Dr. Oz Suosittelee Vihreät Kahvipavut Ote

Dr. Oz suosittelee vihreät kahvipavut.Ei pysy Dr. Oz. Juuri kun ajattelin uusin Painonpudotus miracle oli Vadelma Ketoni, pitkin tulee toinen paino tappio ihmelääke. Tällä kertaa se on vihreä kahvipavut.

Eveyone tietävät Dr. Oz, nyt. Aiemmin vieras Oprah, hän sai oman show, joka hän on todennäköisesti suurin foorumi terveys pseudotiedettä ja lääketieteen puoskarointi päivätyöhön televisio. Edistämisen Homeopatia, lisäksi hän on isännöinyt täydentää markkinoija Joe Mercola useita kertoja edistää todistettu täydentää. Hän on kutsuttu ennen edistämiseksi naurettavaa ruokavalio suunnitelmia ja antaa huonoja neuvoja diabeetikoille.

Ja älä unohda hänen epäonnistuneen todella osoittaa noin tiede hänen show, kun hän testasi omenamehua arseenia, mikä sai hänen menetelmää koskevia FDA kirje. Hänen laaja track record kauhea terveysneuvonta on varovaisuutta ei hyväksy mitään hän ehdottaa nimellisarvoon. Joten kun edessä oman paikallisen apteekin alkoi mainonta vihreä kahvipavut-kuten Dr. Oz, olen jäljittää kyseisen leikkeen.

Viimeksi olen nähnyt Dr. Oz toiminnassa kun kun hän oli SBM oma Steven Novella vieraaksi, jossa oli todella exchange (vaikkakin lyhyt) tieteellinen näyttö vaihtoehtoinen lääketiede. Korvaa Dr. Novella luonnonparantaja, ja voit saada tämän:

Kyllä, Oz Käytä termejä magic, huikea, ennennäkemättömän, hoito ja ihme pilleri. Ja selvästi luonnonparantaja Lindsay Duncan on ihastunut tämän tuotteen. Mutta Dr. Oz on terveydenhuollon ammattilainen-hän on Columbian yliopiston kirurgian varapuheenjohtaja. Hän on hieman epäilevällä kannalla, eikö?

Yksi katsoja laski 2 kiloa 5 päivää. Muulle katsojalle menettänyt 6 kiloa 5 päivää. Vakuuttava laihtuminen? Se oli vakuuttava Dr. Oz.

Joten nyt aion tehdä mitä Dr. Oz, tuottajien Näytä ja luonnonparantaja Lindsay Duncan ei tee-itse asiassa tarkastelu osoittaa.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipavut ote

Vihreä kahvipavut uutetta koskeva tutkimus

On joitakin ehdotuksia, mutta mitään vakuuttavaa näyttöä siitä, että kahvin kulutus tai kofeiinin kulutusta voi olla vaatimaton, vaikutus painon. Tutkimus tarkasteli paahtamattomien tai vihreä kahvipavut ja julkaistiin verkkolehti Diabetes, metabolinen oireyhtymä ja lihavuus: tavoitteet ja terapia. Päiväkirja sanoo se on vertaisarvioinnin julkaisu, mutta keskimäärin 12 päivää toimittamista toimituksellinen päätös, joka ilmeisesti sisältää vertaisarvioinnin, on selvää, tarkastelu on pintapuolinen parhaimmillaan.

Tutkimus on oikeutettu Randomized, kaksoissokkoutetussa, lumekontrolloidussa, lineaarinen annos, crossover tutkimuksessa arvioida tehoa ja turvallisuutta vihreä kahvipapujen ote ylipainoon. Pääkirjoittaja Joe A Vinson on kemisti yliopistosta Scranton, Pennsylvania. Ei kukaan kolme tekijää esiintyä lääkärit tai lääketieteen ammattilaisia, ja ei kukaan esiintyä jotta julkaissut lihavuuteen liittyviä tutkimusta ennen. Tutkimuksen rahoittivat täydentää valmistajan ruoka ammattikorkeakoulut.

Vihreän teen uute (brand GCA) käytettiin tutkimuksessa. Kirjoittajat merkille, että GCA on standardoitu sisältöä 45,9 % chlorogenic happoa, joka on väitetty olevan aine. Nyt päinvastoin mitä totesi Dr. Oz osoittavat, chlorogenic happo on myös paahdettu kahvi huomattavia määriä, joten sinun ei tarvitse ottaa vihreän teen uute saada hyvä annos.

Potilaat jaettiin satunnaisesti (menetelmä ei paljasteta) kolmeen ryhmään: suurina annoksina, pienellä annoksella ja lumelääkettä (joka oli kuvattu vain aktiivinen aine). Ilman selkeää perustetta miten annos on määritetty ei määritetty. Kukin ryhmä jäi yksi ryhmä kuusi viikkoa, oli huuhtoutunut kaksi viikkoa sitten Seuraava ryhmässä. Tässä on, jossa olemme joutuneet enemmän ongelmia.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipavut ote

Miten tutkia vihreät kahvipavut

Ryhmien toimi oman valvonnan ja välillä suurina annoksina, pienellä annoksella ja lumelääkettä.

  • Ryhmä 1 (6 potilaille): suurina annoksina (x 6 viikkoa) — pannukakku (x 2 viikkoa) — pienellä annoksella (x 6 viikkoa)-pannukakku (x 2 viikkoa) — lumelääkettä (x 6 viikkoa)
  • Ryhmä 2 (4 potilaille): pienellä annoksella — pannukakku-plasebo-pannukakku — suuren annoksen
  • Ryhmä 3 (6 potilaille): plasebo-pannukakku — suuren annoksen — pannukakku-pienellä annoksella

Tämä ei näytä niin kohtuuttomia. Mutta tutkijat todennut seuraavaa:

Suuria annoksia edellytys oli 350 mg GCA suun kolme kertaa päivässä. Matala-annos edellytys oli 350 mg GCA otetaan suun kautta kahdesti päivässä. Lumelääkettä kunnossa koostui 350 mg inertti kapseli aktiivinen aine otetaan suun kautta kolme kertaa vuorokaudessa.

Hetkinen, mitä? Pieni annos käsi oli kahdesti päivässä, kun taas lumelääkettä ja suuren annoksen käsi oli kolme kertaa päivässä? Tämä tarkoittaa sitä, että osallistujat ja tutkijat päättävät aikana oli pieni annos hoito. Tietäen tämän, kaksi hoitoa jaksojen voidaan määrittää. Niin paljon sokaiseva ja lumelääkettä valvonta – ei voi uskottavasti mielestämme blinded oikeudenkäyntiin.

Pöytäkirjan perusteella osallistujat arvioitiin viikkoa 0, 6, 8, 14, 16 ja 22. Ruokavalio oli arvioinut haastatteluja ja muistuttaa — tunnetusti epäluotettavia sitä mitataan todellinen kulutetut kalorit. Paino, korkeus, rasvaa ja verenpaine laskettiin kunkin käynnin. Turvallinen ja tehokas?

Oz ja kirjoittajat valtion täydentää oli turvallinen ja vapaa sivuvaikutuksia. Mutta oikeudenkäynti ei ilmoita tietoja, sivuvaikutus, kuin siitä sivuvaikutuksia käyttää GCA. Koska tietoja ei näyttäisi olleen järjestelmällisesti kerätty, ei ole selvää, voimme hyväksyä tämän julkilausuman. Vähintään tekijät olisi ilmoitettava sivuvaikutuksia kolme hoitoa jaksojen välillä. Yllättävää oli-merkittävä kasvu systolinen ja diastolinen verenpaine, joka kirjoittajat merkille ilmestyi rajoitettu lumelääke hoito-osaan.

Tein painon lasku viime? Kirjoittajat väittävät, että 14 16 osallistujaa säilyttivät alensi paino suoritettuaan tutkimus-tämä on epävarmaa, täydentää tai lääkitys ylipainon edelleen toimi, kun lopetat sen.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipavut ote

Vihreä kahvipavut laihtuminen testata

Ruokavalio tuotteita, jotka lupaavat Nopea painaa tappio ei ole liikuntaa tai kalori rajoitus ei ole mitään uutta. Federal Trade Commission rutiininomaisesti ottaa ruokavalio täydentää huijauksia ja on myös luettelon laatimisesta väittämistä kutsuu punaisia lippuja ilman mainoksia arvoton tuotteista. Let’s laittaa vihreät kahvipavut että testi:

  • Aiheuttaa laihtuminen kaksi kiloa tai enemmän viikossa kuukaudessa tai enemmän ilman ruokavalioon tai käyttää? Paino tappio väite on vajaat 1lb viikossa ilman ruokavalioon tai liikunnan.
  • Aiheuttaa merkittävä laihtuminen ei väliä mitä tai kuinka paljon kuluttaja syö? Tutkijat väittävät, ei ollut eroa kalori tyyppi tai saanti, mutta painon lasku tapahtui.
  • Aiheuttaa pysyvä laihtuminen (vaikka kuluttaja lopettaa tuotteen)? Tutkijat väittivät laihtuminen kun päättynyt.
  • Estää imeytymistä rasva tai kaloreita, jotta kuluttajat menettää merkittävän paino? Varsinaista mekanismia (jos on) ei ole selvä. Näyttää sitä kutsutaan rasvaa esto.
  • Turvallisesti avulla kuluttajat voivat menettää enemmän kuin kolme kiloa viikossa yli neljä viikkoa? Väittää 10 % yli 22 viikkoa.
  • Aiheuttaa merkittävä laihtuminen kaikille käyttäjille? Tutkimus vaatii, osallistujien laihtunut, menettää rasvaa ja vähensivät BMI.
  • Aiheuttaa merkittävä laihtuminen yllään elin tai hankausta se ihoa? — ei sovelleta

Dr. Oz segmentin herättää useita FTC: n punaisia lippuja – jos se oli maksettu kaupallinen viesti voisi ilmoitat sen FTC.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipavut ote

Johtopäätös

Vihreä kahvipapujen täydentää ominaisuuksiltaan väärä laihtuminen tuote. Täydentää puuttuu uskottavuus, ainoa julkaistu kliininen tutkimus on pieni, ja näyttäisi olevan joitakin vakavia metodologisia ongelmia. Unohdetaan kaikki tämä, Dr. Oz on vaan ottanut sen uusin yleislääkkeenä laihtuminen.

Lihavuus on todellinen terveysongelma, mutta Dr. Oz näyttää melko sisältöä touting todistettu tuotteiden sijaan uskottava, tieteeseen perustuvaa tietoa. Pysyvä laihtuminen on vaikeaa todellisessa maailmassa, ja ei ole mitään nopeita ratkaisuja. Mutta ei maalla Oz.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipavut ote

local_offerevent_note May 25, 2020

account_box masroysaja