Grøn Kaffebønne Ekstrakt

Grøn kaffebønne ekstrakt – betyder det virkelig hjælpe dig tabe sig?

Det er ved at blive udråbt som en revolutionerende ny vægttab produkt, der kan smelte pounds uden behov for kost eller motion.

Selv om det klart lyder for godt til at være sandt, grønne kaffebønner ekstrakt er revet ned hylderne på naturlige fødevarebutikker og er i høj efterspørgsel online.

Det er blandt de top sælgere lige nu. Vi har haft en stabil køre på den.

Det er ikke tilfældigt, grønne kaffebønner ekstrakt steg i popularitet efter at blive nævnt på The Dr. Oz Show. I September, efter at være taget til opgave af kritikere til at kalde grøn kaffe bean uddrag et mirakel produkt, gennemførte Dr. Mehmet Oz sit eget eksperiment på supplement.

Bruger 100 kvindelige frivillige, sagde Oz, at han fandt kvinder, der tog ekstraktet mistet et gennemsnit på to pounds i to uger. Kvinder, der tog placebo mistet et gennemsnit af et pund i løbet af disse to uger.

Klik her for at købe grønne kaffebønner fra officielle hjemmeside

Hvad er grønne kaffebønner?

Grønne kaffebønner er simpelthen bønner, der ikke har været brændt. Grønne kaffebønner indeholder chlorogenic syre, som tilhængerne siger bremser frigivelsen af glukose i kroppen efter et måltid, derved at fremme vægttab.

Når kaffebønner er brændt, de fleste af chlorogenic syre er tabt. Ekstrakt, lavet med chlorogenic syre, omdannes til et kapselform før sælges til forbrugerne. Og det kommer ikke billigt. En måneds forsyning kan koste mellem $20 og $30.

Fordringer på grønne kaffebønner

Skriv bare grøn kaffebønne ekstrakt i en søgning på internettet og du vil blive oversvømmet med selskaber reklame sin evne til at hjælpe dig med at tabe. Ser lidt tættere og du vil se, at mange af disse websteder henviser til en særlig undersøgelse at sikkerhedskopiere deres fordringer. Denne undersøgelse, offentliggjort i tidsskriftet Diabetes, metabolisk syndrom og fedme, blev gennemført på otte kvinder og otte mænd.

De blev hver givet en høj dosis og en lav dosis af grøn kaffebønne ekstrakt, samt en placebo i tre separate seks-uge-lange forsøg. Deltagerne blev opfordret til at forbruge et tilsvarende antal kalorier hver dag i løbet af eksperimentet.

Efter 22 uger, eller omkring fem måneder fandt forskerne, at deltagerne i gennemsnit mistede mere end 17 pounds.

Det har en betydelig vægttab forbundet med det, ifølge Dr. Joe Vinson, professor i kemi ved universitetet i Scranton i Pennsylvania og føre forfatter af undersøgelsen.

Klik her for at købe grønne kaffebønner fra officielle hjemmeside

Fangst på grønne kaffebønner

Selv om undersøgelsen er bredt citeret som bevis for grøn kaffe bean uddrag værker, er ernæring og fedme eksperter bekymrede over gyldigheden af resultaterne. De fremhæve flere problemer med undersøgelsen, især faktum det er en ulige, ukonventionelle design og at det involverede meget få mennesker.

De påpeger også, at undersøgelse deltagere tabt vægt placebo fase af det forsøg, som tyder på, grøn kaffebønne ekstrakt ikke var ansvarlig for deres vægttab. For eksempel, kan deltagerne har følt opfordres til at slanke sig ned, fordi deres vægt og kost blev overvåget som led i undersøgelsen.

Men selv hvis du stadig ønsker at tro undersøgelsens resultater, overveje at der står folk kan tabe en betydelig mængde af vægt uden at ændre deres kalorieindtag eller fysiske aktivitetsniveau. Det er umuligt.

Normalt når undersøgelser bryde de fysiske love af universet, som der regel noget galt med undersøgelsen, selv.

Forfatterne mærke under fodnoter i undersøgelsen, at de har nogen interessekonflikter i dette arbejde. Der fortæller ikke hele historien. Selvom Vinson er opført som den ledende forfatter på undersøgelsen, gjorde han faktisk ikke nogen af forskningen. Undersøgelsen blev udført i Indien. Vinson undersøgt data og skrev undersøgelse papir.

Mens Vinson bemærker, at den grønne kaffebønner ekstrakt anvendes i undersøgelsen blev leveret af anvendt mad Sciences Inc., et selskab baseret i Texas, nævner ikke han, at selskabet også betalt ham til at skrive undersøgelsen.

Når du bliver spurgt om denne potentielle interessekonflikter, sagde Vinson, at han ikke få økonomisk, hvis selskabet sælger en masse af produkt og at tidsskriftet ikke kræve ham til at afsløre forholdet.

Klik her for at købe grønne kaffebønner fra officielle hjemmeside

local_offerevent_note May 28, 2020

account_box masroysaja