Gröna Kaffebönor Extrahera Fördelar

Gröna kaffebönor extrahera fördelar.

Medan de flesta i samhället tror att kaffe är dåligt för hälsan är detta bara en halvsanning. Ren grön-kaffe extrakt har blivit en av de bästsäljande vikt förlust produkter på marknaden. Grön kaffe bean extrakt har några mycket bra hälsa och prestanda med förmåner.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor extrakt

Grön kaffe bean extrakt är en kraftfull antioxidant

Det finns två huvudsakliga typer av kaffe. Arabica och Robusta. Högsta kvalitet gröna kaffebönor extraktet kommer från Arabica växt som är högre i polyfenol antioxidanter chlorogenic och caffeic syra. Flesta kaffedrickare är miste om mycket av de fördelar som kaffe innehåller. Djupa rostning process minskar signifikant antioxidant innehåll.

Dessutom är kaffe en av de mest bekämpningsmedel/ogräsmedel sprutas grödor i världen. Studier har visat över 1000 giftiga kemikalier i rostat kaffe. Det är viktigt att använda ekologiskt kaffe som är fritt från dessa farliga kemikalier som efterliknar hormoner, Stocka vår lever, njurar och tarmarna och främja tillväxt av cancer.

En annan kraftfull cancerframkallande produceras när hög temperatur matlagning (bakning, stekning och rostning) skadar socker som sedan interagerar med den amino syran asparagine. Den kemiska reaktionen som skapar den potent carcinogen akrylamid. Omedelbar och djupt rostade kaffe har visat sig ha betydligt mer akrylamid än bryggkaffe.

Det finns många bra hälsa fördelar i samband med kaffekonsumtion. En nyligen 2011 studie visade att personer som konsumerar mest kaffe hade den lägsta risken för diabetes typ II. Forskarna fann att klorogensyra minskar utsläpp och skapandet av överflödig glukos i kroppen.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor extrakt

Blodsockerbalans

Blodsockerbalans är en helt avgörande åtgärd för hälsosamt åldrande i kroppen. För mycket socker och spannmål i kosten kommer att leda till blodsocker obalanser. Kroppen går sedan igenom spiraler av hyperglykemi och hypoglykemi. Dessa blodsocker obalanser orsaka inflammation i kroppen att skada hormonella system, organ och immunförsvaret.

Glukos överbelastning är en annan viktig orsak till blodsocker obalanser. Detta händer när glukos frigörs i blodet genom muskler och levern vävnader även om blodsockret redan är förhöjd. Vanliga tecken på detta är förhöjda fastande blodsocker. På natten, har individen förhöjda glukos-6-fosfatas (G6P) enzymaktivitet som orsakar en förhöjd version av blodsocker från muskler och levern. Kroppen är i princip äta dessa vävnader.

De senaste bevis visar att friska fastande blodsocker varierar mellan 65-85 mg/DL. Under tiden efter måltid spänner (2 timmar efter) ska aldrig gå över 120 mg/dL. När nivåer testa högre är det en tydlig indikation på oxidativ stress skadar celler och vävnader i kroppen.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor extrakt

Den stora antioxidant i grön kaffe bean extrakt, klorogensyra, har visat sig djupt hämmar frisättningen av G6P enzymet som betydligt stabiliserar blodsockernivåerna. I en klinisk studie en dos på 400mg av gröna kaffebönor extrahera visade en 32% minskning efter måltid blod glukos spike. Detta leder till någon som skulle ha en extremt farlig 160mg/dL blodsockernivå ner till en säker post-meal nivå av 109mg/dL

Stabilt blodsocker möjliggör bättre energi, mental klarhet, hormon funktion, avgiftning kapacitet och viktminskning. Rå grön kaffe bean extrakt tillsammans med alla andra superfoods som kakao och kanel Visa bra resultat i stabiliserande blodsocker och förbättra övergripande kroppsfunktioner. Kombinationen av dessa tre synergizes också för att skapa ännu större effekter i kroppen.

Diuretika effekterna av koffein i kaffe är det nödvändigt att konsumera extra vatten. Vattnet bör helst vara från en naturlig källa eller har gått igenom en djup filtreringen ta bort miljögifter.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor extrakt

local_offerevent_note May 23, 2020

account_box masroysaja