Преглед на Yacon корен екстракт

Екстракт от Yacon корен е в новините напоследък, тъй като на Yacon диета е набира популярност сред тези, които искат да губят тегло бързо и без никакви странични ефекти.

Идеята, че сладък вкус сироп може да ви помогне да хвърли на разстояние килограма изглежда противоречиво, но това е искането се прави тук. И за разлика от другите загуба на тегло добавки на пазара днес, Yacon диетата е подкрепена от свидетелски показания от хора, които са използвали продукта, а също и от научни изследвания.

Щракнете тук, за да купуват Yacon екстракт добавка

Как Yacon корен екстракт работа?

Като се сироп ежедневно ще намали вашия индекс на телесна маса (ИТМ), талията и общото телесно тегло. Едно проучване в Университета на Сао Пауло, установен без съмнение че Yacon корен помага на тялото ви да абсорбира всички важни витамини и минерали.

Всъщност това не само насърчаване на загуба на тегло, но също води до по-силна костната плътност. Екстрактът работи най-добре, когато се приема преди хранене, тъй като това ще даде време на екстракта да предостави тялото си с всички необходими разтворими фибри и да предостави здрави бактерии, както добре. Какво прави този сироп толкова ефективен е, че тя може да служи като здравословна алтернатива на захар, както той вкусове също толкова добър, но без нездравословни странични ефекти.

Въпреки че е много лесно за хранителните добавки за претенции за загуба на тегло, Yacon диетата е различно, защото тя е подкрепена от солидни научни факти. Едно проучване проведено от интервю S, W Кабрера, Хабиб N, et al, включващи 55 жени и за период от 4 месеца, показа загубиха над 33 паунда (15 кг) след използване на Yacon диета.

Щракнете тук, за да купуват Yacon екстракт добавка

Плацебо контролирани, двойно-сляпо клинично проучване разделя участниците на две групи: 40 жени получиха Yacon корен и 15 получиха плацебо сироп. Както заяви по-рано, 40 жени, които отидоха с Yacon диета загуби 33 паунда, докато тези, които взеха плацебо сироп всъщност спечели 3,5 кг през същия период.

Обаче 40 жени просто не губят тегло, тъй като те също губи 3,9 инча (10 см) разстояние от талията си и си индекс на телесна маса слезе от 34-28, и имаше и увеличаване на честотата на техните изпражнения (.28 за.99), по този начин премахване на запек проблеми.

В допълнение към загуба на тегло, участниците също отчете 42 % спад в гладно нива на инсулин и инсулинова резистентност нива също спадна от 67 %. Тази констатация е особено важно, тъй като това е един от най-големите рискови фактори за сърдечно-съдови заболявания и диабет. Доказателство за способността му да намали калориите беше установено в проучването, като LDL (лошия холестерол) намаля от 137 мг/дл до 97.5 mg/dL, една капка от близо 30 %.

Същото клинично проучване показва че не само ще се намали приема на калории, но ще изгори калории по-бързо. Тъй като тялото ви стане свикнали с екстракта от сироп, метаболизма ви се увеличава по подобен начин да упражнява, което ви позволява да горят мазнини бързо.

Това е поради тази причина, защо Yacon казва, че сега можете да загубите тегло без диета или упражнения, тъй като това е вярно. С други думи жените, които се Yacon корен екстракт опитни значителни здравни подобрения, освен загуба на значителна част от теглото.

Щракнете тук, за да купуват Yacon екстракт добавка

Погледнете на Yacon диета съставки

Сироп в Yacon диетата се извлича от растението Yacon (Smallanthus sonchifolius), който се намира в Андите в Южна Америка. В продължение на векове това растение е била използвана от Южна американци заради своите лечебни свойства, и изследвания се оказа, за да е истина.

Причината защо Yacon е такъв ефективен здравето добавка е, той е пълен с fructooligosaccharides (FOS), с една и съща партида съдържащ навсякъде от 40 % до 50 % от тези fructooligosaccharides. Тези fructooligosaccharides са захарни молекули, които, поради тяхната молекулярна структура, не може да бъде призната от храносмилателната система.

Какво означава това е, въпреки че fructooligosaccharides вкус сладко като захар, тялото ви няма да се извари-голямата част на сироп. В действителност едно проучване показва, че fructooligosaccharides имат само 20 калории на супена лъжица, пълна трети по-малко от захар.

Когато fructooligosaccharides стигна до вашия дебелото черво, приятелските бактерии в тялото ви е дошло, от съществено значение за загуба на тегло и да останат годни и здрави. Постоянно хранене добри бактерии, вие просто не губи тегло, но също води до по-добро мозъчната функция, по-силна имунна система и намалява риска от диабет.

Най-важното проучването показва, че бактериите между тези, които вземат на Yacon диета и тези, които не са различни, и тези, които вземат Yacon са икономични и в добра физическа форма.

Щракнете тук, за да купуват Yacon екстракт добавка

Според изследователите бактериите в дебелото черво са способни на изваряване на fructooligosaccharides и по този начин увеличаване на броя на добри бактерии, особено Bifidobacterium и Lactobacillus. Едно изследване, по-специално показа че само 8 g fructooligosaccharides дневно за две седмици ще увеличи бифидобактерии в храносмилателната система десет пъти повече. Ползите, които Yacon диетата предвижда са многобройни и в много отношения превъзхожда обикновените разтворими фибри.

След добрите бактерии консумират fructooligosaccharides, те увеличаване на броя и също така да започне производство на късоверижните мастни киселини, които осигуряват храна за вашите клетки. И ако сте загрижени за загуба на тегло, тези същите fructooligosaccharides и мастни киселини имат вграден анти затлъстяване елементи.

След много изследвания учените са установили, че това е така, защото fructooligosaccharides промяна на функцията на тези хормони, които конкретно са свързани с храносмилането. Чрез провеждането на глада хормон ghrelin, Yacon диетата ще подобри храносмилателната функция на тялото и намаляване на апетита.

Това е вярно, че екстракт от корен на Yacon не е единственият, който е fructooligosaccharides, тъй като тя също така може да се намери в праз, чесън, лук и други растителни храни, но това е само с диета, Yacon, че можете да ги получите в такива количества, концентрирана.

Щракнете тук, за да купуват Yacon екстракт добавка

local_offerevent_note June 2, 2020

account_box masroysaja