите трябва да са докладвани странични ефекти между трите лечение периода. Изненадващо имаше едно незначително увеличение в систолното и диастолното кръвно налягане, което авторите отбелязват се появява ограничено до лечение компонент на плацебо.

Е загуба на тегло последно? Авторите твърдят, че 14 от 16 участници поддържа теглото си понижава след приключване на проучването – това е съмнително, тъй като няма добавка или лекарство за затлъстяване продължава да работи след като спрете да го приемате.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Зелени кафе на зърна за тест за загуба на тегло

Диетични продукти, които обещават бърза претегля загуба с не упражняване или калория ограничение не са нищо ново. Федералната търговска комисия рутинно поема диета добавка измами и има списък на вземанията тя призовава червени знамена в реклами за безполезни продукти. Да се постави зелени кафе на зърна на този тест:

  • Причини загуба на тегло на два паунда или повече от седмица за един месец или повече без диета или упражнения? Иск за загуба на тегло е малко под 1 кг/седмица без диета или упражнения.
  • Доведе до значително отслабване без значение какво или колко потребителя яде? Следователите твърдят, не е имало разлика в калория тип или прием, но загуба на тегло настъпили.
  • Причиняват постоянна загуба на тегло (дори когато потребителят спира да използвате продукт)? Следователите твърдят загуба на тегло устойчиви след съдебен процес приключи.
  • Блокира усвояването на мазнини и калории, за да даде възможност на потребителите да отслабна значително? Действителната механизъм (ако има) не е ясно. В шоуто се нарича мазнини блокер.
  • Безопасно даде възможност на потребителите да губят повече от три лири на седмица за повече от четири седмици? Твърди 10 % над 22 седмици.
  • Доведе до значително тегло загуба за всички потребители? Проучване твърди, всички участници губи тегло, губи мазнини и намаляват техния ИТМ.
  • Предизвика значително тегло загуба от го носите по тялото или го триене в кожата? — не е приложимо

Д-р Оз сегмент повдига няколко от на Федералната търговска комисия червени флагчета –, ако е платена търговско съобщение, да може да го докладва на Федералната търговска комисия.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Заключение

Зелени кафе на зърна добавки имат характеристиките на фалшив продукт за отслабване. Добавката няма правдоподобност, само публикуваните клиничното изпитване е малка, и изглежда да има някои сериозни методологични проблеми. Пренебрегвайки всичко това, д-р Оз вместо това я прегърна като най-новата панацея за загуба на тегло.

Затлъстяването е истински здравен проблем, но д-р Оз изглежда доста съдържание touting недоказани продукти вместо да предоставят надеждна, научно обосновани данни. В реалния свят постоянна загуба на тегло е трудно, и там не са бързи поправки. Но не в страната на Оз.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

local_offerevent_note May 24, 2020

account_box masroysaja