екстракт от зелено кафе на зърна за загуба на тегло

Екстракт от зелено кафе на зърна за загуба на тегло

Може би сте чували за резултатите, диетолозите са се от екстракт от зелено кафе на зърна? Още друга добавка се прави на кръга и измамници са в пълен ход да направи сено от медиите hype. Уеб сайтове пипер на резултатите от търсенето на интернет, предлага чудо резултати и tout своите стоки на цени над 50$ за една бутилка.

Много от тези сайтове ще не дори показват цените си, докато те вече имат своя имейл адрес, и след това ако не вземете стръв те ще ви гоня по електронната поща в вечност докато приеме един от своите оферти.

Но е продукт си струва да купуват? Истината е, че той работи и изследвания са показали ефективност, но някои от твърденията на огромни отслабване са преувеличени.

Цялостен интернет доктор, Линдзи Дънкан, който казва той обикновено избягва препоръчва добавки в полза на конвенционалните тегло управление е много положително за зелено кафе.

Друг лекар, д-р Мехмет Оз го напускат ТВ сегмент и демонстрира с публиката експеримент, че удвои загуба на тегло усилия и дори е работил без да е необходимо да се яде по-малко. Интернет е изпълнена с препоръки, така че притурката заслужава вниманието ни.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Изследвания които възпламенят докторите интерес на зелено кафе на зърна

На 12 януари 2012 г. бяха публикувани първите резултати от проучване на екстракт от зелено кафе на зърна с човешки лица. Това проучване показва, че участниците са загубили тегло без промяна на тяхната диета, нито ангажиране в допълнителни упражнения. Проучване, Публикувано в Националния център за биотехнологична информация, сключени:

Индекс на телесна маса за шест теми, изместен от предварително затлъстяване нормата тегло

В изследването в продължение на 22 седмици участниците губи средно 10 % тяло тегло и 17 % телесна мазнина, отговаряща за половин килограм на седмица: здравословно тегло загуба цел.

Участниците в проучването не са dieted и отслабнах само чрез добавки. Много лекари ще ви кажа, че единственият начин да отслабнете е чрез намаляване на приема на храна и добавяне на упражняване. Обаче има голямо тяло на доказателства, че показва екстракт от зелено кафе на зърна инхибира абсорбцията на глюкоза, и следователно тя ще ограничи тялото от добавяне на нови мазнини.

Резултатите от нашите международни проекти показват че хлорогенна киселина под формата на капсули или като съставка в кафе има ясно ефект върху усвояването на глюкозата. Повече изследвания трябва да се извършва преди да имаме разбиране на механизма на действие. Ние показахме, че това е значително намаляване на усвояването на глюкозата.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Д-р Оз тествани зелено кафе успешно на 100 от неговата аудитория

Д-р Оз включени екстракт от зелено кафе в своя септември 10 2012 Телевизионно предаване.

Оригинални рецензирани медицинско проучване само участват 16 участници, но д-р Оз развличам то в широк мащаб със 100 с наднормено тегло участници от публиката си, които се съгласиха да бъдат претеглени от шоуто на лекарите.

Групата след това е разделен на две: един половината взеха, екстракт от зелено кафе, другата половина несъзнателно взеха едно плацебо. Им е било казано да се извършва нормално и хранителен дневник но не да диета или упражнение по време на експерименталния период.

След две седмици участниците се завръща в шоуто за техния втори тегленето, и резултатите потвърждават очакванията. Тези, които взеха екстракт от зелено кафе и не на плацебо хапче, губи средно 3lb само две седмици – без промени за техните диети.

Резултати съчетани клинично проучване, където участниците губи около 1 кг на седмица. Д-р Оз заключи, че в сравнение с плацебо.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Екстракт от зелено кафе удвоява си загуба на тегло.

Ето шоуто:

Странични ефекти на зелено кафе на зърна

Екстракт от зелено кафе на зърна е установено да е обикновено безопасни и симптом безплатно. Потребителите трябва да имат предвид, въпреки че той съдържа намалени кофеин, е производно на кафе и поради това може да предизвика безсъние и тревожност в големи дози. Хората, които са загрижени или депресирани трябва да знаят, че кофеинът може да засили тези ментални състояния. Не диета по време на бременност.

Защо не само пият кафе?

Производителите предполагат минимум 45 % хлорогенна киселина, понякога се посочва като Svetol или GCA (сурови активната съставка), за зелено кафе екстракт да бъдат ефективни. Хлорогенна киселина е унищожена при кафе се пече и не се намира в пиенето на кафе.

Основни факти за зелено кафе на зърна

  1. Официално проучване участниците губи 10 % от техния общото телесно тегло, както и 17 % от мазнини.
  2. Резултатите са били възпроизведени живо по телевизията с 100 силна аудитория като участници.
  3. Има много дискусии в интернет, показващи удовлетвореността на клиентите и добри резултати.
  4. Има минимални странични ефекти
  5. Затлъстелите хора да загубят около 1 кг на седмица и повече, ако те ядат балансиран хранителен режим и тренировъчна умерено
Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Къде да купя зелено кафе на зърна

Има много несериозен tricksters, които са в арена за загуба на тегло само за бързи пари и които не са свързани с удовлетвореността на клиентите. Техните продукти са най-евтините възможни вноса и цените им са високи, за да се увеличи тяхната полза за кратък срок. Магнитнитния е утвърден търговец със значителни уеб присъствие и висока репутация, за да поддържа, така че ние имам източници най-доброто възможно зелено кафе на зърна извлечение, която се прави в FDA одобрена лаборатория в Съединените щати.

Доставчикът използват търговска марка хлорогенна киселина, наречена Svetol да гарантира най-високо качество в нашия продукт. Това добавя към нашите разходи, но ние премине продукта върху потребителя най-добрата възможна цена.

Закупуване съвети за екстракт от зелено кафе на зърна

Според Dz Оз трябва потребителите да избират зелено екстракт от кафе с най-малко 45 % хлорогенна киселина съдържание (Svetol) и трябва да вземат добавка два пъти дневно.

  • Пазете се, скъпи продукти. Най-високо качество продукт, произведен в САЩ трябва да струва не повече от 30$ за 30 дена доставка (обикновено 60 капсули)
  • Внимавайте на китайския внос. НИ направени продукти са по-вероятно да съдържа автентични съставки.
  • Проверете продукта, който купуват правилно изброява съставките му.

Ние препоръчваме всички физически ни прави продукт от тласък здраве с 50 % хлорогенна киселина и важен, не пълнители или химически свързващи вещества, отговарящи на изискванията за качество на д -р унция.Препоръчва сервиране е 2-4 капсули на ден. Това е в наличност в нашия онлайн магазин.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

local_offerevent_note May 27, 2020

account_box masroysaja