Groene Koffiebonen Uittreksel Beoordelingen

Groene koffiebonen uittreksel beoordelingen

Groene koffie bean kan helpen mensen gewicht verliezen? Dat is een vraag van een heleboel mensen sinds het zien van deze gewichtsverlies aanvulling op de show Dr Oz.

Als u benieuwd bent geweest over dit ook, laat me proberen om u gevoel van dingen door te kijken naar de groene koffie bean gewicht verlies onderzoek te helpen. Ik ben van mening dat alleen door dit kan doen we snijden door de hype die de meeste websites en tijdschriften doordringt.

Klik hier om te kopen groene koffie bean extract

Wat is groene koffie bean?

Groene koffiebonen zijn koffie bonen die niet hebben is geroosterd. Groene koffie bonen roosteren niet alleen verandert de kleur van de koffie bonen maar ook verwijdert een verbinding genoemd chlorogenic zuur. Het is een chlorogenic zuur, dat is de kern van groene koffie bean gewicht loss vorderingen. Geroosterde koffiebonen hebben weinig chlorogenic zuur.

Wanneer supplementen bevatten “groene coffee bean uittreksel”, is chlorogenic zuur het extract dat zij doelt. Zoals vele plant chemicaliën heeft chlorogenic zuur ook antioxiderende eigenschappen. Een ander uittreksel van groene koffie bonen die is waarschijnlijk ook gebruikt in supplementen is cafeïne.

Volgens het chlorogenic zuur Wikipedia-pagina en de Autoimminity Research Foundation omvatten voedingsmiddelen die chlorogenic zuur bevatten:

 1. Pruimen
 2. Perziken
 3. Bamboe
 4. Thee
 5. Bosbessen
 6. Zonnebloempitten
Klik hier om te kopen groene koffie bean extract

Groene koffie bean en weight loss

Er is onderzoek naar groene koffiebonen en gewichtsverlies. Hieronder zijn samenvattingen van een aantal van die studies.

In een muis studie gepubliceerd in 2006 in BMC gratis en alternatieve geneeskunde, onderzocht opgemerkt dat een groene koffieboon halen (te gebruiken dosering was 200 en 400 mg/kg lichaamsgewicht) bloed triglyceride verlagingen.

Echter, de onderzoekers ook opgemerkt dat noch chlorogenic zuur of cafeïne door zelf succesvol was in het verminderen van de aanwinst van het gewicht van de totale lichaam of vet accumulatie in de buik.

Veel van de groene koffie bean onderzoek daar houdt muizen.

In 2011 een meta-analyse van groene koffie bean uitpakken en gewichtsverlies werd gepubliceerd.

Een meta-analyse kijkt naar vorige onderzoek en probeert te alle soortgelijke studies alle kam — met behulp van statistieken — om te zien als genomen als een geheel, een gemeenschappelijke trend of resultaat kunnen worden bepaald. In dit geval, de meta analyse probeerde om te zien of er was genoeg bewijs om te zeggen “Ja, groene koffie bean extract mensen helpen gewicht te verliezen.”

Deze meta-analyse alleen opgenomen de beste kwaliteitsstudies-gerandomiseerde, placebo gecontroleerde dubbele verblinde klinische studies met overgewicht mensen.

Van meer dan 2000 studies die werden gevonden, slechts 3 studies voldoet aan de criteria van de onderzoekers. Deze 3 studies gebruikt een totaal van 143 mensen.

Dit waren de 3 studies die opgenomen waren:

 • Het effect van chlorogenic zuur koffie op glucose absorptie bij gezonde vrijwilligers en het effect daarvan op lichaamsmassa wanneer gebruikt op lange termijn in overgewicht en zwaarlijvige mensen (uitgegeven 2007) verrijkt.
 • Onafhankelijke marktstudie over de gevolgen van koffie vorm voor weight loss-het effect van chlorogenic zuur verrijkt koffie (koffie chape) op gewicht wanneer gebruikt in mensen met overgewicht. (uitgegeven 2009).
 • Svetol ®, groene koffie-extract, induceert gewichtsverlies en verhoogt de lean vet massa verhouding in vrijwilligers met overgewicht probleem. (bekendgemaakt 2006).
Klik hier om te kopen groene koffie bean extract

Hier is Svetol op Amazon.

Geheel genomen, lijken deze 3 studies aan te tonen dat mensen met overgewicht die gebruik maken van groene koffie bean uittreksel zijn significant groter gewichtsverlies dan mensen die een placebo gebruikte. Dat is goed, maar de onderzoekers ging op te zeggen dat de mate van dit effect “gematigde” was en dat de “klinische relevantie is dus niet zeker.” De onderzoekers gaan om te zeggen dat “de grootte van het effect is klein.”

Met andere woorden, groene koffie bean lijkt bevordering van sommige gewichtsverlies maar vanwege het ontbreken van goede studies, het is moeilijk te zeggen zonder twijfel als het doet echt werken — en als het werkt, mensen alleen kleine veranderingen in het gewicht zou kunnen zien.

Alles wat gezegd, deze conclusies kunnen veranderen als onderzoekers meer zou doen — en betere — studies.

In 2012 werd een studie groene koffie bean studie gepubliceerd in het Publicatieblad, metabool syndroom van Diabetes en obesitas. Deze studie werd uitgevoerd in India en duurde van 22 weken (5.5 maanden) en betrokken 16 overgewicht mannen en vrouwen.

Dus, dit was een vrij kleine studie. Dit was een onderzoek naar een groene koffie bean supplement genaamd “GCA” gemaakt door toegepaste voedsel wetenschappen die de studie gefinancierd. Alle onderwerpen ontvangen de dezelfde behandelingen (voor elke 6 weken) in een dubbele verblind, willekeurige volgorde. De behandelingen werden:

 • Placebo (niet nader gespecificeerd) gegeven 3 x per dag
 • 350 mg GCA genomen 3 x per dag (1050 mg totaal)
 • 350 mg GCA genomen 2 x per dag (700 mg totaal)

Een periode van 2 weken gescheiden behandelingen om te laten de verbindingen wassen uit het lichaam.

Als een terzijde, Ik heb gemerkt dat toegepaste wetenschappen van het voedsel is gevestigd in Texas. Met alle universiteiten en laboratoria in Amerika, waarom ging ze naar India om hun product te testen? Als een regel ben ik meestal sceptisch van uitgevoerde onderzoeken in India.

Aan het einde van de studie:

 • Wanneer gebruikt voor 6 weken, mensen verloren ongeveer 2 kg (ongeveer 4 lbs) wanneer nemen wanneer 1050 mg van groene koffie bean extract en ongeveer 1,5 kg (ongeveer 3 lbs) met behulp van 700 mg van het extract. Beide werden geacht statistisch significant (dat is goed).
 • Een afname van lichaamsvet door over 1% evenals Body Mass Index werd ook gezien in zowel de 1050 mg en 700 mg doses. Beide waarden werden geacht statistisch significant.
Klik hier om te kopen groene koffie bean extract

Hoe werkt de groene koffie bean?

Het onderzoek heeft tot nu toe de neiging om te zeggen dat chlorogenic zuur (een uittreksel in groene koffie bean) een enzym genaamd glucose-6-fosfatase, die betrokken is verstoort bij hoe het lichaam glucose (suiker gebruikt). Ik denk dat dingen ingewikkelder dan dit misschien wel, dus ik de vraag laten zal “hoe het werkt” aan anderen.

Hoeveel groene koffie bean werkt?

De 2011 meta-analyse van groene koffie bean gezegd, Staten dat “de effectieve dosering van GCE (groene koffie-extract) voor gebruik als een afslanksupplement ook niet is gevestigd.” Met andere woorden, als groene koffie bean verlies van het gewicht helpt, is het bedrag dat werkt niet bekend.

De reden dat we niet weten is omdat er nog niet genoeg goede studies over groene koffie-extract en gewicht verlies.

Als de resultaten van de 2012 groene koffie bean studie worden genomen als evangelie, moet dan mensen zoeken voor producten die ten minste 700 mg. Omdat de 2012 studie had slechts 16 mensen, zou ik graag zien ten minste één grotere studie dupliceren dit voordat ik voel me vertrouwen in zijn bevindingen.

Klik hier om te kopen groene koffie bean extract

Groene koffie bean bijwerkingen

Geen studie die ik zag geen significante bijwerkingen van groene koffie bean opgemerkt. Dit betekent niet dat alle groene koffie bean supplementen neveneffect gratis echter zijn omdat gewicht verlies product makers soms combineren verschillende ingrediënten samen te verhogen van het gewicht verlies effect.

Kijken altijd naar de rug labels van de supplementen van het gewichtsverlies die u gebruiken om te zien de ingrediënten die zij bevatten.

Ook, de studies tot nu toe hebben gebruikt “gezonde mensen.” Ik weet niet van elke studie die groene koffie bean supplementen in mensen met gezondheidsproblemen heeft getest of die nemen verschillende medicijnen.

Een rat studie opgemerkt dat groene koffie-extract bloeddruk verlaagd. Of dit voor mensen of niet geldt moet beter onderzoek.

Als het groene koffie bean product ook cafeïne of andere stimulerende middelen bevat, kan dit worden gewijzigd bloedsuikerspiegel. Dit zou een probleem voor sommige diabetici.

Een kleine studie uit 2001 gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition, opgemerkt dat hoge doses (2 gram) voor chlorogenic zuur verhoogd homocysteïne levels in mannen en vrouwen. Hoewel controversieel, homocyestine hoogte een rol kan spelen hart-en vaatziekten.

Het is onbekend of groene koffie bean supplementen homocysteïne verhogen. Mensen met hart-en vaatziekten die neem groene koffie bean supplementen moet spreken met hun arts over hun niveau van homocysteïne eerst, enkel om te zijn veilig.

Klik hier om te kopen groene koffie bean extract

Werkt de groene koffie bean?

Er is geen twijfel dat groene koffie bean heeft wat gewicht verlies onderzoek. Tot nu toe is Svetol een van de enkele groene koffie bean extracten die is gebleken om te werken bij de mens. Er is ook geen twijfel dat het gewicht verlies bewijs is een stuk minder dan wat de meeste websites vertellen u met de meeste van de bewijzen die voortvloeien uit lab muis onderzoek. Terwijl ik blijf enigszins sceptisch, als de menselijke gewicht verlies onderzoek tot nu toe uitgevoerd geloven, groene koffie bean mensen een beetje gewicht verliezen zou kunnen helpen, maar tot beter onderzoek wordt uitgevoerd, is het moeilijk te zeggen zonder twijfel.

Klik hier om te kopen groene koffie bean extract

local_offerevent_note May 26, 2020

account_box masroysaja