Beoordelingen Voor Yacón Wortel Extract

Yacón Root extract is in het nieuws de laatste tijd, zoals het yacón dieet heeft geweest wint aan populariteit onder degenen die willen afvallen snel en zonder bijwerkingen.

Het idee dat een zoete stroop proeverij u schuur uit extra kilo’s kan helpen lijkt tegenstrijdig, maar dat is de eis dat hier wordt gemaakt. En in tegenstelling tot andere supplementen van het gewichtsverlies in de markt vandaag, het yacón dieet wordt gesteund door de getuigenis van mensen die gebruik hebben gemaakt van het product en ook door wetenschappelijke studies.

Klik hier om te kopen yacón Extract Supplement

Hoe de yacón wortel Extract werk?

Nemen van de siroop op een dagelijkse basis zal verminderen uw index van de lichaamsmassa (BMI), taille en totale lichaamsgewicht. Een studie op de Universiteit van Sao Paulo vastgesteld zonder twijfel dat de yacón wortel helpt uw lichaam absorberen van alle essentiële vitaminen en mineralen.

In feite, dit niet alleen de bevordering van gewichtsverlies maar ook leidt tot sterkere botdichtheid. Het extract werkt het beste wanneer genomen voor de maaltijd, zoals dat zal de extract-tijd om te leveren uw lichaam met de nodige oplosbare vezels en gezonde bacteriën als goed. Wat maakt deze stroop zo effectief is dat het als een gezond alternatief voor suiker dienen kan, als het smaakt net zo goed, maar zonder ongezonde bijwerkingen.

Hoewel het zeer gemakkelijk voor voedingssupplementen te maken beweringen over het verlies van het gewicht, is het yacón dieet anders omdat het wordt ondersteund door solide wetenschappelijke feiten. Een studie uitgevoerd door Genta S, Cabrera W, Habib N, et al. 55 vrouwen betrekken, en over een periode van 4 maanden, toonde dat ze verloor meer dan 33 pond (15 kg) na het gebruik van het yacón dieet.

Klik hier om te kopen yacón Extract Supplement

De placebo-gecontroleerde, dubbel blinde klinische studie de deelnemers onderverdeeld in twee groepen: 40 vrouwen kregen yacón Root en de 15 kregen placebo siroop. Zoals eerder gezegd, verloren de 40 vrouwen die ging met het yacón dieet 33 pond, terwijl degenen die nam de placebo siroop eigenlijk 3,5 pond opgedaan tijdens dezelfde periode.

Echter, de 40 vrouwen niet alleen gewicht te verliezen, zoals ze verloor ook 3.9 inch (10 cm) uit hun taille, en hun index van de lichaamsmassa ging van 34 tot en met 28, en er ook een toename in de frequentie van hun ontlasting (.28 aan.99 was), waardoor elimineren hun constipatie problemen.

Naast het verliezen van gewicht, rapporteerde de deelnemers ook een 42% daling in vasten insulineniveaus, en insuline weerstandsniveaus ook daalde met 67%. Deze bevinding is vooral belangrijk omdat dat is een van de grootste risicofactoren voor hart-en vaatziekten en diabetes. Bewijs van haar vermogen om te verminderen van calorieën werd ook vastgesteld in de studie, als LDL (slechte cholesterol) daalde van 137 mg/dL tot 97,5 mg/dL, een daling van bijna 30%.

De dezelfde klinische studie toont ook aan dat niet alleen zal uw calorie-inname worden verminderd, maar u calorieën sneller branden zult. Als uw lichaam krijgt gewend aan het extract siroop, verhoogt uw stofwisseling in een soortgelijke manier om te oefenen, zodat u burn vetten snel.

Het is om deze reden waarom yacón zegt dat je nu gewicht zonder dieet of oefening, verliezen kunt omdat het klopt. Met andere woorden, uittreksel de vrouwen die nam de yacón Root ervaren belangrijke gezondheid verbeteringen, naast een significante hoeveelheid van gewicht te verliezen.

Klik hier om te kopen yacón Extract Supplement

Een blik op de yacón dieet ingrediënten

De siroop in het dieet van de yacón wordt geëxtraheerd uit de yacón plant (Smallanthus sonchifolius), die is gevonden in de Andesgebergte in Zuid-Amerika. Eeuwenlang deze plant werd gebruikt door de Zuid-Amerikanen vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen, en uit onderzoek is gebleken om waar te zijn.

De reden waarom yacón dergelijke een effectieve gezondheid supplement is is dat het wemelt van fructooligosaccharides (FOS), met één enkele batch met overal van 40% tot 50% van deze fructooligosaccharides. Deze fructooligosaccharides zijn suiker moleculen die, als gevolg van hun moleculaire structuur, kunnen niet worden herkend door uw spijsverteringsstelsel.

Wat dit betekent is hoewel fructooligosaccharides zoet zoals suiker smaken, je lichaam zal niet verteren allermeest naar de stroop. In feite toont een studie aan dat fructooligosaccharides slechts 20 calorieën per eetlepel, een volledige derde minder dan suiker hebben.

Wanneer de fructooligosaccharides aan uw dikke darm, de vriendelijke bacteriën in je lichaam is gevoed, essentieel voor het verliezen van gewicht en verblijf fit en gezond. Door voortdurend voeden de goede bacteriën, u niet alleen gewicht verliezen, maar ook leidt tot betere hersenfunctie, een sterker immuunsysteem en verlaagt uw risico van diabetes.

Belangrijker nog, de studie toont aan dat de bacteriën tussen degenen die nemen de yacón dieet en degenen die dat niet doen verschillend zijn, en degenen die yacón nemen zijn slankere en in goede conditie.

Klik hier om te kopen yacón Extract Supplement

Volgens de onderzoekers zijn de bacteriën in de dikke darm geschikt voor verteren fructooligosaccharides en waardoor het aantal goede bacteriën, met name Bifidobacterium en Lactobacillus. Een studie in het bijzonder bleek dat slechts 8 g van fructooligosaccharides dagelijks voor twee weken zal verhogen de bifidobacteriën in uw spijsverteringsstelsel tien keer. De voordelen die het yacón dieet biedt zijn talrijk en in vele opzichten superieur aan gewone oplosbare vezel.

Nadat de goede bacteriën de fructooligosaccharides verbruiken, ze verhogen in aantal en ook beginnen met de productie van korte keten vetzuren waarmee voeding voor uw cellen. En als u zich zorgen over het verliezen van gewicht, deze dezelfde fructooligosaccharides en vetzuren hebben ingebouwde anti obesitas elementen.

Na veel onderzoek, hebben wetenschappers vastgesteld dat dit komt omdat fructooligosaccharides wijzigen de functie van die hormonen die specifiek betrekking op de spijsvertering hebben. Door te handelen op de honger hormoon ghreline, zal het yacón dieet verbeteren van uw lichaam spijsverteringsbevorderende werking en verminderen van eetlust als goed.

Het is waar dat yacón Root-extract niet de enige die met fructooligosaccharides is, als het kan ook worden gevonden in prei, knoflook, uien en andere plantaardig voedsel, maar het is alleen met de yacón dieet dat je ze in dergelijke geconcentreerde bedragen krijgen kunt.

Klik hier om te kopen yacón Extract Supplement

local_offerevent_note June 1, 2020

account_box masroysaja