Gröna Kaffebönor Extrahera Recensioner

Gröna kaffebönor extrahera recensioner

Hjälper gröna kaffebönor människor gå ner i vikt? Det är en fråga som många människor frågar sedan träffa denna viktminskning komplettera på Dr Oz show.

Om du har undrat om detta också, låt mig försöka hjälpa dig att förstå saker genom att titta på den gröna kaffebönor vikt förlust forskningen. Jag tror att bara genom gör detta kan vi skära igenom den hype som genomsyrar de flesta webbplatser och tidskrifter.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor extrakt

Vad är gröna kaffebönor?

Gröna kaffebönor är kaffebönor som inte har varit rostad. Rostning gröna kaffebönor inte bara ändrar färgen på kaffebönor men tar också bort en förening som kallas klorogensyra. Det är klorogensyra som är kärnan i gröna kaffebönor vikt förlust påståenden. Rostad kaffebönor har lite klorogensyra.

När kosttillskott innehåller “gröna kaffebönor extract”, är klorogensyra extraktet de hänvisar till. Liksom många växt kemikalier har klorogensyra också antioxiderande egenskaper. Ett annat utdrag ur gröna kaffebönor som förmodligen också används i kosttillskott är koffein.

Enligt klorogensyra Wikipedia sida och Autoimminity Research Foundation inkluderar livsmedel som innehåller klorogensyra:

 1. Katrinplommon
 2. Persikor
 3. Bambu
 4. Te
 5. Blåbär
 6. Solrosfrön
Klicka här för att köpa gröna kaffebönor extrakt

Gröna kaffebönor och viktminskning

Det finns forskning på gröna kaffebönor och viktminskning. Nedan finns sammanfattningar av vissa av dessa studier.

I en mus studie publicerad 2006 i BMC kostnadsfria och alternativ medicin, forskat noterade att en grön kaffe bean extrakt (dosering användas var 200 och 400 mg/kg kroppsvikt) minskar triglycerider i blodet.

Forskarna noterade dock också att varken klorogensyra eller koffein i sig lyckades minska kroppens totala viktökning eller fettansamlingar i magen.

En hel del gröna kaffebönor forskningen ute innebär möss.

2011 En meta analys av gröna kaffebönor extraktet och viktminskning publicerades.

En meta-analys tittar på tidigare forskning och försöker klumpa ihop alla liknande studier — använda statistik — se om fattat som en helhet, en vanlig trend eller ut resultatet kan bestämmas. I detta fall meta analys var att försöka se om det fanns tillräckligt med bevis för att säga “Ja, grön kaffe bean extrakt hjälpa människor gå ner i vikt.”

Denna meta-analys ingår endast de bästa kvalitetsstudier – randomiserad, placebokontrollerad dubbel blind kliniska studier med överviktiga människor.

Över 2000 studier som fanns, bara 3 studier uppfyllde kriterierna för forskarna. Dessa 3 studier används sammanlagt 143 personer.

Dessa var de 3 studier som ingick:

 • Effekten av klorogensyra berikat kaffe på glukos upptag i friska frivilliga och dess effekt på kroppsmassa när används långsiktigt i överviktiga och feta människor (utgiven 2007).
 • Oberoende marknadsundersökning på effekten av kaffe formen på viktminskning-chlorogenic syra anrikat kaffe (kaffe form) inverkan på vikt när den används i överviktiga människor. (publicerad 2009).
 • Svetol ®, grön kaffe extrakt, inducerar viktminskning och ökar andelen fett förhållande mellan i frivilliga med övervikt problem. (publicerad 2006).
Klicka här för att köpa gröna kaffebönor extrakt

Här är Svetol på Amazon.

Helhet, verkar dessa 3 studier visar att överviktiga människor som använder grön kaffe bean extrakt har betydligt större viktminskning än människor som använde placebo. Det är bra, men forskarna fortsatte med för att säga att detta var “lagom” och att den “klinisk relevans är därför inte säkert.” Forskarna går att säga att “storleken på effekten är liten.”

Med andra ord, gröna kaffebönan verkar främja vissa viktminskning men på grund av bristen på bra studier, det är svårt att säga säkert om det verkligen fungerar – och om det fungerar, folk bara kan se små förändringar i vikt.

Allt detta sagt, dessa slutsatser kanske ändra om forskare skulle göra mer – och bättre – studier.

2012 Publicerades en studie gröna kaffebönor studie i tidningen Diabetes metabola syndromet och fetma. Denna studie genomfördes i Indien och varade i 22 veckor (5,5 månader) och inblandade 16 överviktiga män och kvinnor.

Så var detta en ganska liten studie. Detta var en undersökning av en grön kaffeböna komplettera kallas “GCA” av mat yrkeshögskolorna som finansierat studien. Alla försökspersoner erhöll samma behandlingar (för 6 veckor varje) i en dubbel blind, slumpmässig ordning. Behandlingarna var:

 • Placebo (inte angivet) ges 3 x per dag
 • 350 mg GCA tagit 3 x per dag (1050 mg totalt)
 • 350 mg GCA tagit 2 x per dag (700 mg totalt)

En period av 2 veckor skilda behandlingar för att låta föreningarna som tvätta ur kroppen.

Som en parentes, Jag märkte att tillämpas livsmedelsvetenskaper är baserad i Texas. Med alla universitet och laboratorier i Amerika, varför de gick till Indien för att testa deras produkt? Som regel är jag oftast skeptisk av studier som utförts i Indien.

I slutet av studien:

 • Om 6 veckor, människor förlorat ca 2 kg (ca 4 lbs) när tar 1050 mg grönt kaffe bean extrakt och ca 1,5 kg (ca 3 kg) när med 700 mg av extraktet. Båda dessa ansågs statistiskt signifikant (som är bra).
 • En minskning av kroppsfett av om 1% som Body Mass Index sågs också i både 1050 mg och 700 mg doser. Båda värdena ansågs statistiskt signifikant.
Klicka här för att köpa gröna kaffebönor extrakt

Hur fungerar gröna kaffebönor?

Forskningen tenderar så långt att säga att klorogensyra (utdrag i gröna kaffebönor) stör ett enzym som kallas glukos-6-fosfatas, som är involverad i hur kroppen används glukos (socker). Jag tror att saker kan vara mer komplicerat än så här så jag lämnar frågan om “hur det fungerar” till andra.

Hur mycket gröna kaffebönor fungerar?

2011 Meta analys av gröna kaffebönor nämnt redan, påstår att “den effektiva dosen av GCE (grön kaffe extrakt) för användning som en viktminskning tillägg inte är också etablerat.” Med andra ord, om gröna kaffebönor hjälper viktminskning, är det belopp som fungerar inte känt.

Anledningen att vi inte vet är att det ännu inte är tillräckligt bra studier på grön kaffe extrakt och vikt förlust.

Om resultaten av 2012 gröna kaffebönor studien tas som gospel, bör människor leta efter produkter med minst 700 mg. Eftersom 2012 studien bara hade 16 personer, skulle jag vilja se minst en större studie duplicera detta innan jag känner mig säker i sina avgöranden.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor extrakt

Gröna kaffebönor biverkningar

Ingen studie som såg jag noterade några betydande biverkningar av gröna kaffebönor. Detta betyder inte att alla gröna kaffebönor tillskott är bieffekt fri men eftersom vikt förlust produkt beslutsfattare ibland kombinera olika ingredienser tillsammans för att öka vikt förlust effekten.

Alltid titta på ryggen etiketterna på de viktminskning kosttillskott du använda för att se de ingredienser som de innehåller.

Också, studierna som hittills har använt “friska människor.” Jag känner inte till någon studie som har testat gröna kaffebönor kosttillskott i människor med hälsoproblem eller som ta olika mediciner.

En råtta studie konstaterade att grön kaffe extrakt sänkte blodtrycket. Om detta gäller för människor eller inte behöver bättre forskning.

Om den gröna kaffebönor produkten innehåller också koffein och andra stimulantia, kan detta påverka blodsocker. Detta kan vara ett problem för vissa diabetiker.

En liten studie från 2001 publicerades i American Journal of Clinical Nutrition, noterade att höga doser (2 gram) av klorogensyra ökade homocystein nivåer hos män och kvinnor. Medan kontroversiella, homocyestine höjd kan spela en roll i hjärtsjukdom.

Det är okänt om gröna kaffebönor kosttillskott höja homocystein. Personer med hjärtsjukdom som tar gröna kaffebönor kosttillskott bör tala med sin läkare om sina homocysteinnivåer först, bara för att vara säker.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor extrakt

Fungerar gröna kaffebönor?

Det finns ingen tvekan om att gröna kaffebönor har några vikt förlust forskning. Hittills är Svetol en av de några gröna kaffebönor extrakt som har visat sig fungera på människor. Det finns också inget tvivel om att vikt förlust beviset är mycket mindre än vad de flesta webbplatser berätta med de flesta av de bevis som härrör från lab mus forskning. Medan jag fortfarande lite skeptisk, om människors vikt förlust forskningen hittills trott, gröna kaffebönor kan hjälpa människor att förlora lite vikt, men tills bättre forskningen, det är svårt att säga säkert.

Klicka här för att köpa gröna kaffebönor extrakt

local_offerevent_note May 27, 2020

account_box masroysaja