Groene Koffie Bean Extract

Groene koffie bean extract-het echt helpt u gewicht verliezen?

Het wordt als een revolutionair nieuwe gewicht-verlies product dat pond zonder de noodzaak van dieet of oefening smelten kan wordt aangekondigd.

Hoewel het duidelijk klinkt te mooi om te zijn waar, groene koffie bean uittreksel is vliegen uit de schappen bij biologische voedingswinkels en is in hoge vraag online.

Het is nu onder de hoogste verkopers. We hebben een stationaire stormloop daarop.

Het is geen toeval dat groene koffie bean uittreksel steeg in populariteit na wordt vermeld op The Dr Oz Show. In September, na wordt genomen om de taak door critici voor het bellen groene koffie bean uittreksel een wonder product, voerde Dr Mehmet Oz zijn eigen experiment op het supplement.

Met behulp van 100 vrouwelijke vrijwilligers, zei Oz dat hij gevonden vrouwen die het extract nam verloren een gemiddelde van twee ponden in twee weken. Vrouwen die een placebo nam verloren een gemiddelde van één pond tijdens die twee weken.

Klik hier om te kopen groene koffiebonen van officiële website

Wat is groene koffiebonen?

Groene koffiebonen zijn gewoon bonen die nog niet zijn geroosterd. Groene koffiebonen bevatten chlorogenic zuur, die voorstanders vertraagt het vrijkomen van glucose in het lichaam na een maaltijd zeggen, aldus gewichtsverlies te bevorderen.

Wanneer koffie bonen worden gebrand, allermeest naar de chlorogenic zuur is verloren. Het extract, gemaakt met chlorogenic zuur, wordt omgezet in een capsule vorm alvorens te worden verkocht aan de consument. En het komt niet goedkoop. Een maand levering kan kosten tussen $20 en $30.

De vorderingen op groene koffiebonen

Typ gewoon groene koffie bean extract in een Internet zoeken en u zult worden overspoeld met bedrijven reclame van haar vermogen om te helpen u gewicht verliezen. Kijk een beetje dichter en je zult zien dat veel van deze sites verwijst naar een bepaalde studie om een back-up van hun vorderingen. Die studie, gepubliceerd in het Publicatieblad Diabetes, metabool syndroom en obesitas, vond plaats op de acht mannen en acht vrouwen.

Elk kregen ze een hoge dosis en een lage dosering van groene koffie bean extract, evenals een placebo, in drie aparte zes-week-lange experimenten. Deelnemers werden aangemoedigd om te consumeren een vergelijkbaar aantal calorieën per dag in de loop van het experiment.

Na 22 weken, of ongeveer vijf maanden vonden de onderzoekers dat, gemiddeld, deelnemers meer dan 17 pond verloren.

Het heeft een significant gewichtsverlies gekoppeld, volgens Dr. Joe Vinson, een professor in de scheikunde aan de Universiteit van Scranton in Pennsylvania en auteur van de studie leiden.

Klik hier om te kopen groene koffiebonen van officiële website

De vangst op groene koffiebonen

Hoewel de studie is algemeen aangehaald als bewijs groene koffieboon halen werken, zijn voeding en obesitas deskundigen bezorgd over de geldigheid van de resultaten. Ze benadrukken verschillende problemen met de studie, met name het feit het heeft een vreemd, onconventionele ontwerp en dat het zeer weinig betrokken mensen.

Zij wijzen ook erop dat studie deelnemers verloren gewicht tijdens de placebo-fase van het proces, dat suggereert groene koffie bean uittreksel was niet verantwoordelijk voor hun verlies van het gewicht. Bijvoorbeeld, kunnen deelnemers aangemoedigd om slank omlaag omdat hun gewicht en dieet waren gecontroleerd als onderdeel van de studie hebben gevoeld.

Maar zelfs als je nog steeds geloven de studieresultaten wilt, kunt u overwegen dat het zegt dat mensen een aanzienlijke hoeveelheid gewicht kan verliezen zonder te veranderen van hun calorie-inname of fysieke activiteitenniveaus. Het is onmogelijk.

Meestal wanneer studies de fysische wetten van het universum breken, is er meestal iets mis is met de studie zelf.

Onder de voetnoten in de studie ziet de auteurs u dat ze geen belangenconflicten in dit werk hebben. Die vertellen niet het hele verhaal. Hoewel Vinson is vermeld als de hoofdauteur van de studie, doen hij eigenlijk niet een van het onderzoek. De studie werd uitgevoerd in India. Vinson de gegevens onderzocht en schreef de studie papier.

Terwijl Vinson merkt op dat het extract van de groene koffie bean gebruikt in de studie werd geleverd door toegepast voedsel Sciences Inc., een bedrijf gevestigd in Texas, vermeldde hij niet dat het bedrijf ook hem betaalde te schrijven van de studie.

Wanneer gevraagd over deze mogelijke belangenverstrengeling, zei Vinson dat hij financieel niet krijgen als het bedrijf een heleboel product verkoopt en dat het dagboek niet nodig hem te onthullen van de relatie.

Klik hier om te kopen groene koffiebonen van officiële website

local_offerevent_note May 27, 2020

account_box masroysaja