Dr. Oz Ajánlja A Kivonat Zöld Kávébab

Dr. Oz ajánlja a zöld kávébab.Nem tud lépést tartani a Dr. Oz. Csak amikor azt hittem, a legújabb súly veszteség csoda volt málna keton, jön egy másik tömeg veszteség csodaszer. Ez alkalommal, a zöld kávébab.

Eveyone tudja, Dr. Oz, most. Korábban egy vendég, Oprah, nála a saját show, ami van építve mi talán a legnagyobb platform áltudomány egészségügyi és orvosi kuruzslás, nappali televíziós. Támogatása mellett a homeopátia, ő vendégül kiegészítés marketingszakértő Joe Mercola többször bizonyított kiegészítők elősegítésére. Ő hívott előtt az nevetséges diéta tervek támogatása, és a rossz tanácsot adva a cukorbetegek.

És ne felejtsük el a sikertelen kísérlet, hogy ténylegesen bizonyítani az ő show, tudomány, szarvasmarhán almalé, arzén, ami arra késztette az FDA, a módszertani levele. A kiterjedt múlttal szörnyű egészségügyi tanácsadás az a figyelmeztetés, hogy nem fogadja el semmit, azt javasolja, névértéken. Így zöld kávébab-mint láttuk-a Dr. Oz, reklám az én-m helyi gyógyszertárban előjel indításakor én nyomon követhető le a szóban forgó klip.

Az utolsó alkalommal láttam Dr. Oz akcióban, amikor Mikor volt SBM saját Steven Novella vendégként, ahol nem volt valójában egy exchange (bár rövid), a tudományos bizonyítékok az alternatív gyógyászat. Csere Dr. Novella egy természetgyógyász, és kap ez:

Igen, Oz tett használ a feltételek magic, megdöbbentő, soha nem látott, a gyógyítás és a csoda pirulát. És egyértelműen a természetgyógyász, Lindsay Duncan, szerelmes, ezt a terméket. De Dr. Oz egy egészségügyi szakember,-ő a sebészeti osztály, a Columbia Egyetem alelnöke. Egy kicsit szkeptikus, jobb lenne?

Egy néző 2 font esett 5 nap. A többi néző elvesztette 6 £ 5 nap. Meggyőző fogyás? Dr. oz meggyőző volt.

Tehát most én megyek, hogy milyen Dr. Oz, a termelők, a show, és a természetgyógyász Lindsay Duncan nem – valójában áttekintik a bizonyítékokat.

Kattintson ide vásárolni a zöld szemes kávé-kivonat

A tanulmány a zöld kávébab kivonat

Van néhány javaslatot, de nincs meggyőző bizonyíték arra, hogy kávét vagy fogyasztásra koffein hatással lehet szerény, a tömeg. Ez a tanulmány megvizsgálta a pörköletlen vagy zöld kávébab, és online Lapjában megjelent cukorbetegség, az elhízás és a metabolikus szindróma: célok és terápia. A napló azt mondja, egy lektorált kiadvány, de átlagosan 12 napon benyújtandó szerkesztői döntés, ami nyilvánvalóan magában foglalja a szakértői felülvizsgálat, ez nyilvánvaló a felülvizsgálat felületes a legjobb.

A tanulmány jogosult randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollált, lineáris dózis, a vizsgálatban crossover, hatásosságát és biztonságosságát, a zöld kávébab kivonat túlsúlyos tantárgyak értékelése. A vezető szerzője, Joe A Vinson, egy vegyész, a University of Scranton, Pennsylvania. Az egyik a három szerzők úgy tűnik, hogy orvosok és egészségügyi szakemberek, és egyik sem tűnik, hogy közzétették az elhízással kapcsolatos kutatást, mielőtt. A tanulmány egy kiegészítés gyártó, Élelmiszertudományi alkalmazott által finanszírozott.

Zöld kávé kivonatot (a márka GCA) használták fel a tanulmány. A szerzők figyelmét, hogy GCA a szabványosított 45,9 % klorogénsav, amely állítólag a hatóanyag-tartalom. Most éppen ellenkezőleg, hogy mit mondtak a Dr. Oz show, klorogénsav is jelentős mennyiségben, pörkölt kávé, így nem kell, hogy a zöld kávé kivonatot, hogy kap egy jó adag.

Véletlenszerűen megosztotta a betegek (módszer nem hozták nyilvánosságra) három csoportra oszthatók: nagy adag, az alacsony dózisú és a placebo (amelyet csak mint egy inaktív anyag). Nincs egyértelmű indoklása, hogyan határozták meg az adag biztosította. Minden csoport egy csoportban maradt hat hétig, a Fakítás két hét volt, akkor költözött a következő csoport. Itt van, ahol mi problémákba több.

Kattintson ide vásárolni a zöld szemes kávé-kivonat

Hogyan tanulmány zöld kávébab

Csoportok saját vezérlők szolgált, és egy nagy adag, alacsony dózisú és a placebo között.

  • Csoport 1 (6 beteg): magas dózis (x 6 hét) — Fakítás (x 2 hét) – alacsony dózisú (x 6 hét)-Fakítás (x 2 hét) — placebo (x 6 hét)
  • Csoport (4 betegek) 2: alacsony dózisú — Fakítás — placebo — Fakítás-nagy adag
  • Csoport 3 (6 beteg): Placebo — Fakítás — nagy dózisú – Fakítás – alacsony dózisú

Ez nem úgy néz ki, hogy ésszerűtlen. De a nyomozók megjegyezte, az alábbi:

A nagy dózisú 350 mg szájon át naponta háromszor GCA volt. Az alacsony dózisú 350 mg naponta szájon át kétszer GCA volt. A placebo állapot állt egy 350 mg inert kapszula egy inaktív anyag hozott szájon át naponta háromszor.

Várjon, mi? Az alacsony dózisú karja naponta kétszer, míg a placebót és a nagy dózisú kar naponta háromszor? Ez azt jelenti, hogy a résztvevők és a nyomozók tudta megállapítani, hogy melyik időszak volt az alacsony dózisú kezelés. Tudván ezt, a másik két kezelési időszakok lehet meghatározni. Annyira vakító és placebo vezérlő – nem hitelesen gondoljuk ez, hogy egy vak próba.

A protokoll alapján, résztvevők értékelték 0, 6, 8, 14, 16 és 22 hetes. Diéta értékelte interjúk és emlékeztetnek – hírhedten megbízhatatlan olyan mérése tényleges kalóriaégetés. Súly, a magasság, a testzsír és a vérnyomás számították ki minden látogatás. Biztonságos és hatékony?

Oz, és a szerzők az állami, hogy a kiegészítő volt, biztonságos és ingyenes a mellékhatások. De a tárgyalás nem jelentést semmilyen mellékhatása, nem arról nincsenek mellékhatásai GCA. Mivel információ nem úgy tűnik, hogy Szisztematikusan gyűjtött, nem egyértelmû, azt el tudja fogadni ezt a kijelentést. Az a minimum a szerzők kell számoltak mellékhatások a három kezelés között. Meglepő módon volt nem szignifikáns szisztolés és diasztolés vérnyomás, amely a szerzők megjegyzik, hogy megjelent a placebo kezelés alkatrész korlátozódik.

Tett a fogyás utolsó? A szerzők azt állítják, hogy 14-16 résztvevőből megtartották leeresztett súlya a vizsgálat befejezése után – ez kétséges, az nincs kiegészítés, vagy az elhízás gyógyszeres kezelés továbbra is dolgozni, miután abbahagyja, azt.

Kattintson ide vásárolni a zöld szemes kávé-kivonat

Zöld Kávébab súly veszteség vizsgálat

Diétás termékek, amely ígér gyors súlya veszteség nem gyakorolja, vagy kalória megszorítás semmi új. A Szövetségi Kereskedelmi Bizottság rendszeresen a étrend-kiegészítő csalások veszi, és azt állítja, azt kéri, piros zászlók reklámok értéktelen termékek listája. Hadd tegye a zöld kávébab, hogy a teszt:

  • Okozhat a két fontot, vagy még egy hét egy hónap vagy több nélkül Fogyókúra fogyás vagy gyakorolni? Súly veszteség követelés nem csak 1lb/hét, nem diéta vagy a testmozgás.
  • Okozhat jelentős fogyás, nem számít, mit, vagy mennyit a fogyasztó eszik? A nyomozók azt állítják, nincs különbség a kalória írja be vagy a bevitel, mégis fogyás történt.
  • Okozhat tartós fogyás (akkor is, ha a fogyasztó nem használja a terméket)? Nyomozók azt állította, hogy a fogyás tartós vizsgálat befejezése után.
  • Megakadályozza a felszívódását a kövér vagy kalóriák fogyasztók számára jelentős lefogy? Nincs egyértelmű tényleges szerkezet (ha van ilyen). A show hívják a zsír-blokkoló.
  • Biztonságosan engedélyezi elveszíteni több mint három kiló-több mint négy hétre fogyasztók? Azt állítja a 10 %-kal több, mint 22 hét.
  • Okozhat jelentős fogyás részére minden használók? Tanulmány azt állítja, minden résztvevő lefogyott, elveszett zsír, és csökkentik a BMI.
  • Viselése a testen vagy dörzsölés a bőr okozhat jelentős fogyás? – nem alkalmazható

A Dr. Oz szegmens vet fel több az FTC piros zászlók-ha volt egy fizetett kereskedelmi üzenet tudna jelentés az FTC.

Kattintson ide vásárolni a zöld szemes kávé-kivonat

Következtetés

Zöld Kávébab kiegészítők van egy hamis fogyás termék jellemzői. A kiegészítő hiány valószínűsége, csak publikált klinikai apró, és úgy tűnik, hogy még van néhány komoly módszertani problémák. Figyelmen kívül hagyva, mind az összes ez, Dr. Oz helyett felkarolta, mint a legújabb gyógyír súlyvesztés.

Elhízás valós egészségügyi probléma, de Dr. Oz úgy tűnik elég tartalom touting nem bizonyított termékek, ahelyett, hogy hiteles, tudományos alapú információkat. A valós világban tartós fogyás nehéz, és ott nincs gyors javítások. De nem a Land of Oz.

Kattintson ide vásárolni a zöld szemes kávé-kivonat

local_offerevent_note May 24, 2020

account_box masroysaja