зелени кафе на зърна извличане на ползи

Зелени кафе на зърна извлича ползи.

Докато повечето в обществото смятат, че кафето е вредно за здравето, това е само истината. Чист екстракт от зелено кафе се превърна в един от най-продаваните тегло загуба продукти на пазара. Екстракт от зелено кафе на зърна има някои много добро здраве и резултати свързани с ползи.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Екстракт от зелено кафе на зърна е мощен антиоксидант

Има два основни вида на растенията, кафе; Арабика и робуста. Най-високо качество зелено кафе на зърна екстракт идва от растението арабика, което е по-висока в полифенолни антиоксиданти хлорогенна и кафеена киселина. По-голямата част от кафе поилки са лишите от голяма част от ползите, които кафе съдържа. Дълбоко пържене процес значително намалява антиоксидант съдържание.

Освен това кафето е една от най-широко пестициди/хербициди пръска култури в света. Проучванията показват над 1000 токсични химикали в печено кафе. Важно е да се използват органични кафе, която е свободна от тези опасни химикали, които имитират хормони, congest нашите черния дроб, бъбреците и червата и насърчаване на растежа на рака.

Друг мощен канцерогенен се произвежда при висока температура за готвене (печене, пържене и печене) вреди на захари, които след това взаимодейства с аспаргин аминокиселина. Тази химична реакция създава акриламид мощни канцерогени. Незабавни и дълбоко печено кафе е доказано, че имат значително повече акриламид от сварено кафе.

Има много големи ползи за здравето, свързани с консумацията на кафе. Едно скорошно проучване на 2011 г. показват, че хората, които консумират най-кафе е най-малък риск от диабет тип II. Изследователите са установили, че на хлорогенна киселина намалява освобождаването и създаването на излишната глюкоза в тялото.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Баланс на кръвната захар

Баланс на кръвната захар е абсолютно критично мярка за остаряване в добро здраве в тялото. Твърде много захар и зърнени храни в диетата ще доведе до дисбаланс на кръвната захар. Тялото след това преминава през спирали на хипергликемия и хипогликемия. Тези дисбаланс на кръвната захар предизвика възпаление в организма, че щети хормонален контрол системи, органи и имунната функция.

Глюкоза претоварване е друга основна причина за дисбаланс на кръвната захар. Това се случва, когато глюкозата се освобождава в кръвта от мускулите и черния дроб тъкани, въпреки че вече е повишена кръвна захар. Честите признаци на това е повишени нива на кръвната захар на гладно. През нощта лицето е повишен глюкоза-6-фосфатаза (G6P) ензимната активност, която причинява повишено освобождаване на кръвната захар от мускулите и черния дроб. Тялото е основно хранене тези тъкани.

Последните данни показват, че здравословно гладно кръвната захар диапазони са между 65-85 mg/DL. Междувременно, публикувате хранене диапазони (2 часа след) никога не трябва да отиде над 120 mg/dL. Когато нивата на тест по-висока е ясна индикация за сгряване вредните клетки и тъкани на тялото.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

Доказано е, че големите антиоксидант в екстракт от зелено кафе на зърна, хлорогенна киселина, дълбоко инхибира освобождаването на G6P ензим, който значително се стабилизира нивата на кръвната захар. В едно клинично проучване, екстракт от една доза от 400 мг от зелено кафе на зърна показа на 32 % намаление в пост хранене кръвта глюкоза Спайк. Това се превръща в някой, който ще има изключително опасни 160mg/dL кръвнозахарното ниво до безопасно ниво след хранене на 109mg/dL

Стабилен на кръвната захар позволява за по-добра енергия, психично-голяма яснота, хормонална функция, детоксификация възможности и загуба на тегло. Сурови зелени кафе на зърна екстракт заедно с други суперхрани като какао и канела показват добри резултати в стабилизиращ кръвната захар и подобряване като цяло телесни функции. Комбинацията от тези три също synergizes да се създаде още по-голям ефект в тялото.

Поради диуретичен ефект на кофеин в кафето е необходимо да се консумират допълнително вода. Водата в идеалния случай трябва да бъдат от естествен извор или са преминали през дълбоко филтриране процес за премахване на токсини от околната среда.

Щракнете тук, за да купуват екстракт от зелено кафе на зърна

local_offerevent_note May 24, 2020

account_box masroysaja