Ekstrakta Zelenih Kavnih Zrn

Izvleček zelene kave fižol – res vam pomagajo izgubiti težo?

To je napovedal kot revolucionaren nove hujšanje izdelek, ki lahko taline funtov brez diet ali vaj.

Čeprav se jasno sliši preveč da bi bilo res, zelena kava fižol ekstrakt plove off police v trgovinah z naravno hrano in se v veliko povpraševanje online.

Je med top prodajalcev zdaj. Imeli smo enakomerno teči naprej to.

Je naključje, zeleno kavno Zrno ekstrakta povečal priljubljenost po omenila na Dr Oz Show. Septembra, potem ko je sprejela na opravilo kritiki za kliče ekstrakta zelenih kavnih zrn čudež proizvoda, dr Mehmet Oz izvedla lastno poskus o Dopolnilu.

S 100 ženske prostovoljcev, Oz je dejal, ugotovil je, žensk, ki so ekstrakt izgubil povprečje dveh kilogramov v dveh tednih. Ženske, ki so placebo izgubil v povprečju en funt v teh dveh tednih.

Kliknite tukaj za nakup green kavna zrna iz uradne spletne strani

Kaj je zelena kava fižol?

Green kavna zrna so preprosto fižol, ki niso bile pečene. Green kavna zrna vsebujejo chlorogenic kislino, ki zagovorniki pravijo, zavira sproščanje glukoze v telesu po obroku, s čimer se spodbuja hujšanje.

Ko so pražena zrna kave, večina chlorogenic kisline je izgubljen. Izvleček, chlorogenic kislina, se pretvori v obliki kapsul pred prodajo potrošnikom. In ne bo poceni. A mesec oskrbe lahko stane $20 do $30.

Terjatve na Green kavna zrna

Vtipkaj ekstrakt zeleno kavno Zrno v internetu in vam bom preplavile družbe oglaševanje njegovo sposobnost, da vam pomagajo izgubiti težo. Pogledati malo bližje in videli boste, da mnoge od teh mestih reference eno posebno študijo, da nazaj svojih zahtevkov. Da študija, objavljena v reviji Diabetes, Metabolni sindrom in debelosti, smo izvedli na osem moških in 8 žensk.

Vsaka imele visok odmerek in nizek odmerek ekstrakta zelenih kavnih zrn, kot tudi placebo, v treh ločenih šest tednov dolgo poskusov. Udeleženci so bili spodbuja, da porabijo podobno število kalorij vsak dan tekom poskusa.

Po 22 tednov, ali približno pet mesecev, raziskovalci so ugotovili, da v povprečju, udeleženci izgubil več kot 17 funtov.

To je znatno izgubo teže povezane z njim, po dr Joe Vinson, profesor kemije na Univerzi v Scranton, Pennsylvania in vodilni avtor študije.

Kliknite tukaj za nakup green kavna zrna iz uradne spletne strani

Ulov na Green kavna zrna

Čeprav študija je pogosto navedena kot dokaz zeleno kavno Zrno ekstrakt deluje, prehrana in debelost strokovnjaki so zaskrbljeni nad veljavnost rezultatov. Da označite več problemov s študijo, zlasti dejstvo, to je čudno in neobičajnih design in da sodelujejo zelo malo ljudi.

Poudarjata tudi, da študija udeleženci izgubljeno težo v placebo fazi sojenja, ki predlaga ekstrakta zelenih kavnih zrn ni bil odgovoren za hujšanje. Na primer, udeleženci lahko imajo opogumilo slim navzdol, ker njihove teže in prehrane so bile spremljane kot del študije.

Vendar tudi, če še vedno želite verjeti rezultati študije, menijo, da pravi ljudje lahko izgubila precejšen del teže brez spreminjanja vnos kalorij ali telesne aktivnosti. To je nemogoče.

Ponavadi, ko je študij prekinil fizikalnih zakonov vesolja, je običajno nekaj narobe s samo študijo.

Pod opombami v študiji, avtorji, upoštevajte, da imajo navzkrižja interesov v to delo. Da ne povem celotno zgodbo. Čeprav Vinson je navedena kot vodilni avtor študije, dejansko ni vse raziskave. Študija je bila izvedena v Indiji. Vinson preveril podatke in napisal študijo papirja.

Medtem ko Vinson ugotavlja, da je ekstrakt zelenih kavnih zrn, ki se uporablja v študiji dovaja uporabljajo hrane Sciences Inc., podjetje s sedežem v Teksasu, nisem omenil, da družba tudi plačal mu pisati študija.

Vprašanje o morebitnih konfliktov interesov, Vinson je dejal, da ne pridobijo finančno, če podjetje proda veliko izdelkov in da revija ni zahtevala mu razkriti razmerja.

Kliknite tukaj za nakup green kavna zrna iz uradne spletne strani

local_offerevent_note May 27, 2020

account_box masroysaja