Anmeldelser Av Yacon Rot Ekstrakt

Yacon rot ekstrakt har vært i nyhetene i det siste, som Yacon diett har blitt stadig mer populært blant de som ønsker å miste vekt raskt og uten bivirkninger.

Ideen om at en søte smaker sirup kan hjelpe deg kaste av ekstra pounds virker motstridende, men det er kravet gjøres her. Og i motsetning til andre vekttap kosttilskudd på markedet i dag, Yacon diett er støttet av vitnesbyrd fra folk som har brukt produktet og også av vitenskapelige studier.

Kjøp Yacon ekstra Supplement

Hvordan Yacon roten pakker arbeid?

Tar sirup daglig vil redusere kroppsmasseindeks (BMI), livlinjen og total kroppsvekt. En studie på universitetet av Sao Paulo etablert uten tvil at Yacon roten hjelper kroppen absorbere alle viktige vitaminer og mineraler.

Faktisk dette bare fremme ikke vekttap, men fører også til sterkere bentetthet. Ekstrakt fungerer best når tas før måltider, som som vil gi ekstra tid til å forsyne kroppen med alle nødvendige løselig fiber og gi sunne bakteriene også. Hva gjør denne sirup så effektivt er at det kan tjene som et sunt alternativ til sukker, som det smaker like godt men uten usunn bivirkninger.

Mens det er svært enkelt for kosttilskudd å gjøre krav om vekttap, er Yacon diett annerledes fordi det er støttet av solid fakta. En studie utført av Genta S, Cabrera W, Habib N, et al med 55 kvinner, og over en periode på fire måneder, viste de mistet over 33 pounds (15 kg) etter benytter Yacon diett.

Kjøp Yacon ekstra Supplement

Den placebo-kontrollert, dobbeltblind klinisk studie delt deltakerne i to grupper: 40 kvinner fikk Yacon Root og 15 ble gitt placebo sirup. Som nevnt tidligere, mistet 40 kvinner som gikk med Yacon diett 33 pounds, mens de som tok placebo sirup faktisk fått 3.5 lbs i samme periode.

Men 40 kvinner ikke bare miste vekt, som også tapte 3,9 tommer (10 cm) av sin waistline, og deres kroppsmasseindeks gikk ned fra 34 til 28, og det var også en økning i frekvensen av deres avføring (.28 til 99), og dermed eliminere deres forstoppelse problemer.

I tillegg til å miste vekt, rapportert deltakerne også en 42% nedgang i fastende insulin nivåer, og insulin resistens nivåer også falt med 67%. Dette funnet er spesielt viktig siden det er en av de største risikofaktorene for hjertesykdom og diabetes. Bevis på sin evne til å redusere kalorier ble også etablert i studien, som LDL (dårlig kolesterol) redusert fra 137 mg/dL 97.5 mg/dl, en nedgang på nesten 30%.

Den samme kliniske studien viser også at ikke bare vil kaloriinntaket reduseres, men vil du brenne kalorier raskere. Som kroppen din blir vant til sirup utdrag, øker stoffskiftet måten å utøve, slik at du kan brenne fett raskt.

Det er derfor hvorfor Yacon sier at du nå kan miste vekt uten diett eller trening, siden det er sant. Med andre ord, ekstra kvinnene som tok Yacon Root erfarne betydelig helse forbedringer, foruten å miste en betydelig mengde vekt.

Kjøp Yacon ekstra Supplement

En titt på Yacon diett ingrediensene

Sirup i Yacon diett er Hentet fra Yacon anlegget (Smallanthus sonchifolius), som finnes i Andesfjellene i Sør-Amerika. Århundrer dette anlegget har blitt brukt av Sør-amerikanerne på grunn av sine medisinske egenskaper, og forskning har vist seg for å være sant.

Derfor Yacon er slik en effektiv Helseprodukter er det er full av fructooligosaccharides (FOS), med en enkelt satsvis inneholder noen steder fra 40% til 50% av disse fructooligosaccharides. Disse fructooligosaccharides er sukkermolekyler som, på grunn av sin molekylære struktur, ikke kan gjenkjennes av fordøyelsessystemet.

Hva dette betyr selv fructooligosaccharides smaker søt som sukker, kroppen din vil ikke fordøye mesteparten av sirup. Faktisk viser en studie at fructooligosaccharides bare har 20 kalorier per SS, en full tredje mindre enn sukker.

Når fructooligosaccharides får din tykktarmen, det vennlige bakterien i kroppen er matet, avgjørende for miste vekt og holde sunn og frisk. Av stadig mate de gode bakteriene, bare miste ikke vekt, men også fører til bedre hjernefunksjon, et sterkere immunforsvar og reduserer risikoen for diabetes.

Viktigst, studien viser at bakterier mellom de som tar Yacon diett og de som ikke er forskjellige, og de som tar Yacon er slankere og i god fysisk form.

Kjøp Yacon ekstra Supplement

Ifølge forskere er bakterier i tykktarmen i stand til å fordøye fructooligosaccharides og dermed øke antall gode bakteriene, spesielt Bifidobacterium og Lactobacillus. En studie i særdeleshet viste at bare 8 g fructooligosaccharides daglig for to uker vil øke Bifidobacteria i ditt fordøyelsessystem ti ganger over. Fordelene som Yacon kosthold gir er mange og på mange måter bedre enn vanlige løselig fiber.

Etter at de gode bakteriene bruker fructooligosaccharides, de økning og også begynne å produsere kort-kjeden fettsyrer som gir næring til cellene. Og hvis du er bekymret for å miste vekt, disse samme fructooligosaccharides og fettsyrer har innebygd anti fedme elementer.

Etter mye forskning, har forskere fastslått at dette er fordi fructooligosaccharides endre funksjonen til disse hormoner som spesifikt gjelder fordøyelse. Ved å handle på sult hormon ghrelin, vil Yacon diett forbedre kroppens fordøyelseskanal funksjon og redusere appetitt også.

Det er sant at Yacon Root extract ikke er den eneste som har fructooligosaccharides, som det kan også finnes i løk, hvitløk, løk og andre planteføde, men det er bare med Yacon diett som du kan få dem i slike konsentrert beløp.

Kjøp Yacon ekstra Supplement

local_offerevent_note June 1, 2020

account_box Sigrun Stenberg