Dr. Oz Anbefaler Grønne Kaffebønner Ekstrakt

Dr. Oz anbefaler grønne kaffebønner.Jeg kan ikke holde med Dr. Oz. Lige da jeg troede, det seneste vægt tab mirakel var hindbær keton, kommer langs en anden vægt tab universalmiddel. Denne gang er det grønne kaffebønner.

Eveyone ved Dr. Oz, nu. Tidligere gæst på Oprah, han fik sit eget show, som han er bygget ind i hvad er sandsynligvis den største platform for sundhed pseudovidenskab og medicinsk kvaksalveri i dagtimerne tv. Ud over at fremme homøopati, har han vært supplement marketingmedarbejder Joe Mercola flere gange for at fremme uprøvede kosttilskud. Han er blevet kaldt før for at fremme latterligt kost planer, og give dårlig rådgivning til diabetikere.

Og glem ikke sit mislykkede forsøg på at faktisk vise nogle videnskab på hans show, når han testede apple juice for arsen, som fik et brev fra FDA om hans metode. Hans omfattende track record af frygtelige sundhedsråd er din forsigtighed for ikke at acceptere noget han foreslår til pålydende værdi. Så da min lokale apotek fortegn begyndte reklame grønne kaffebønner – som det ses på Dr. Oz, opsporet jeg den pågældende klip.

Sidste gang jeg så Dr. Oz i aktion, når da han havde SBMS egne Steven Novella som gæst, hvor der var faktisk en exchange (omend kort) om de videnskabelige beviser for alternativ medicin. Erstat Dr. Novella med en biopat, og du får dette:

Ja, har Oz brug vilkår magi, svimlende, uden fortilfælde, kur og mirakel pille. Og klart biopat, Lindsay Duncan, er forelsket i dette produkt. Men Dr. Oz er en sundhedsprofessionel – han er næstformand for Institut for kirurgi på Columbia University. Han ville være en smule skeptisk, right?

En seer faldt 2 pounds i 5 dage. Andre seeren tabt 6 pounds i 5 dage. Overbevisende vægttab? Det var overbevisende at Dr. Oz.

Så nu jeg skal gøre hvad Dr. Oz, producenter af showet og biopat Lindsay Duncan gjorde ikke — faktisk gennemgå beviser.

Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

Undersøgelse på grønne kaffebønner ekstrakt

Der er nogle forslag, men ingen overbevisende beviser, at kaffe forbrug eller koffein forbrug kan have en beskeden, effekt på vægt. Denne undersøgelse undersøgte uristet eller grønne kaffebønner, og blev offentliggjort i online-tidsskrift Diabetes, metabolisk syndrom og fedme: mål og terapi. Journal siger det er en peer-reviewed offentliggørelse, men med et gennemsnit på 12 dage efter forelæggelse for redaktionel beslutning, som tilsyneladende omfatter “peer review”, det er indlysende revisionen er overfladisk i bedste fald.

Undersøgelsen er ret randomiserede, dobbelt-blindt, placebo-kontrolleret, lineære dosis, crossover undersøgelse evaluere effekten og sikkerheden af en grøn kaffebønne ekstrakt hos overvægtige forsøgspersoner. Ledende forfatter, Joe A Vinson, er en kemiker på universitetet i Scranton, Pennsylvania. Ingen af de tre forfattere synes at være klinikere eller medicinske fagfolk, og synes ingen at have offentliggjort fedme-relaterede forskning før. Undersøgelsen blev finansieret af et supplement producent, anvendt mad videnskab.

Grøn kaffe ekstrakt (mærke GCA) blev anvendt i undersøgelsen. Forfatterne Bemærk at GCA en standardiseret indhold af 45,9% chlorogenic syre, som er foregav at være den aktive ingrediens. Nu i modsætning til hvad der blev sagt på Dr. Oz show, chlorogenic syre er også i ristet kaffe i betydelige mængder, så du ikke behøver at tage grøn kaffe ekstrakt at få en god dosis.

Patienter blev tilfældigt delt (metode var ikke oplyst) i tre grupper: høj dosis, lav dosis og placebo (som blev beskrevet kun som inaktive stof). Nogen klar begrundelse for hvordan dosis var fastsat blev leveret. Hver gruppe opholdt sig i en gruppe i seks uger, havde en udvaskning af to uger og derefter flyttet til den næste gruppe. Her er hvor vi løber ind i flere problemer.

Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

Hvordan undersøgelse om grønne kaffebønner

Grupper fungerede som deres egen kontrol, og roterede mellem en høj dosis, en lav dosis og placebo.

  • Gruppe 1 (6 patienter): høj dosis (x 6 uger)-udvaskning (x 2 uger) — lav dosis (x 6 uger)-udvaskning (x 2 uger) — placebo (x 6 uger)
  • Gruppe 2 (4 patienter): lav dosis — udvaskning — placebo-udvaskning — høj dosis
  • Gruppe 3 (6 patienter): Placebo-udvaskning — høj dosis — udvaskning — lav dosis

Det ser ikke det urimelige. Men efterforskerne bemærkes følgende:

Højdosis betingelse var 350 mg af GCA indtages oralt tre gange dagligt. Lav-dosis betingelse var 350 mg af GCA tages oralt to gange dagligt. Placebo betingelse bestod af en 350 mg inert kapsel af en inaktiv stof taget oralt tre gange dagligt.

Vente, hvad? Lav dosis arm var to gange dagligt, mens placebo og højdosis arm var tre gange om dagen? Det betyder, at deltagerne og efterforskere kunne bestemme, hvilken periode var lavdosis behandling. At vide dette, kan de andre to behandling perioder bestemmes. Så meget for blændende og placebo control – kan ikke vi troværdigt anser dette for et blindet forsøg.

Baseret på protokollen, blev deltagerne evalueret på uger 0, 6, 8, 14, 16 og 22. Kost blev vurderet af interviews og husker — en notorisk upålidelige metode til at måle faktiske kalorieforbrug. Vægt, højde, kropsfedt og blodtryk blev beregnet hvert besøg. Sikker og effektiv?

Både Oz og forfatterne påstå, at tillægget var sikker og fri for bivirkninger. Men forsøget rapportere ikke nogen bivirkning oplysninger på alle, end med angivelse af ingen bivirkninger ved at bruge GCA. Synes at have været systematisk indsamles, det ikke er klart, vi kan acceptere denne erklæring gives ingen oplysninger. Som minimum bør forfatterne har rapporteret bivirkninger mellem de tre behandling perioder. Overraskende, var der en ikke-væsentlig stigning i systoliske og diastoliske blodtryk, som forfatterne Bemærk syntes begrænset til komponenten placebo behandling.

Gjorde vægttab sidste? Forfatterne hævder, at 14 af 16 deltagere fastholdt deres sænket vægt efter endt undersøgelse – dette er tvivlsomt, da ingen supplement eller medicin for fedme fortsætter med at arbejde efter du stopper med at tage den.

Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

Grønne kaffebønner for vægt tab Test

Kost produkter, der lover hurtig vejer tab med ingen motion eller kalorieindhold begrænsning er ikke noget nyt. Federal Trade Commission rutinemæssigt tager på kost supplement svindel, og har en liste over krav det kalder rødt flag i reklamer for produkter, værdiløse. Lad os sætte grønne kaffebønner at prøve:

  • Forårsage vægttab af to pounds eller mere om ugen i en måned eller mere uden slankekure eller udøve? Vægt tab påstand er lige under 1lb/uge uden diæt eller motion.
  • Forårsage betydelige vægttab uanset hvad eller hvor meget forbrugeren spiser? Efterforskere hævder der var ingen forskel i kalorieindhold type eller indtag, men vægttab opstod.
  • Forårsage permanent vægttab (selv når forbrugeren stopper med at bruge produktet)? Efterforskere hævdede vægttab fortsættes efter retssagen endte.
  • Blokerer optagelsen af fedt eller kalorier til at give forbrugerne mulighed at tabe vægt? Faktiske mekanisme (hvis nogen) er ikke klar. På showet hedder det et fedt blocker.
  • Sikkert give forbrugerne mulighed at tabe mere end tre pounds per uge for mere end fire uger? Hævder 10% over 22 uger.
  • Forårsage betydelige vægttab for alle brugere? Undersøgelsen hævder alle deltagere tabt vægt, tabt fedt, og reduceret deres BMI.
  • Forårsage betydelige vægttab ved at bære det på kroppen eller gnide det ind i huden? — ikke relevant

Dr. Oz segment rejser flere af FTCS røde flag – hvis det var en betalt kommerciel meddelelse, du kan rapportere det til FTC.

Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

Konklusion

Grøn kaffebønne kosttilskud har karakter af en bogus vægttab produkt. Tillægget mangler plausibilitet, det eneste publicerede kliniske forsøg er lille, og det ser ud til at have nogle alvorlige metodemæssige problemer. Ignorerer alt dette, omfavnede Dr. Oz i stedet det som den nyeste universalmiddel til vægttab.

Fedme er et reelt sundhedsproblem, men Dr. Oz synes ganske indhold udråber uprøvede produkter i stedet for at give troværdige og videnskabeligt baserede oplysninger. I den virkelige verden, permanent vægttab er vanskeligt, og der er ingen hurtige løsninger. Men ikke i landet Oz.

Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

local_offerevent_note May 26, 2020

account_box masroysaja