Dr Oz Beveelt Aan Groene Koffiebonen Extract

Dr Oz beveelt aan groene koffiebonen.Ik kan niet bijhouden met Dr Oz. Net toen ik dacht dat het laatste gewicht verlies wonder was raspberry keton dat, komt u langs een ander gewicht verlies wondermiddel. Deze keer is het groene koffiebonen.

Eveyone weet Dr Oz, nu. Voorheen een gast op Oprah, hij heeft zijn eigen show die hij ingebouwd in wat waarschijnlijk het grootste platform voor gezondheid pseudowetenschap en medische kwakzalverij op overdag televisie is. Naast het bevorderen van de homeopathie, heeft hij aanvulling marketeer Joe Mercola meerdere malen gehost te bevorderen onbewezen supplementen. Hij is getrokken uit voordat voor de bevordering van belachelijk dieetplannen, en slecht advies geven diabetici.

En vergeet niet zijn mislukte poging om aan te tonen eigenlijk sommige wetenschap op zijn show, toen hij testte appelsap voor arseen die gevraagd een brief van de FDA over zijn methodologie. Zijn uitgebreide track record van verschrikkelijke gezondheidsadvies is uw voorzichtig niet te aanvaarden om het even wat dat hij tegen nominale waarde stelt. Dus toen het teken voor mijn lokale apotheek reclame groene koffiebonen-zoals te zien op Dr Oz, spoorde ik de clip in kwestie.

De laatste keer dat ik zag Dr Oz in actie toen toen hij SBM eigen Steven Novella als gast, waar er was eigenlijk een uitwisseling (zij het kort) over het wetenschappelijk bewijs voor alternatieve geneeskunde. Vervangen Dr. Novella met een natuurgeneeskundige, en je krijg dit:

Ja, Oz gebruikten de voorwaarden magie, maar liefst, nooit eerder geziene, genezen en wonder pil. En het is duidelijk de natuurgeneeskundige, Lindsay Duncan, verliefd op dit product. Maar Dr Oz is een gezondheidswerker-hij is de vice-voorzitter van de afdeling chirurgie aan de Columbia University. Hij zou een beetje sceptisch, toch?

Een viewer daalde 2 kilo in 5 dagen. De andere viewer verloor 6 pond in 5 dagen. Overtuigende gewichtsverlies? Het was overtuigend aan Dr Oz.

Dus nu ik ‘m going to do wat Dr Oz, de producenten van de show, en de natuurgeneeskundige Lindsay Duncan niet doen — het bewijsmateriaal daadwerkelijk te herzien.

Klik hier om te kopen groene koffiebonen extract

De studie over groene koffiebonen Extract

Er is sommige suggestie, maar geen overtuigend bewijs, dat consumptie van koffie of cafeïne consumptie wellicht een bescheiden is, effect op gewicht. Deze studie onderzocht niet geroosterde of groene koffie bonen, en werd gepubliceerd in het online dagboek metabool syndroom, Diabetes en obesitas: doelstellingen en therapie. Het dagboek zegt het is een peer-reviewed publicatie, maar met een gemiddelde van 12 dagen te rekenen vanaf de indiening bij de redactionele beslissing, die blijkbaar omvat peer review, het is duidelijk dat de herziening is vluchtig op zijn best.

De studie is gerechtigd Randomized, dubbel-blinde, placebo-gecontroleerde, lineaire dosis, cross-over studie om de werkzaamheid en veiligheid voor een groene koffie bean extract in overgewicht onderwerpen. De hoofdauteur, Joe A Vinson, is een chemicus bij de Universiteit van Scranton, Pennsylvania. Geen van de drie auteurs lijken te zijn clinici of medische professionals, en geen lijken te hebben gepubliceerd zwaarlijvigheidbetrekking hebbende onderzoek alvorens. De studie werd gefinancierd door een aanvulling fabrikant, toegepaste wetenschappen van het voedsel.

Groene koffie-extract (het merk GCA) werd gebruikt in de studie. De auteurs merk op dat de GCA een gestandaardiseerde inhoud van 45,9% chlorogenic zuur, dat is beweerde heeft te zijn van het werkzame bestanddeel. Nu in tegenstelling tot wat werd gezegd over de Dr Oz Toon, chlorogenic zuur is ook in gebrande koffie in significante hoeveelheden, zodat u niet hoeft te nemen groene koffie-extract om een goede dosis te krijgen.

Patiënten werden willekeurig verdeeld (methode werd niet bekendgemaakt) in drie groepen: hoge dosis, lage dosis en placebo (die alleen als een niet-actieve stof werd beschreven). Geen duidelijke rechtvaardiging voor hoe de dosis werd bepaald werd verstrekt. Elke groep bleef in één groep voor zes weken, had een wegspoeling van twee weken, dan verplaatst naar de volgende groep. Hier is waar we lopen in meer problemen.

Klik hier om te kopen groene koffiebonen extract

Hoe studie over groene koffiebonen

Groepen diende als hun eigen controles en gedraaid tussen een hoge dosis, een lage dosis en de placebo.

  • Groep 1 (6 patiënten): hoge dosis (x 6 weken) — wassen (x 2 weken) — lage dosis (x 6 weken)-wassen (x 2 weken) — placebo (x 6 weken)
  • Groep 2 (4 patiënten): lage dosis — wassen — placebo — wassen — hoge dosis
  • Groep 3 (6 patiënten): Placebo — wassen — hoge dosis — wassen — lage dosis

Dit ziet er niet zo onredelijk. Maar de onderzoekers merkte de volgende:

De hoge dosis voorwaarde was 350 mg GCA drie keer per dag oraal in te nemen. De lage dosis voorwaarde was 350 mg GCA genomen mondeling tweemaal daags. De placebo voorwaarde bestond uit een 350 mg inerte capsule van een niet-actieve stof genomen mondeling drie keer per dag.

Wacht, wat? De lage dosis arm was tweemaal dagelijks, terwijl de placebo en de hoge dosis arm drie maal per dag waren? Dat betekent dat deelnemers en onderzoekers kunnen bepalen welke periode was de lage dosis behandeling. Dit wetende, kunnen de andere twee behandeling perioden worden bepaald. Zo veel voor controle van de verblindende en placebo-kunnen niet we op een geloofwaardige manier beschouw dit op een geblindeerde proces.

Op basis van het protocol, werden deelnemers geëvalueerd op weken 0, 6, 8, 14, 16 en 22. Dieet werd beoordeeld door interviews en terugroepen — een notoir onbetrouwbaar middelen voor het meten van feitelijke calorieverbruik. Gewicht, hoogte, lichaamsvet en bloeddruk werden berekend elk bezoek. Veilig en doeltreffend?

Oz en de auteurs verklaren dat het supplement veilig en vrij van bijwerkingen was. Maar de proef niet geven alle informatie door neveneffect helemaal niet, dan verklaren geen bijwerkingen van het gebruik van de GCA. Lijkt te zijn systematisch verzameld, dat het is niet duidelijk dat wij aanvaarden deze verklaring gezien geen informatie. Ten minste moeten de auteurs hebben gemeld bijwerkingen tussen de drie behandeling perioden. Verrassend, was er een niet-aanzienlijke toename in de diastolische en systolische bloeddruk, die de auteurs Opmerking verscheen beperkt tot de placebo behandeling component.

Het gewichtsverlies ging laatste? De auteurs beweren dat 14 van de 16 deelnemers hun verlaagde gewicht onderhouden na het voltooien van de studie-dit twijfelachtig, is als geen aanvulling of medicatie voor obesitas werken blijft nadat u stopt met het.

Klik hier om te kopen groene koffiebonen extract

Groene koffie bonen voor Weight Loss testen

Dieetproducten die snelle beloven wegen verlies met geen oefening of calorie beperking zijn niets nieuws. De Federal Trade Commission routinematig overneemt op dieet supplement oplichting, en heeft een lijst van vorderingen roept het rode vlaggen in reclame voor waardeloos producten. Groene koffiebonen laten we op dat proef gesteld:

  • Leiden tot verlies van het gewicht van twee pond of meer per week voor een maand of meer zonder dieet of oefenen? Gewicht verlies bewering is amper 1 pond per week met geen dieet of oefening.
  • Leiden tot aanzienlijke gewichtsverlies maakt niet uit wat of hoeveel de consument eet? Onderzoekers beweren was er geen verschil in calorie type of inname, maar gewichtsverlies is opgetreden.
  • Leiden tot blijvend gewichtsverlies (zelfs wanneer de consument met het gebruik product stopt)? Onderzoekers beweerde gewichtsverlies opgelopen na het einde van het proces.
  • Blokkeren de absorptie van vet of de calorieën om consumenten om aanzienlijke gewicht te verliezen? Werkelijke mechanisme (indien aanwezig) is niet duidelijk. Het heet een vet blocker op de show.
  • Veilig stellen consumenten te verliezen van meer dan drie pond per week gedurende meer dan vier weken? Beweert 10% meer dan 22 weken.
  • Leiden tot aanzienlijke gewichtsverlies voor alle gebruikers? Studie beweert alle deelnemers verloren gewicht, verloren vet, en hun BMI verminderd.
  • Veroorzaken aanzienlijke gewichtsverlies door het dragen van het op het lichaam of wrijven in de huid? — niet van toepassing

De Dr Oz segment verhoogt verscheidene van de FTC rode vlaggen – als was het een betaalde commerciële boodschap, u kan melden aan de FTC.

Klik hier om te kopen groene koffiebonen extract

Conclusie

Groene koffie bean supplementen hebben de kenmerken van een nep gewichtsverlies product. Het supplement mist plausibiliteit, de enige gepubliceerde klinische proef is klein, en het lijkt te hebben sommige ernstige methodologische problemen. Het negeren van dit alles, heeft Dr Oz in plaats daarvan omarmd het als het nieuwste wondermiddel voor gewichtsverlies.

Obesitas is een echte gezondheidsprobleem, maar Dr Oz lijkt heel tevreden touting onbewezen producten in plaats van geloofwaardig, wetenschappelijk gefundeerde voorlichting. In de echte wereld, blijvend gewichtsverlies is moeilijk, en er zijn geen snelle oplossingen. Maar niet in het Land van Oz.

Klik hier om te kopen groene koffiebonen extract

local_offerevent_note May 24, 2020

account_box masroysaja