екстракт от Малина кетони за загуба на тегло

Когато губи тегло това означава, че нейното тяло излъчва вещества, наречени кетони. Такива кетони се отделя в урината и е индикатор, че един е губи тегло, както се вижда в номерата на намаляване на тегло мащаб.

Наличието на кетон от друга страна, също показва по-вреден състояние. Осъзнаване на разликата помага един опит на здравословно тегло загуба резултат. Нека да разгледаме кетони и загуба на тегло да установят връзката им.

Щракнете тук, за да купуват RaspberryKetonePlus

Екстракт от Малина кетони за загуба на тегло

Кетони са вещества, които тялото произвежда като страничен продукт от мастната обмяна, както е посочено в Joslin диабет център.

Ако сте един от тези, които се опитват да загубят няколко килограма, тялото ви трябва да използват глюкоза, които се натрупват в вашия мастните депа с цел получаване на енергия от храната, и такова нещо ще доведе до загуба на тегло.

Освен се произвежда при възникване на загуба на тегло, кетони може да бъде признак на диабет.

Причината е, че кетони са налице твърде когато тялото не е в състояние да използват инсулин да се съборят захар в тялото. Такова нещо може да повлияе тези здравето като кетони може да разливи в урината.

Щракнете тук, за да купуват RaspberryKetonePlus

Ниско въглехидратни диети и кетони

По-добре да лекува канал заяви, че кетони се произвеждат от организма ако следвате ниско въглехидратната диета. Причината е, че тялото разгражда захари, които се съхраняват в мускулите, след като вие не консумират достатъчно количество въглехидрати.

Като цяло диета пресата някои кетони, но след ниско въглехидратната диета може да доведе до освобождаването на по-голям брой кетони.

Щракнете тук, за да купуват RaspberryKetonePlus

Тест на урината

Ако преминат тест за урина и вашия лекар разбрах, че си кетони са високи, Joslin диабет център съобщил, че можете да уведомите вашия лекар, ако губят тегло.

Допълнителен кръвен тест е необходимо да се определи дали нивата на глюкозата в кръвта не са високи, което е може да бъде признак на диабет. Dieters, които имат високи нива кетон не трябва да изпитват високи кръвната глюкоза нива.

Щракнете тук, за да купуват RaspberryKetonePlus

Недоразумение

Хората в медицинската професия и дори тези, които са не, вярвам, че излишната кетони в резултат на загуба на тегло и ниско въглехидратната диета може да доведе до заболяване, наречено кетоацидоза или ацидоза каза от диабет здраве.

Това състояние може да доведе, ако тялото произвежда твърде много глюкоза, която може да доведе дори до животозастрашаващо състояние. Както и ниско въглехидратната диета сам не може да доведе до кетоацидоза, но след като един човек страда от други болести, които могат да причинят усложнение до него като диабет, това със сигурност може да увеличи шанс на кетоацидоза.

На по-добро здраве канал добави, че въпреки че един нормален пациент, който е с ниско въглехидратната диета може да изпитате кетон загуба, опитите за загуба на тегло поради ниско въглехидратни диети е рисковано за бременни жени.

Бременните жени нужди въглехидрати, така че тя може да има енергия от храната, тя се храни да храня бебето си. Основната причина, защо бременните жени не трябва да следва ниски въглехидрати диета е да се избегне натрупването на кетон, които могат да протекат в кръвта.

Щракнете тук, за да купуват RaspberryKetonePlus

local_offerevent_note May 11, 2020

account_box masroysaja