Boabe De Cafea Verde Extract De Clienţi

Boabe de cafea verde Extract de clienţi

Bob de cafea verde ajută oamenii pierde in greutate? Aceasta este o întrebare o mulţime de oameni sunt cer deoarece văzând această pierdere în greutate supliment pe Dr. Oz show.

Dacă aţi fost întrebaţi despre acest lucru, de asemenea, lasă-mă să încercaţi să vă ajuta să facă sens de lucruri uitandu-se la bob de cafea verde greutate pierderea de cercetare. Eu cred că numai de a face acest lucru poate ne taie prin hype care pătrunde în cele mai multe site-uri şi reviste.

Click aici pentru a cumpara extract de boabe de cafea verde

Ce este verde bob de cafea?

Boabe de cafea verde sunt boabe de cafea, care nu au fost prăjite. Prăjire boabele de cafea verde nu numai schimbă culoarea de boabe de cafea, dar, de asemenea, elimină un compus numit acid clorogenic. Este pe acid clorogenic, care este în centrul de bob de cafea verde greutate pierderea creanţe. Boabele de cafea prăjită au putin acid clorogenic.

Când Suplimente conţine “extract de boabe de cafea verde”, acid clorogenic este extractul acestea sunt referindu-se la. Ca multe produse chimice de plante, acid clorogenic, de asemenea, are proprietăţi antioxidante. Un alt extract de boabe de cafea verde, care este, probabil, de asemenea, utilizate în suplimentele este cofeina.

În funcţie de acid clorogenic pagina Wikipedia şi Fundaţia de cercetare Autoimminity alimente care conţin acid clorogenic includ:

 1. Prune uscate
 2. Piersici
 3. Bambus
 4. Ceai
 5. Afine
 6. Seminte de floarea soarelui
Click aici pentru a cumpara extract de boabe de cafea verde

Bob de cafea verde si pierderea in greutate

Nu există cercetare pe boabe de cafea verde si pierderea in greutate. Mai jos sunt rezumate de unele dintre aceste studii.

Într-un mouse-ul studiu publicat în 2006 în BMC complementare şi medicină alternativă, cercetat remarcat faptul că un bob de cafea verde extract (doza folosită a fost 200 şi 400 mg/kg greutate corp) reduse ale trigliceridelor din sânge.

Cu toate acestea, cercetatorii au remarcat, de asemenea, că nici acid clorogenic sau cofeina în sine a avut succes la reducerea totală a corpului în greutate sau de acumularea de grăsime în abdomen.

O mulţime de cercetare de bob de cafea verde acolo implică şoareci.

În 2011 o meta-analiză de bob de cafea verde extract şi pierderea în greutate a fost publicat.

O meta-analiză se uită la cercetari anterioare şi încearcă să forfetare studii similare pe toate împreună — utilizând statisticile — pentru a vedea în cazul în care, luate în ansamblu, o tendinţă comună sau afară rezultatul poate fi determinată. În acest caz, meta analize a fost încercarea de a vedea dacă a existat suficiente dovezi pentru a spune “da, extract de boabe de cafea verde ajutor oameni pierde in greutate.”

Această analiză meta incluse numai cele mai bune studii de calitate – randomizat, placebo controlat, dublu orb studiile clinice folosind oameni supraponderali.

De peste 2000 studii care au fost găsite, doar 3 studii a îndeplinit criteriile de cercetători. Aceste studii 3 folosit un total de 143 de oameni.

Acestea au fost 3 studii care au fost incluse:

 • Efectul de acid clorogenic îmbogăţit cafea pe absorbţia de glucoză la voluntari sănătoşi şi efectul acesteia asupra masei corpului atunci când sunt utilizate pe termen lung la persoanele supraponderale şi obeze (publicat în 2007).
 • Studiu de piaţă independente pe efectul de forma de cafea pe pierdere în greutate-efectul de acid clorogenic îmbogăţit cafea (cafea chape) greutate folosit in persoane supraponderale. (publicat în 2009).
 • Svetol ®, extract de cafea verde, induce pierdere în greutate şi creşte macră raportul masă grăsime în voluntari cu problema excesul de greutate. (publicat în 2006).
Click aici pentru a cumpara extract de boabe de cafea verde

Aici este Svetol pe Amazon.

Luate în ansamblu, aceste studii 3 par să arătaţi că persoanele supraponderale care folosesc extract de boabe de cafea verde pierdere în greutate în mod semnificativ mai mare decât oamenii care au folosit un placebo. Care este bun, dar cercetătorii s-a spus că gradul de acest efect a fost “moderat” şi că “relevanţă clinică, prin urmare, nu este sigur.” Cercetatorii merge a spune că “dimensiunea efectul este mici.”

Cu alte cuvinte, Bob de cafea verde pare promova unele scădere în greutate, dar din cauza lipsei de studii de bun, este greu să spun sigur dacă acesta funcţionează într-adevăr — şi dacă funcţionează, oamenii s-ar putea vedea doar mici modificări în greutate.

Tot ceea ce a spus, aceste concluzii ar putea schimba dacă cercetătorii ar face mai mult — şi mai bine — studii.

În 2012 un studiu de bob de cafea verde de studiu a fost publicat în revista, sindromul Metabolic diabet zaharat şi obezitate. Acest studiu a fost efectuat în India şi a durat 22 săptămâni (5,5 luni) şi implicate 16 supraponderali, bărbaţi şi femei.

Deci, acest lucru a fost un studiu destul de mici. Acest lucru a fost o anchetă a unui supliment de bob de cafea verde numit “GCA” făcute de alimentare Stiinte aplicate care a finanţat studiul. Toate subiectele a primit aceleaşi tratamente (pentru 6 săptămâni fiecare) într-o ordine dublu orb, aleatoare. Tratamentele au fost:

 • Placebo (nespecificat) dat 3 x / zi
 • 350 mg GCA luate x 3 pe zi (1050 mg total)
 • 350 mg GCA luate de 2 x pe zi (700 mg total)

O perioadă de 2 săptămâni separate tratamente pentru a lăsa compuși se spală din organism.

Ca o paranteza, Am observat că Stiinte aplicate alimentare se bazează în Texas. Cu toate universităţi şi laboratoare din America, de ce au dispărut în India pentru a testa produsul lor? De regulă, sunt, de obicei, sceptic de studii efectuate în India.

La sfârşitul studiului:

 • Atunci când este utilizat pentru 6 săptămâni, oameni au pierdut aproximativ 2 kg (aproximativ 4 lbs) când luaţi 1050 mg de extract de boabe de cafea verde şi la aproximativ 1,5 kg (aproximativ 3 lbs) când folosind 700 mg de extract. Ambele au fost considerată semnificativă statistic (care este bun).
 • O scădere în organism de grăsime de despre 1% , precum şi indicele de masă corporală, de asemenea, a fost văzut în doze atât 1050 mg şi 700 mg. Ambele valori au fost considerată semnificativă statistic.
Click aici pentru a cumpara extract de boabe de cafea verde

Cum funcţionează verde bob de cafea?

Cercetarea tinde până acum să spun că acid clorogenic (un extract de boabe de cafea verde) perturbă o enzimă numită glucoza-6-fosfatazei, care este implicat în modul în care corpul folosit glucoză (zahăr). Eu cred că lucrurile ar putea fi mult mai complicat decât acest lucru, aşa că va lăsa la întrebarea “cum funcţionează” altora.

Cât de mult verde bob de cafea funcţionează?

2011 Meta analiza de bob de cafea verde menţionat deja, Statele că “doza eficace de GCE (extract de cafea verde) pentru utilizare ca un supliment pierdere în greutate, de asemenea, nu este stabilită.” Cu alte cuvinte, în cazul în care Bob de cafea verde ajuta la pierderea in greutate, suma care funcţionează nu este cunoscut.

Motivul nu ştim este că acolo nu sunt suficient de bune studii încă pe verde cafea extras şi pierderea în greutate.

În cazul în care rezultatele studiului de bob de cafea verde 2012 sunt luate ca Evanghelia, oamenii ar trebui să arate pentru produsele având cel puţin 700 mg. Deoarece studiul 2012 numai a avut 16 persoane, aş dori să vedea cel puţin un studiu mai mare duplicarea acest lucru înainte de a mă simt încrezător în concluziile.

Click aici pentru a cumpara extract de boabe de cafea verde

Bob de cafea verde efecte secundare

Nici un studiu care l-am văzut remarcat efecte secundare semnificative de bob de cafea verde. Acest lucru nu înseamnă că toate Suplimentele verde bob de cafea sunt efect secundar gratuit cu toate acestea, deoarece factorii de produs greutate pierdere, uneori, combina diferite ingrediente împreună pentru a spori efectul de pierdere în greutate.

Intotdeauna uita-te la spate etichetele de pierdere în greutate suplimente utilizaţi pentru a vedea ingredientele pe care le conţin.

De asemenea, studii până în prezent au folosit “oameni sănătoşi.” Eu nu sunt conştienţi de orice studiu care a testat suplimente de bob de cafea verde la persoanele cu probleme de sanatate sau cine ia medicamente diferite.

Un şobolan studiu remarcat că extract de cafea verde a redus tensiunea arterială. Dacă acest lucru se aplică la oameni, sau nu are nevoie de mai bine de cercetare.

Dacă produsul bob de cafea verde, de asemenea, conţine cafeină sau alte stimulente, acest lucru ar putea modifica nivelurile de zahăr din sânge. Acest lucru ar putea fi o problemă pentru unele diabetici.

Un mic studiu din 2001, publicat în American Journal of Clinical Nutrition, remarcat faptul că doze mari (2 grame) de acid clorogenic crescut homocisteina niveluri în bărbaţi şi femei. În timp ce controversate, altitudine homocyestine poate juca un rol boală de inimă.

Nu se cunoaşte dacă bob de cafea verde Suplimente ridica de homocisteina. Persoanele cu boli de inima, care iau suplimente de bob de cafea verde ar trebui să vorbesc cu medicul lor despre nivelurile de homocisteina în primul rând, doar pentru a fi în siguranţă.

Click aici pentru a cumpara extract de boabe de cafea verde

Funcţionează verde bob de cafea?

Nu există nici o îndoială că bob de cafea verde are unele cercetări de pierdere în greutate. Până în prezent Svetol este una a extractelor câteva boabe de cafea verde, care a fost demonstrat pentru a lucra la om. De asemenea, nu există nici o îndoială că dovada de pierdere în greutate este mult mai puţin decât ceea ce majoritatea site-urilor, vă spun cu cele mai multe dintre dovezile care rezultă din laboratorul de mouse-ul de cercetare. În timp ce eu rămân oarecum sceptic, dacă umane greutate pierderea cercetările efectuate până în prezent este de a crede, verde bob de cafea ar putea ajuta oamenii pierde greutate un pic, dar până când mai bine este realizata, este greu să spun sigur.

Click aici pentru a cumpara extract de boabe de cafea verde

local_offerevent_note May 27, 2020

account_box masroysaja