Dr. Oz Recomandă Extract De Boabe De Cafea Verde

Dr. Oz recomandă boabe de cafea verde.Eu nu pot ţine pasul cu Dr. Oz. Doar când am crezut că ultima greutate pierderea miracolul a fost zmeura cetonă, de-a lungul vine un alt greutate pierderea panaceu. De data aceasta, este verde boabe de cafea.

Eveyone ştie Dr. Oz, acum. Anterior, un oaspete pe Oprah, el a luat propria Arată care el este construit în ceea ce este, probabil, cea mai mare platforma pentru sănătate Pseudoştiinţă şi medicale escrocherie la televiziune în timpul zilei. În plus faţă de promovarea homeopatie, el a găzduit supliment marketing Joe Mercola mai multe ori pentru a promova nedovedite Suplimente. El a fost numit înainte pentru promovarea ridicol dieta planuri, precum şi oferirea de sfaturi rău pentru diabetici.

Şi nu uitaţi încercarea sa a eşuat pentru a demonstra de fapt unele ştiinţa show-lui, atunci când el a testat suc de mere pentru arsen care vi se solicită o scrisoare de la FDA despre metodologia lui. Sale extinse de teribil de sănătate sfaturi este dumneavoastră atenţie să nu accepte ceva sugerează el la valoarea nominală. Deci când semn in fata farmacia mea locala a început publicitate verde boabe de cafea – ca vazuta pe Dr. Oz, am urmarit clipul în cauză.

Ultima dată când am văzut Dr. Oz în acţiune, atunci când el a avut SBM proprii Steven Novella ca oaspete, în cazul în care a fost de fapt un schimb (deşi scurtă) despre dovezi ştiinţifice pentru medicina alternativa. Înlocuiţi Dr. Novella cu un doctor naturist, şi tu a lua this:

Da, Oz a folosit termeni magic, uimitor, fără precedent, pilula de vindecare şi miracol. Şi în mod clar naturopat, Lindsay Duncan, este îndrăgostit cu acest produs. Dar Dr. Oz este un profesionist de sănătate-el este vice-preşedinte al Departamentului de chirurgie la Universitatea Columbia. El ar fi un pic sceptic, dreapta?

Un vizualizator a scăzut 2 kilograme in 5 zile. Alte privitorul pierdut 6 lire sterline în 5 zile. Convingătoare pierdere în greutate? A fost convingător la Dr. Oz.

Deci, acum am de gând să faci ceea ce Dr. Oz, producătorii de spectacol, şi doctor naturist Lindsay Duncan nu face — de fapt revizuire dovezi.

Click aici pentru a cumpara extract de boabe de cafea verde

Studiul Extract de boabe de cafea verde

Există unele sugestii, dar nici o dovadă convingătoare, că consumul de cafea sau consumul de cofeina poate avea un efect modeste, greutate. Acest studiu a examinat neprăjit sau verde boabe de cafea, şi a fost publicat în revista on-line diabet, sindrom Metabolic şi obezitate: obiective şi terapie. Jurnalul spune este o publicaţie revizuite, dar cu o medie de 12 de zile de la depunerea la decizie editorială, care aparent include peer review, este evident revizuire este sumară în cel mai bun.

Studiul este dreptul randomizat, dublu-orb, placebo-controlat, liniar doza, crossover studiu pentru a evalua eficacitatea şi siguranţa de un extract de boabe de cafea verde în supraponderali subiecte. Autor de plumb, Joe A Vinson, este un chimist la Universitatea Scranton, Pennsylvania. Nici unul dintre autorii trei par a fi clinicienilor sau profesioniştilor din domeniul medical, şi nici unul apar a publicat legate de obezitate de cercetare înainte. Studiul a fost finanţat de către un producător de supliment, ştiinţe aplicate alimentare.

Extract de cafea verde (brand GCA) a fost folosit în studiu. Autorii reţineţi că GCA are un conţinut standard de acid clorogenic 45.9%, care este pretinse a fi ingredientul activ. Acum contrariul a ceea ce a fost spus pe Dr. Oz show, acid clorogenic este, de asemenea, în cafeaua prăjită în cantităţi semnificative, astfel încât nu aveţi nevoie pentru a lua extract de cafea verde pentru a obţine o bună doză.

Bolnavii au fost împărţiţi aleator (metoda nu a fost dezvăluită) în trei grupe: mare doză, doză mică şi placebo (care a fost descris doar ca substanță inactiv). Justificare nu clar pentru cum a fost determinat de doza a fost oferită. Fiecare grup a rămas într-un grup de şase săptămâni, a avut o secvenţelor de două săptămâni, apoi sa mutat la următorul grup. Iată în cazul în care vom rula în mai multe probleme.

Click aici pentru a cumpara extract de boabe de cafea verde

Cum studiu despre boabe de cafea verde

Grupurile servit ca propriile controale şi rotit între o doză mare, o doză mică şi placebo.

  • Grupa 1 (6 pacienţi): doza mare (x 6 săptămâni) — spălarea cu (x 2 săptămâni)-doza mică (x 6 săptămâni)-spălarea cu (x 2 săptămâni) — placebo (x 6 săptămâni)
  • Grupa 2 (4 pacienţi): doza mică — secvenţelor — placebo — secvenţelor — doza mare
  • Grupa 3 (6 pacienţi): Placebo — secvenţelor — doza mare — secvenţelor — doză mică

Acest lucru nu arata ca nerezonabile. Dar anchetatorii remarcat următoarele:

Starea de doze mari a fost 350 mg de GCA luate pe cale orală de trei ori pe zi. Starea de doze mici a fost 350 mg de GCA luate pe cale orală de două ori pe zi. Starea de placebo a constat o capsulă inerte 350 mg de substanță inactiv luate pe cale orală de trei ori pe zi.

Stai, ce? Braţul de doză mică a fost două ori pe zi, în timp ce placebo şi braţul doza mare au fost de trei ori pe zi? Asta înseamnă că participanţii şi anchetatorii ar putea determina perioada care a fost redus doza de tratament. Ştiind acest lucru, alte perioade două tratament poate fi determinată. Atât de mult pentru controlul orbitoare şi placebo-nu poate in mod credibil considerăm acest lucru la un proces orb.

Bazat pe protocolul, participanţii au fost evaluate la 0, 6, 8, 14, 16 și 22 de săptămâni. Dieta a fost evaluată prin interviuri şi amintesc — o notorietate nesigure mijloace de măsurare a consumului de calorii reale. Greutate, înălţime, ţesutului adipos din organism şi tensiunii arteriale au fost calculate fiecare vizită. Sigură şi eficientă?

Oz şi de autorii de stat că supliment a fost în condiţii de siguranţă şi lipsite de efecte secundare. Dar procesul nu raport orice informaţii de efect secundar la toate, decât declarând nu are efecte secundare utilizarii GCA. Având în vedere nici o informaţie pare să fi fost colectate în mod sistematic, nu este clar putem accepta această declaraţie. Cel puţin, autorii ar trebui să au raportat efecte secundare intre perioadele de tratament trei. Surprinzător, a existat o creştere non-semnificativă a tensiunii arteriale sistolice şi diastolice tensiunii arteriale, care autorii nota a apărut limitată la componenta de tratament placebo.

A pierderea în greutate ultima? Autorii susţin că 14 din 16 participanţi menţinut redus greutatea lor după terminarea studiului – acest lucru este îndoielnică, ca nici un supliment sau medicament pentru obezitate continuă să funcţioneze după ce încetaţi să luaţi-l.

Click aici pentru a cumpara extract de boabe de cafea verde

Boabe de cafea verde pentru testul de pierdere în greutate

Produse de dieta, care promite rapid greutate pierdere cu nici un exerciţiu sau calorii nu sunt nimic nou. Comisia Federală pentru comerț în mod obişnuit ia pe escrocherii de supliment de dieta, şi are o listă de creanţe se numeşte steaguri roşii în reclamele pentru produsele lipsite de valoare. Hai sa pus boabe de cafea verde la acest test:

  • Provoca pierderea in greutate de două de lire sterline sau o săptămâna mai mult pentru o lună sau mai mult, fără dieting sau de a exercita? Cerere de pierdere în greutate este doar sub 1lb pe săptămână fără dieting sau exercitarea.
  • Provoca pierderi substanţiale greutate indiferent ce sau cât de mult consumatorul mănâncă? Anchetatorii susţin că nu a existat nici o diferenţă de tipul de calorii sau de admisie, dar s-a produs pierderea în greutate.
  • Provoca pierderea in greutate permanenta (chiar şi atunci când consumatorul se opreşte utilizarea produsului)? Anchetatorii au susţinut pierderea în greutate susţinute după procesul sa încheiat.
  • Bloca absorbtia de grasimi sau calorii pentru a permite consumatorilor să piardă în greutate substanţială? Mecanismul real (dacă există) nu este clar. În spectacol este numit un blocant grăsime.
  • În condiţii de siguranţă a permite consumatorilor să piardă mai mult de trei lire sterline pe săptămână pentru mai mult de patru săptămâni? Susţine 10% peste 22 de săptămâni.
  • Provoca pierderi substanţiale greutate pentru toţi utilizatorii? Studiul susţine toate participanţii pierdut in greutate, pierde grăsime, şi reduce lor IMC.
  • Provoca pierderi substanţiale greutate de purtarea aceasta pe corp sau frecare-l în piele? -nu este cazul

Segmentul de Dr. Oz ridică mai multe de FTC steaguri roşii – dacă acesta a fost un mesaj comercial plătite, îl putea raportați la FTC.

Click aici pentru a cumpara extract de boabe de cafea verde

Concluzia

Bob de cafea verde Suplimente au caracteristici ale unui produs de pierdere în greutate fals. Suplimentul lipseşte plauzibilitatea, doar publicate clinic este mică şi pare a avea unele grave probleme metodologice. Ignorarea toate acestea, Dr. Oz are în schimb îmbrăţişat-o ca panaceu mai nou pentru pierderea în greutate.

Obezitatea este o problemă de sănătate reală, dar Dr. Oz pare destul de conţinut touting nedovedite produse în loc de furnizarea de informaţii credibile, bazate pe stiinta. În lumea reală, pierderea in greutate permanenta este dificil, şi nu sunt nici remedieri rapide. Dar nu în ţara din Oz.

Click aici pentru a cumpara extract de boabe de cafea verde

local_offerevent_note May 24, 2020

account_box masroysaja