Clienţi De Extract De Rădăcină Yacon

Extract de radacina de Yacon a fost în ştiri în ultima vreme, ca dieta Yacon a fost câştigat popularitate printre cei care vor să piardă în greutate repede şi fără efecte secundare.

Ideea că o dulce sirop cu gust vă poate ajuta să vărsat off kilogramele in plus pare contradictorie, dar asta e argumentul făcute aici. Si spre deosebire de alte pierderi în greutate suplimente în piaţă astăzi, dieta Yacon este susţinută de mărturia de la oameni care au folosit produsul şi de studii ştiinţifice.

click aici pentru a cumpara Yacon Extract supliment

Cum Yacon rădăcină Extract de munca?

Luând sirop de zi cu zi va reduce vă indicele de masă corporală (IMC), talia și greutatea totală a corpului. Un studiu de la Universitatea din Sao Paulo stabilit fără nici o îndoială că rădăcina Yacon ajuta corpul dumneavoastră absorbi toate vitamine si minerale esentiale.

În vigoare, acest lucru nu promovează doar pierderea în greutate, dar, de asemenea, duce la densitate osoasa mai puternic. Extract funcţionează cel mai bine atunci când luate înainte de mese, ca asta va da extract de timp pentru a furniza corpului tau cu toate necesare solubil fibră şi să ofere bacterii sănătoase, precum şi. Ce face acest sirop atat de eficient este că poate servi ca un alternative sănătoase pentru zahăr, ca are un gust la fel de bun, dar fără efecte secundare nesănătoase.

Deşi este foarte uşor pentru suplimente alimentare pentru a face afirmatii despre pierderea în greutate, dieta Yacon este diferit, deoarece ea este susţinută de fapte ştiinţifice solide. Un studiu efectuat de Genta S, Cabrera W, Habib N, et al care implică 55 femei, şi pe o perioadă de 4 luni, a arătat ei au pierdut peste 33 de lire sterline (15 kg) după folosind dieta Yacon.

click aici pentru a cumpara Yacon Extract supliment

Placebo-controlat, studiu dublu orb clinic împărţit participanţii în două grupuri: 40 de femei s-au dat Yacon Root şi 15 s-au dat sirop placebo. Aşa cum sa menţionat mai devreme, 40 de femei care au mers cu dieta Yacon pierdut 33 de kilograme, în timp ce cei care au luat placebo sirop de fapt câştigat 3.5 lbs în aceeaşi perioadă.

Cu toate acestea, 40 de femei nu pierde greutate, doar ca ei au pierdut, de asemenea, 3.9 inci (10 cm) de pe talie lor, şi lor indicele de masă corporală a mers în jos de 34-28, şi acolo a fost, de asemenea, o creştere a frecvenţei de lor scaune (.28 la.99), eliminând astfel problemele de constipatie.

În plus faţă de pierderea în greutate, participanţii au raportat, de asemenea, o picătură de 42% în à jeun nivelurile de insulină, iar nivelul de rezistenta la insulina, de asemenea, a scăzut cu 67%. Această constatare este deosebit de important deoarece acesta este unul dintre cele mai mari factori de risc pentru boli de inima si diabet. Dovada capacităţii sale de a reduce de calorii, de asemenea, a fost înfiinţată în studiu, ca LDL (colesterol rău) a scăzut de la 137 mg/dL la 97.5 mg/dL, o scădere de aproape 30%.

De asemenea, acelaşi studiu clinic Arată că nu numai că va reduce aportul de calorii, dar va arde calorii mai repede. Aşa cum corpul tau devine obişnuit cu sirop de extract, metabolismul creşte într-un mod similar cu exercitarea, permiţându-vă pentru a arde grăsimile rapid.

Este pentru acest motiv de ce Yacon spune că acum puteţi pierde greutate fără a dieta sau exercitii, deoarece este adevărat. Cu alte cuvinte, femeile care au luat Yacon Root extract de îmbunătăţiri cu experienţă semnificativă de sănătate, în afară de a pierde o cantitate semnificativa de greutate.

click aici pentru a cumpara Yacon Extract supliment

O privire la ingredientele Yacon dieta

Siropul in dieta Yacon este extras din planta Yacon (Smallanthus sonchifolius), care se găseşte în Munţii Anzi din America de Sud. Timp de secole aceasta planta a fost folosit de sud-americani, proprietăţile sale medicinale, şi cercetarea s-a dovedit a fi adevărat.

Motivul pentru Yacon este astfel un supliment eficient de sănătate este că este plin de fructooligosaccharides (FOS), cu un singur lot care conține oriunde la 40% la 50% din aceste fructooligosaccharides. Aceste fructooligosaccharides sunt molecule de zahăr, care, datorită structurii lor moleculare, nu pot fi recunoscute de sistemul digestiv.

Ce înseamnă acest lucru este chiar dacă fructooligosaccharides gust dulce ca zaharul, corpul tau nu va digera majoritatea sirop. De fapt, un studiu arată că fructooligosaccharides avea doar 20 de calorii pe lingura, o complet treia mai puţin zahăr.

Când fructooligosaccharides ajunge la intestinul tau, prietenos bacterii în organism este hrănit, esenţiale pentru a pierde în greutate şi de şedere fit şi sănătos. Constant alimentare bacterii bune, vă doar nu slabesti dar, de asemenea, duce la o mai bună funcţia creierului, un sistem imunitar mai puternic si scade riscul de diabet.

Cel mai important, studiul arată că bacteriile între cei care iau dieta Yacon şi cei care nu sunt diferite, şi cei care iau Yacon sunt mai suplu şi în formă fizică bună.

click aici pentru a cumpara Yacon Extract supliment

Potrivit cercetatorilor, bacteriile din intestinul gros sunt capabile de digestia fructooligosaccharides şi, astfel, creşterea numărului de bacterii bune, în special Bifidobacterium şi Lactobacillus. Un studiu în special arătat că doar 8 g de fructooligosaccharides zilnic pentru două săptămâni va creşte Bifidobacteria în sistemul digestiv de zece ori peste. Beneficiile pe care dieta Yacon oferă sunt numeroase şi, în multe moduri superioare ordinare fibre solubile.

După bacterii bune consuma fructooligosaccharides, ei creşte în număr şi începe, de asemenea, produce acizi graşi cu lanţ scurt care furnizează hrană pentru celulele tale. Şi dacă sunteţi îngrijorat despre pierderea în greutate, aceste acelaşi fructooligosaccharides şi acizi graşi have clădire-înăuntru anti-obezitate elemente.

După mult de cercetare, oamenii de ştiinţă au stabilit că aceasta este deoarece fructooligosaccharides modifica funcţia a acestor hormoni, care se referă în special la digestie. Acţionând ghrelina hormon de foame, dieta Yacon va îmbunătăţi funcţia corpului tau digestiv şi reduce pofta de mâncare, precum şi.

Este adevărat că extractul de Yacon Root nu este singurul care are fructooligosaccharides, aşa cum este, de asemenea, pot fi găsite în praz, usturoi, ceapă şi alte alimente vegetale, dar este numai cu dieta Yacon că le puteţi obţine în aceste sume concentrat.

click aici pentru a cumpara Yacon Extract supliment

local_offerevent_note May 31, 2020

account_box masroysaja