Dr Oz Priporoča Ekstrakta Zelenih Kavnih Zrn

Dr Oz priporoča zelena kava fižol.Ne morem obdržati z dr Oz. Ravno ko sem mislil najnovejše izguba teža čudež je malina keton, vzdolž prihaja drugo rešitev za izgubo teže. Ta čas, je zelena kava fižol.

Eveyone ve dr Oz, zdaj. Prej gost na Oprah, je dobil svoj show, ki je vgrajen v kar je verjetno največja platforma za zdravje Psevdoznanost in medicinsko Šarlatanstvo na dnevno televizijo. Poleg spodbujanja Homeopatija, on je gostil dodatek trženje Joe Mercola večkrat za spodbujanje nedokazano dopolnila. Je bil imenovan pred za spodbujanje smešno Dijetni načrti, in daje slab nasvet za diabetike.

In ne pozabite svojo neuspelem poskusu dejansko dokazati nekaj znanosti na njegovem kažejo, ko je testiral jabolčni sok za arzen, ki pozvani pismo od FDA o svoji metodologiji. Njegovo obsežno zgodovino nasvet strašna zdravje je vaše Pozor, da ne sprejmejo ničesar On predlaga po nominalni vrednosti. Tako ko znak pred moj lokalni lekarni začel oglaševanje Green kavna zrna – kot je razvidno na dr Oz, sem gosenicami določitvi zadevnega posnetek.

Zadnjič sem videl dr Oz v akciji, ko kdaj imel SBM lastno Steven Novella kot gost, kjer je bila dejansko exchange (čeprav kratek) o znanstvenih dokazov za alternativne medicine. Zamenjaj Dr. novela s naturopath, in dobil to:

Ja, Oz storil raba izrazov magic, časovno razporeditvijo, brez primere, zdravilo in čudež tabletke. In jasno naturopath, Lindsay Duncan je očarati s tem izdelkom. Vendar dr Oz zdravstvenega delavca-on je podpredsednik oddelka kirurgije na Univerzi Columbia. Bi bil malo skeptičen, kajne?

En gledalec padla 2 funtov v 5 dneh. Drugi gledalec izgubil 6 funtov v 5 dneh. Prepričljivo hujšanje? To je bila prepričljiva dr Oz.

Torej, zdaj bom narediti kaj dr Oz, proizvajalci show in naturopath Lindsay Duncan ni storil – dejansko pregled dokazov.

Kliknite tukaj za nakup ekstrakta zelenih kavnih zrn

Raziskava o zelenih kavnih zrn ekstrakta

Obstaja nekaj predlog, vendar ni prepričljivih dokazov, da lahko imajo porabo kave ali poraba kofeina skromna, vpliva na maso. Ta študija preučila nepraženi ali green kavna zrna, in je bil objavljen v spletni dnevnik Diabetes, Metabolni sindrom in debelost: cilji in terapija. Revija pravi je pregledali objave, vendar s povprečno 12 dni od predložitve uredniške odločitve, ki očitno vključuje peer review, je očitno, pregled je bežen v najboljšem.

Študija je upravičen randomizirani, dvojno slepi, placebom nadzorovanih, linearni odmerek, crossover študija za oceno učinkovitosti in varnosti ekstrakta zelenih kavnih zrn v prekomerno predmetov. Vodilni avtor Joe A Vinson, je kemik na University of Scranton, Pennsylvania. Nobeden od treh avtorjev se zdi, da zdravniki ali zdravstveni delavci, in nihče se zdi, da so objavljene raziskave pred debelostjo. Študijo je financirala dodatek izdelovalca, aplikativnih znanosti hrane.

Izvleček zelene kave (brand GCA) je bila uporabljena v študiji. Avtorji, upoštevajte, da GCA je standardizirano vsebnost 45.9 % chlorogenic kisline, ki naj bi bila zdravilna učinkovina. Zdaj v nasprotju s tem, kar je bilo rečeno na dr Oz show, chlorogenic kislina je tudi v praženi kavi v znatnih količinah, tako da vam ni treba sprejeti zeleno kavo ekstrakt, da bi dobili dober odmerek.

Bolniki so bili naključno razdeljeni (metoda ni bila razkrita) v tri skupine: visok odmerek, nizek odmerek in placebo, (ki je bila opisana samo kot neaktivne snovi). Ni jasno utemeljitev, kako je bila določena doza je bil zagotovljen. Vsaka skupina ostal v eni skupini za šest tednov, imel izpiranja dveh tednov, nato pa preselil v naslednji skupini. Tukaj je, kjer smo Utrčati več težav.

Kliknite tukaj za nakup ekstrakta zelenih kavnih zrn

Kako študij o zelenih kavnih zrn

Skupine služil kot svoje lastne kontrole in zavrti med visokimi odmerki, majhnim odmerkom in placebom.

  • Skupina 1 (6 bolnikov): visok odmerek (x 6 tednov) — Izprano (x 2 tedna) – majhen odmerek (x 6 tednov)-Izprano (x 2 tedna) — placebo (x 6 tednov)
  • Skupina 2 (4 bolniki): nizek odmerek — Izprano — placebo-Izprano – visok odmerek
  • Skupina 3 (6 bolnikov): Placebo-Izprano – visok odmerek — Izprano – nizek odmerek

To ne izgleda tako nerazumna. Toda preiskovalci opozoriti na naslednje:

Visokim odmerkom pogoj je bil 350 mg GCA peroralno trikrat dnevno. Nizkim odmerkom pogoj je bil 350 mg GCA sprejeti ustno dvakrat na dan. Placebo pogoj sestavljalo 350 mg kapsule inertne neaktivne snovi ustno trikrat dnevno.

Čakaj, kaj? Nizek odmerek roko, je bil dvakrat dnevno, placebom in visok odmerek roko so bile trikrat na dan? To pomeni, da udeleženci in preiskovalci lahko ugotoviti, katero obdobje bil nizek odmerek zdravljenja. Poznavanje tega, lahko določi druga dva zdravljenje obdobja. Toliko za oslepitev in placebom nadzora – ne more verodostojno menimo to, da slep sojenja.

Na osnovi protokola, udeleženci so bili ocenjeni na 0, 6, 8, 14, 16 in 22 tednov. Prehrana je bila ocenjena z intervjuji in odpoklic — notoričen nezanesljiv sredstvo za merjenje dejanske kalorično prehrano. Teža, višina, telesne maščobe in krvni tlak izračunale vsakega obiska. Varna in učinkovita?

Oz in avtorji navesti, da je bil dodatek varno in brez stranskih učinkov. Vendar sojenja ne sporočijo vse informacije, stranski učinek sploh, razen navaja nobenih stranskih učinkov uporabe GCA. Glede nobenih informacij se zdi, da so sistematično zbrane, ni jasno, lahko sprejmemo to izjavo. Na minimum, naj avtorji so poročali neželeni učinki med obdobja treh zdravljenja. Presenetljivo, ni bilo-znatno povečanje v sistolični in diastolični krvni tlak, ki avtorji, upoštevajte pojavil omejena na placebo zdravljenje komponento.

Naredil je hujšanje zadnji? Avtorji trdijo, da 14 16 udeležencev ohrani njihovo znižati težo po zaključku študija-to je vprašljivo, kot noben dodatek ali zdravilo za debelosti nadaljuje delo po prenehanju jemanja to.

Kliknite tukaj za nakup ekstrakta zelenih kavnih zrn

Zelena kava fižol za hujšanje Test

Dietetičnih izdelkov, ki obljubljajo hitro odtehta izgubo z ne izvaja ali omejitvijo kalorij niso nič novega. Federal Trade Commission rutinsko prevzame na prevare dodatek prehrani, in ima seznam terjatev poziva rdeče zastave v oglasih za ničvredno izdelkov. Let’s dal green kavna zrna, da test:

  • Povzroči izgubo teže dveh kilogramov ali več na teden, za mesec ali več brez dieting ali vaja? Zahtevek za izgubo teže je tik pod 1lb/teden z dieto ali vadbe.
  • Povzroči znatne hujšanje ne glede na to, kaj ali koliko potrošnika poje? Raziskovalci trdijo, ni bilo razlike v kalorij tipa ali vnos, še izguba teže zgodilo.
  • Povzroči trajno izgubo teže (čeprav potrošnika preneha z uporabo izdelka)? Preiskovalci trdil, hujšanje, trajno po končalo sojenje.
  • Blok absorpcijo maščobe ali kalorij, da potrošniki izgubijo veliko težo? Dejanski mehanizem (če so), ni jasno. Na razstavi je pozval maščobe oken.
  • Varno potrošniki izgubiti več kot tri funtov na teden, za več kot štiri tedne? Trdi 10 % več kot 22 tednov.
  • Povzroči znatne hujšanje za vse uporabnike? Študija trdi, vsi udeleženci izgubijo težo, izgubljene maščobe in zmanjša njihovo ITM.
  • Povzroči znatne hujšanje nosijo na telesu ali drgnjenje v kožo? — se ne uporablja

Segmentu dr Oz postavlja več FTC rdečih zastav-če je bilo plačano oglasno sporočilo, ga lahko prijavite FTC.

Kliknite tukaj za nakup ekstrakta zelenih kavnih zrn

Zaključek

Zelena kava fižol dodatki imajo značilnosti lažne izgubo teže. Dodatek nima verodostojnosti, samo objavljene kliničnega preskušanja je majhen in se zdi, da imajo nekaj resnih metodološki problemi. Ignoriranje vsega tega, dr Oz je namesto tega sprejela to kot najnovejši rešitev za hujšanje.

Debelost je pravi zdravstveni problem, vendar dr Oz se zdi precej vsebine touting nedokazano izdelkov namesto zagotavljanja verodostojnih in znanstveno utemeljene informacije. V realnem svetu, trajno izgubo teže je težko, in obstajajo hitrih rešitev. Vendar ne v deželi Oz.

Kliknite tukaj za nakup ekstrakta zelenih kavnih zrn

local_offerevent_note May 24, 2020

account_box masroysaja