екстракт от зелено кафе на зърна

Екстракт от зелено кафе на зърна – това наистина помага да отслабна?

Той е бил приветстван като революционна нова загуба на тегло продукт, който може да се стопи паунда без нужда от диета или упражнения.

Въпреки че ясно звучи твърде добре за да е вярно, зелено кафе на зърна екстракт е излитането на рафтовете на естествени хранителни магазини и е по-високо търсене онлайн.

Тя е сред най-продаваните в момента. Ние сме имали една постоянна работи на него.

Не е съвпадение, екстракт от зелено кафе на зърна нарасна популярност след се споменават на Д -р Оз Покажи. През септември, след като се вземат за задача от критиците за извикване на екстракт от зелено кафе на зърна продукт-чудо д-р Мехмет Оз провеждат своя експеримент в допълнението.

Използването на 100 жени доброволки, Оз каза, че намира жени, които взеха екстракта губи средно по две лири в две седмици. Жени, които взеха едно плацебо губи средно по една лира през тези две седмици.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Какво е зелено кафе на зърна?

Зелени кафе на зърна са просто зърна, които не са били печени. Зелени кафе на зърна съдържат хлорогенна киселина, която поддръжниците казват забавя освобождаването на глюкоза в тялото след хранене, като по този начин насърчава загуба на тегло.

Когато кафе на зърна са печени, повечето от хлорогенна киселина се губи. Екстракт, направени с хлорогенна киселина, се превръща в капсула форма преди да бъдат продадени на потребителите. И това не са евтини. Доставка на един месец може да струва между $20 и $30.

Вземанията на зелено кафе на зърна

Просто въведете екстракт от зелено кафе на зърна в интернет търсенето и ще се препълнят с компании реклама способността му да ви помогне да отслабнете. Гледам a малък затворен и ще видите, че много от тези сайтове препращат едно специално проучване, за да архивирате своите претенции. Това проучване, Публикувано в списание диабет, метаболитен синдром и затлъстяването, е проведено върху осем мъже и 8 жени.

Те всеки получиха висока доза и ниска доза на екстракт от зелено кафе на зърна, както и плацебо, в три отделни шест едноседмична експерименти. Участници са насърчавани да консумират подобен брой на калории всеки ден в хода на експеримента.

След 22 седмици, или около пет месеца Изследователите открили, че, средно, участниците губи повече от 17 паунда.

Тя има значителна загуба на тегло, свързани с нея, според д-р Джо Vinson, професор по химия в Университета на Scranton в Пенсилвания и водещият автор на проучването.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Улова на зелени кафе на зърна

Въпреки че изследването е широко цитирани като доказателство, зелено кафе на зърна екстракт произведения, храненето и затлъстяването експерти са загрижени за валидността на резултатите. Те подчертават няколко проблеми с проучването, именно факта, има едно странно, нестандартен дизайн и че то е свързано много малко хора.

Те също така посочват, че проучването участниците губи тегло по време на фазата на плацебо на опита, което предполага, екстракт от зелено кафе на зърна не е отговорен за тяхната загуба на тегло. Например участниците могат да имат чувствах насърчавани да отслабне защото им тегло и диета са били наблюдавани като част от проучването.

Но дори и ако все още искате да повярвам на резултатите от проучването, считат че се казва хора може да загуби значително количество от теглото без да се променя си калориен прием или нива на физическа активност. Това е невъзможно.

Обикновено когато изследвания почивка физическите закони на Вселената, обикновено има нещо нередно със самото изследване.

В бележките под линия в изследването Авторите отбелязват, че нямат конфликт на интереси в тази работа. Това не кажа цялата история. Въпреки че Vinson е посочена като водещ автор на изследването, той всъщност не направи някой от научните изследвания. Изследването е проведено в Индия. Vinson данни и пише на изследването хартия.

Докато Vinson отбелязва, че екстракта от зелено кафе на зърна, използвани в изследването е била предоставена от приложени храните науки Inc, компания със седалище в Тексас, той не се споменава, че компанията също платени от него да напише изследване.

Когато попитах за този потенциален конфликт на интереси, Vinson заяви, че той не получат финансово, ако фирмата продава много продукт и че дневника не изисква от него да разкрие връзката.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

local_offerevent_note May 28, 2020

account_box masroysaja