предимства и странични ефекти на Yacon диета екстракт

Yacón е растение, традиционно отглеждани в Андите в Колумбия, Перу и Аржентина. Този сладък вкус клубен е бил изяден от хората в тези страни в продължение на векове.

През последните десет години и половина учените са идентифицирали химикали в завод, които са показали потенциал да помогне на хората, които се опитват да губят тегло. Съставка в клубен, които има учени развълнувана е fructooligosaccharide.

Това е полизахарид, който се състои от фруктоза. Докато клубен вкус сладък и е годни за консумация, тя не се метаболизира в човешката храносмилателния тракт.

Щракнете тук, за да купуват Yacon добавка

Предимства и странични ефекти на Yacon диета екстракт

Yacon е корен, който изглежда като картоф. Местните жители го обичам, защото това е пълнеж и гъвкави. Тя може да се използва в редица ястия. Тя се казва, че са били важен щапелни на инките диета.

Тази комбинация от сладък вкус и невъзможността да се усвоява го прави интересен за учените. Изследванията показват, че може да помогне с Колон здраве и храносмилането, защото може да се използва от приятелски бактерии в храносмилателната система.

Yacon сега се използва за създаване на продукти за отслабване и продукти за употреба от хора, страдащи от диабет поради своята ниска калорична стойност и сладък вкус – продукти като yacon, хапчета и други форми са били създадени.

Той също така е доказано да подобри здравето на черния дроб, управление на кръвната захар и да помогне с превенция на рака на кръвта, двоеточие, нервите и кожата. Проучванията показват, той действа като потискащи апетита и насърчава загуба на тегло.

Щракнете тук, за да купуват Yacon добавка

Друг естествено вещество, което показва потенциал за подпомагане със загуба на тегло е плод Гарциния Камбоджа. Този плод е бил част от хранителния режим и медицина на хората, живеещи в Индия, Индонезия и Мианмар за стотици години. Напоследък западни изследователи търсят здрави тегло загуба алтернативи в започва да изучава плодове.

Информацията, те открили е вълнуващо. Плодове, понякога се нарича Малабар Тамаринд, е доказано, че ограничаване на апетита и да се спре наддаване на тегло. Изследователи идентифицирани лимонената киселина (HCA, намерени в кората на тиква цветни плодове, като причина.

В Азия се използват изсушени кори, смесен с къри, като съставка в лютеница и стотици ястия. В запад лимонената киселина е съставка в екстракти, хранителни добавки и хапчета за отслабване. Много хора рейв за това. Плодът е бил от голяма полза за много.

Гарциния Камбоджа е отишло от местните азиатски стомах болка медицина по света отслабване сензация. Едно, че много хора са прегърнали помогнахте да ги получите по-здравословни.

Щракнете тук, за да купуват Yacon добавка

Yacon добавка отзива

Yacon е име, използвано за обозначаване на завода Smallanthus sonchifolius, която е луковични зеленчуци (подобно на картофи) и общ хранителен продукт в Южна Америка. Тя изглежда като сладък картоф и има вкус на круша. Докато клубен, самата се използва в готвенето, сироп от клубен (наречени yacon сироп) се използва като алтернативна подсладител.

Този зеленчук е също така понякога се нарича ‘ диета картофи, “която се смята, че са свързани с неговото fructooligosaccharide (FOS) съдържание. FOS ползва червата здраве и пребиотик ефект, и те също могат да имат незначителни апетита потискащия ефект на затлъстяването, което намалява приема на храна.

Той се смята да бъде добра хранителна добавка, тъй като производствените разходи са ниски и добивът е високо, така че тя може да бъде един от най-финансово осъществими източници на хранителни FOS докато евентуално възпират потреблението на захар, тъй като yacon сироп, самата е сладка.

Щракнете тук, за да купуват Yacon добавка

Човешки проучвания на yacon са в момента ограничени. Едно проучване подкрепя ефект за загуба на тегло, което може да се дължи на намаляване на приеманите калории, докато други проучване отбеляза, че yacon притежава свойство на анти-подвижността (забавя чревния транзитно време) които е известно да се намали апетита до известна степен. Тези свойства се смята, че са свързани със съдържанието на Илия и са подобни на ползите от FOS от други източници.

Гризачи проучвания показват пролиферация на ‘ добри “бактерии в дебелото черво съгласно yacon на prebiotic ефекти, както и увеличение на минерални поглъщане от дебелото черво, последният от които е от полза за здравето на костите. Тези свойства са все още не е доказана при хора с, но мисълта да се появят, тъй като те са били забелязани да се появят при хора с друг източник на Илия.

Има един чай продукт, произведен от листата на yacon, който се казва, да бъде антидиабетни. Няма човешки доказателства за това твърдение и поради поне едно изследване като отбелязва, увреждане на бъбреците, свързани с чай (увреждане на бъбреците води до намаляване на нивата на глюкоза в кръвта), се смята, че това е в основата на предполагаемата антидиабетни ефекти и не се препоръчва консумация на чай.

Щракнете тук, за да купуват Yacon добавка

local_offerevent_note May 16, 2020

account_box masroysaja