Dr. Oz Anbefaler Grønne Kaffebønner Ekstrakt

Dr. Oz anbefaler grønne kaffebønner.Jeg kan ikke holde tritt med Dr. Oz. Akkurat når jeg trodde det nyeste vekt tap mirakelet var bringebær keton, kommer sammen en annen vekt tap universalmiddel. Denne gangen er det grønne kaffebønner.

Eveyone vet Dr. Oz, nå. Tidligere gjest på Oprah, har han fått sitt eget show som han er bygget i hva er trolig den største plattformen for helse pseudovitenskap og medisinsk quackery på dagtid TV. I tillegg til fremme homøopati, har han arrangert supplement markedsfører Joe Mercola flere ganger for å fremme ubevist kosttilskudd. Han har blitt kalt før for å fremme latterlig diett planer, og som gir dårlige råd til diabetikere.

Og ikke glem hans mislykkede forsøk på å faktisk vise noe vitenskap på hans show, testet eplejuice for arsen som bedt et brev fra FDA om metode sin. Hans omfattende track record fryktelige helse råd er din forsiktig ikke å akseptere noe han foreslår til pålydende. Så når fortegnet min lokale apotek begynte annonsering Green kaffebønner-sett på Dr. Oz, sporet jeg opp utklippet i spørsmålet.

Sist jeg så Dr. Oz i aksjon når da han hadde SBMS eier Steven Novella som gjest, der det var faktisk en utveksling (men korte) om de vitenskapelige bevisene for alternativ medisin. Erstatt Dr. Novella med en naturlege, og du får dette:

Ja, Oz bruk vilkår magi, svimlende, enestående, kur og mirakel pille. Klart naturlege, Lindsay Duncan, er forelsket for dette produktet. Men Dr. Oz er en helsearbeider-han er nestleder i avdeling i kirurgi ved Columbia University. Han ville være en smule skeptical, ikke sant?

En seer droppet 2 pounds i 5 dager. Andre betrakteren tapt 6 pounds i 5 dager. Overbevisende vekttap? Det var overbevisende til Dr. Oz.

Så nå er jeg kommer til å gjøre hva Dr. Oz, produsentene av showet, og naturlege Lindsay Duncan gjorde ikke-faktisk gjennomgå bevisene.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

Studien på grønne kaffebønner ekstrakt

Det er noen forslag, men ingen overbevisende bevis, at kaffe forbruk eller koffein forbruk kan ha en beskjeden, virkning på vekt. Denne studien, undersøkte unroasted eller grønne kaffebønner, og ble publisert i online journal Diabetes, Metabolsk syndrom og fedme: mål og terapi. Journalen sier det er fagfellevurderte publikasjoner, men med et gjennomsnitt på 12 dager fra underkastelse redaksjonelle beslutning, som angivelig inneholder peer review, er det åpenbart anmeldelsen er overfladisk i beste fall.

Studien er rett Randomized, dobbelt-blind, placebo-kontrollert, lineær dose, crossover studie for å vurdere effekt og sikkerhet av en grønne kaffebønner ekstrakt i overvekt fag. Hovedforfatter, Joe A Vinson, er kjemiker på University of Scranton, Pennsylvania. Ingen av de tre forfatterne synes å være leger eller medisinsk fagpersonell, og synes ingen å ha publisert fedme-relaterte forskning før. Studien ble finansiert av en supplement produsenten, brukt matvitenskap.

Grønne kaffe ekstrakt (merket GCA) ble brukt i studien. Forfatterne Merk at GCA har et standardisert innhold av 45.9% klorogensyre syre, som er påstått å være virkestoffet. Nå i motsetning til hva som ble sagt på Dr. Oz show, klorogensyre syre er også brent kaffe i betydelig mengder, så du ikke trenger å ta grønne kaffe ekstrakt å få en god dose.

Pasienter ble tilfeldig delt (metoden ikke ble avslørt) i tre grupper: høy dose og lav dose placebo (som ble beskrevet som en inaktiv stoff). Ingen klar berettigelse for hvordan dose var bestemt ble gitt. Hver gruppe ble i én gruppe i seks uker, hadde en utvasking på to uker, deretter flyttet til neste gruppe. Her er der vi møter flere problemer.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

Hvordan studere om grønne kaffebønner

Grupper som sine egne kontroller og roteres mellom en høy dose, en lav dose og placebo.

  • Gruppe 1 (6 pasienter): høy dose (x 6 uker), bleke (x 2 uker), lav dose (x 6 uker)-bleke (x 2 uker)-placebo (x 6 uker)
  • Gruppe 2 (4 pasienter): lav dose, bleke-placebo-bleke-høy dose
  • Gruppe 3 (6 pasienter): Placebo-bleke-høy dose-bleke-lav dose

Dette ser ikke ut som urimelig. Men etterforskerne bemerket følgende:

Høy dose tilstanden var 350 mg GCA tatt muntlig tre ganger daglig. Lav dose tilstanden var 350 mg GCA tatt muntlig to ganger daglig. Betingelsen placebo besto av en 350 mg uvirksom kapsel av en inaktiv substans tatt muntlig tre ganger daglig.

Vent, hva? Lav dose armen var to ganger daglig, mens placebo og høy dose armen var tre ganger per dag? Det betyr at deltakere og etterforskere kan fastslå hvilken periode var lav dose behandling. Å vite dette, kan de andre to treatment periodene bestemmes. Så mye for blindende og placebo-kan ikke vi troverdig vurdere dette en blendet rettssak.

Basert på protokollen, ble deltakerne vurdert på uker 0, 6, 8, 14, 16 og 22. Kosthold ble vurdert av intervjuer og tilbakekalling, en notorisk upålitelige måte å måle faktiske kaloriforbruk. Vekt, høyde, kroppsfett og blodtrykk ble beregnet hvert besøk. Sikker og effektiv?

Både Oz og forfatterne sier at tillegget var trygg og fri for bivirkninger. Men rettssaken rapporterer ikke bivirkning informasjon, enn si ingen bivirkninger av å bruke GCA. Gitt ingen informasjon synes å har vært systematisk samlet, ikke er det klart vi kan godta dette utsagnet. Som et minimum bør forfatterne har rapportert bivirkninger mellom tre behandling punktum. Overraskende, var det en ikke-betydelig økning i systolisk og diastolisk blodtrykk, som forfatterne Merk syntes begrenset til komponenten placebo behandling.

Gjorde til vekttap siste? Forfatterne hevder at 14 16 deltakere opprettholdt sin senket vekt etter å ha fullført studiet-dette er tvilsomt, som ingen supplement eller medisiner for fedme fortsetter å arbeide etter at du slutter å ta den.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

Grønne kaffebønner for vekttap teste

Diettprodukter som lover raske veie tap med ingen øvelse eller calorie begrensning er ikke noe nytt. Federal Trade Commission rutinemessig tar diett supplement svindel, og har en liste over krav kaller røde flagg i reklame for verdiløse produkter. La oss sette grønne kaffebønner som prøve:

  • Føre til vekttap på to pounds eller en uke for en måned eller mer uten slanking eller utøve? Vekt tap kravet er like under 1lb/uke med nei kosten eller morsjon.
  • Føre til betydelig vekttap uansett hva eller hvor mye forbrukeren spiser? Etterforskerne hevder det var ingen forskjell i kalori type eller inntak, men vekttap oppstod.
  • Forårsake varig vekttap (selv når forbrukeren slutter å bruke produktet)? Etterforskerne hevdet vekttap vedvarende etter rettssaken endte.
  • Blokkerer opptaket av fett eller kalorier til å sette i stand forbrukeren å miste vekt? Faktiske mekanisme (hvis noen) er ikke klart. Det kalles en fat blokkering på showet.
  • Trygt lar forbrukerne å tape mer enn tre pounds per uke for mer enn fire uker? Hevder 10% over 22 uker.
  • Føre til betydelig vekttap for alle brukere? Studie hevder alle deltakerne tapt vekt, mistet fett, og redusert deres BMI.
  • Føre til betydelig vekttap ved bære den på kroppen eller gni det inn i huden? -ikke aktuelt

Dr. Oz segmentet reiser flere av FTC røde flagg-hvis det var en betalt kommersielle melding, kan du rapportere det til FTC.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

Konklusjon

Grønne kaffebønner kosttilskudd har karakteristikkene av en falsk vekttap produkt. Supplement mangler troverdighet, den eneste publiserte kliniske er liten, og det synes å ha noen alvorlige metodiske problemer. Ignorerer alt dette, omfavnet Dr. Oz i stedet det som den nyeste universalmiddel for vekttap.

Fedme er et ekte helsespørsmål, men Dr. Oz synes ganske fornøyd touting ubevist produkter inneholder troverdig, science-basert informasjon. I den virkelige verden, varig vekttap er vanskelig, og det er ingen hastverksløsninger. Men ikke i landet Oz.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

local_offerevent_note May 26, 2020

account_box Thore Vea