Grön Kaffe Bean Extrakt

Gröna kaffebönor extrakt – hjälper det verkligen du förlora vikt?

Det är som förebådade som en revolutionerande ny viktminskning produkt som kan smälta pounds utan behov av kost och motion.

Även om det klart låter för bra för att vara sant, grön kaffe bean extrakt flyger bort hyllorna i naturliga livsmedelsbutiker och är i hög efterfrågan online.

Det är bland de bästa säljarna just nu. Vi har haft en stadig köra på den.

Det är ingen tillfällighet grön kaffe bean extrakt ökade i popularitet efter att nämnas på Dr Oz Show. I September, efter att ha tagit till uppgift av kritiker för att ringa grön kaffe bean extrakt en mirakel produkt, genomfört Dr Mehmet Oz sitt eget experiment på tillägget.

Använder 100 kvinnliga volontärer, sa Oz att han hittat kvinnor som tog extraktet förlorade genomsnitt två pounds i två veckor. Kvinnor som tog placebo förlorade i genomsnitt ett halvt kilo under dessa två veckor.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor från officiella hemsida

Vad är Green kaffebönor?

Gröna kaffebönor är helt enkelt bönor som inte har varit rostad. Gröna kaffebönor innehåller klorogensyra, som förespråkarna säger saktar frisättningen av glukos i kroppen efter en måltid, vilket främjar viktminskning.

När kaffebönorna rostas, förloras de flesta av klorogensyra. Extraktet med klorogensyra, omvandlas till en kapsel form innan de säljs till konsumenter. Och det kommer inte billigt. En månads leverans kan kosta mellan $20 och $30.

Fordringar på gröna kaffebönor

Skriv bara grön kaffe bean extrakt i en sökning på Internet och du kommer att översvämmas av företag reklam dess förmåga att hjälpa dig gå ner i vikt. Titta lite närmare och du ser att många av dessa webbplatser referera en särskild studie att backa upp sina påståenden. Denna studie, publicerad i tidskriften Diabetes, metabola syndromet och fetma, utfördes på åtta kvinnor och åtta män.

De fick var och en en hög dos och en låg dos av grön kaffe bean extrakt som placebo, i tre separata sex veckan långa experiment. Deltagarna uppmuntrades att konsumera ett liknande antal kalorier varje dag under experimentet.

Efter 22 veckor, eller cirka fem månader fann forskarna att deltagarna i genomsnitt förlorade mer än 17 pounds.

Det har en betydande viktminskning som förknippas med det, enligt Dr Joe Vinson, en professor i kemi vid universitetet i Scranton Pennsylvania och huvudförfattare till studien.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor från officiella hemsida

Fångsten på gröna kaffebönor

Även om studien nämns ofta som bevis gröna kaffebönor extrahera verk, är kost och fetma experter oroade över giltigheten. De belyser flera problem med studien, särskilt faktumet har en udda, okonventionella design och att det deltar mycket få människor.

De påpekar också att studien deltagarna gått ner i vikt under placebo fas av rättegången, vilket tyder på grön kaffe bean extrakt inte var ansvarig för sin viktminskning. Exempelvis kan deltagare ha känt uppmuntras att banta eftersom deras vikt och kost övervakades som en del av studien.

Men även om du fortfarande vill tro resultaten från studien, anser att det står människor kan förlora en betydande mängd vikt utan att ändra deras kaloriintaget eller fysisk aktivitetsnivå. Det är omöjligt.

Vanligtvis när studier sönder läkarundersökninglagarna av universum, är det oftast något fel med själva undersökningen.

Författarna notera under fotnoter i studien, att de har inga intressekonflikter i detta arbete. Att berätta inte hela historien. Även om Vinson är listad som huvudförfattare av studien, gjorde han faktiskt inte någon av forskningen. Studien genomfördes i Indien. Vinson undersökt uppgifterna och skrev undersökning papper.

Medan Vinson konstaterar att gröna kaffebönor extraktet används i studien var tillhandahålls av tillämpas mat Sciences Inc., ett företag baserat i Texas, nämnde han inte att företaget också betalade honom att skriva studien.

Frågan om denna potentiella intressekonflikter, sade Vinson att han inte få ekonomiskt om företaget säljer mycket av produkten och att journalen inte tvinga honom att lämna relationen.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor från officiella hemsida

local_offerevent_note May 27, 2020

account_box masroysaja