Anmeldelser Af Yacon Rod Ekstrakt

Yacon rod ekstrakt har været i nyhederne sidst, som Yacon kost har vundet popularitet blandt dem, der ønsker at tabe sig hurtigt og uden bivirkninger.

Tanken om, at en sød smag sirup kan hjælpe dig med at kaste off ekstra pounds virker selvmodsigende, men det er kravet gøres her. Og i modsætning til andre vægttab kosttilskud på markedet i dag, Yacon kost er støttet af vidneudsagn fra mennesker, der har brugt produktet og også af videnskabelige undersøgelser.

Klik her for at købe Yacon Extract Supplement

Hvordan Yacon rod ekstrakt arbejde?

At tage sirup på daglig basis vil reducere din body mass index (BMI), talje og samlede kropsvægt. En undersøgelse på University of Sao Paulo etableret uden tvivl at Yacon root hjælper kroppen absorbere alle de vigtige vitaminer og mineraler.

I realiteten dette blot fremme ikke vægttab men også fører til stærkere knogletæthed. Ekstraktet virker bedst når taget før måltider, som det vil give ekstrakt tid til at forsyne kroppen med alle de nødvendige opløselige fibre og giver sunde bakterier så godt. Hvad gør denne sirup så effektive er, at det kan tjene som et sundt alternativ til sukker, som det smager bare så godt men uden usunde bivirkninger.

Mens det er meget let for kosttilskud at gøre krav om vægttab, er Yacon kost anderledes, fordi det er bakket op af solide videnskabelige kendsgerninger. En undersøgelse udført af Genta S, Cabrera W, Habib Nielsen, mfl involverer 55 kvinder og over en periode på 4 måneder, viste de tabte over 33 pounds (15 kg) efter at have brugt Yacon kost.

Klik her for at købe Yacon Extract Supplement

Den placebo-kontrollerede, dobbeltblind klinisk undersøgelse delt deltagerne i to grupper: 40 kvinder fik Yacon Root og 15 fik placebo sirup. Som nævnt tidligere, tabte de 40 kvinder, der gik med Yacon kost 33 pounds, mens dem, der tog placebo sirup faktisk vundet 3,5 lbs i samme periode.

Men de 40 kvinder ikke blot tabe sig, som de også tabte 3,9 inches (10 cm) off deres talje, og deres body mass index gik ned fra 34 til 28, og der var også en stigning i hyppigheden af deres afføring (.28 til 99), dermed fjerne deres forstoppelse problemer.

Ud over at miste vægt, rapporteret deltagerne også en 42% fald i faste insulinniveau og insulin resistens niveauer også faldet med 67%. Denne konstatering er især væsentlig, da det er en af de største risikofaktorer for hjertesygdom og diabetes. Bevis for sin evne til at reducere kalorier blev også fastslået i undersøgelsen, som LDL (dårlige kolesterol) faldt fra 137 mg/dL til 97.5 mg/dL, et fald på næsten 30%.

Den samme kliniske undersøgelse viser også, at ikke blot vil dit kalorieindtag reduceres, men du vil forbrænde kalorier hurtigere. Som din krop bliver vant til sirup ekstrakt, øger dit stofskifte i en lignende måde at udøve, så du kan brænde fedt hurtigt.

Det er grunden til hvorfor Yacon siger, at du nu kan tabe sig uden kost eller motion, da det er sandt. Med andre ord, extract de kvinder, der tog Yacon Root erfarne betydelige sundhedsmæssige forbedringer, ud over at miste en betydelig mængde af vægt.

Klik her for at købe Yacon Extract Supplement

Et kig på Yacon kost ingredienser

Sirup i Yacon kost er udvundet fra anlægget Yacon (Smallanthus sonchifolius), som er fundet i Andesbjergene i Sydamerika. I århundreder denne plante er blevet brugt af sydamerikanere på grund af sine medicinske egenskaber, og forskning har vist sig for at være sandt.

Grunden til Yacon er sådan en effektiv sundhed supplement er det er fuld af fructooligosaccharides (FOS), med en enkelt batch indeholdende overalt fra 40% til 50% af disse fructooligosaccharides. Disse fructooligosaccharides er sukkermolekyler, der på grund af deres molekylære struktur, ikke kan genkendes af dit fordøjelsessystem.

Hvad dette betyder, selvom fructooligosaccharides smag sød som sukker, kroppen fordøje ikke de fleste af sirup. Faktisk viser en undersøgelse, at fructooligosaccharides kun har 20 kalorier pr. spsk, en fuld tredje mindre end sukker.

Når fructooligosaccharides komme til din tyktarmen, de venlige bakterier i din krop er fodret, afgørende for at tabe sig og opholder sig sunde og raske. Ved konstant fodring de gode bakterier, du kun tabe ikke men også fører til bedre hjernefunktion, et stærkere immunforsvar og sænker din risiko for diabetes.

Vigtigst, undersøgelsen viser, at bakterier mellem dem, der tager Yacon kost og dem, der ikke er forskellige, og dem, der tager Yacon er slankere og i god fysisk form.

Klik her for at købe Yacon Extract Supplement

Ifølge forskere er bakterier i tyktarmen i stand til at fordøje fructooligosaccharides og derved øge antallet af gode bakterier, navnlig Bifidobacterium- og Lactobacillus. En undersøgelse i særdeleshed viste at bare 8 g af fructooligosaccharides dagligt for to uger vil øge bifidobakterier i dit fordøjelsessystem ti gange. De fordele, som Yacon kost giver er talrige og på mange måder bedre end almindelige opløselige fibre.

Efter de gode bakterier forbruge fructooligosaccharides, de stigning i antallet og også begynde producerer kortkædede fedtsyrer, der giver næring til dine celler. Og hvis du er bekymret om at tabe sig, disse samme fructooligosaccharides og fedtsyrer har indbygget anti-fedme elementer.

Efter megen forskning, har forskere konstateret, at dette skyldes, at fructooligosaccharides ændre funktionen af disse hormoner, der specifikt relaterer til fordøjelsen. Ved at handle på sult hormon ghrelin, vil Yacon kost forbedre din krops fordøjelsessystemet funktion og reducere appetitten så godt.

Det er rigtigt at Yacon Root ekstrakt ikke er den eneste, der har fructooligosaccharides, som det kan også findes i porrer, hvidløg, løg og andre vegetabilske fødevarer, men det er kun med Yacon kost, at du kan få dem i sådanne koncentrerede mængder.

Klik her for at købe Yacon Extract Supplement

local_offerevent_note May 31, 2020

account_box masroysaja