Grønne Kaffebønner Ekstra Fordeler

Grønne kaffebønner ekstra fordeler.

Mens de fleste i samfunnet mener at kaffen er dårlig for helsen er dette bare en halv sannhet. Ren grønn-kaffe ekstrakt har blitt en av de beste selger vekttap produkter på markedet. Grønne kaffebønner ekstrakt har noen veldig god helse og ytelse ytelser.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

Grønne kaffebønner ekstrakt er en kraftig antioksidant

Det finnes to hovedtyper av kaffe; Arabica og Robusta. Høyeste kvalitet grønne kaffebønne utdrag kommer fra Arabica anlegget som er høyere i polyphenol antioksidanter klorogensyre og caffeic syren. Fleste kaffedrikkere mangler ut på mye fordelene som kaffe inneholder. Dyp roasting prosessen reduserer betydelig antioksidant innhold.

I tillegg er kaffe en av de mest plantevernmidler/ugressmiddel sprayet avlinger i verden. Studier har vist over 1000 giftige kjemikalier i stekt kaffe. Det er viktig å bruke økologisk kaffe som er fri for disse farlige kjemikalier som etterligner hormoner, congest våre lever, nyrer og innvoller og fremme kreft vekst.

Et annet kraftig karsinogen produseres når høy temperatur matlaging (bakervarer, steking og steking) skader sukker som samhandler med aminosyren asparagine. Denne kjemiske reaksjonen oppretter potente karsinogen akrylamid. Umiddelbar og dypt stekt kaffe har vist å ha betydelig mer akrylamid enn brygget kaffe.

Det er mange store helsemessige fordeler forbundet med kaffe forbruk. En fersk 2011 undersøkelse indikerte at enkeltpersoner som forbrukes mest kaffe hadde lavest risiko for type II diabetes. Forskerne fant at klorogensyre syre reduserer utgivelsen og etableringen av overflødig glukose i kroppen.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

Blod sukkeret balanse

Blod sukkeret balanse er en helt avgjørende mål av sunn aldring i kroppen. For mye sukker og korn i kostholdet vil føre til blodsukkeret ubalanser. Kroppen gjennomgår deretter spiraler hyperglykemi og hypoglykemi. Disse blod sukker ubalansene forårsake betennelse i kroppen som skade hormonelle systemer, organer og immunforsvar.

Glukose overbelastning er en annen viktig årsak til blodsukkeret ubalanser. Dette skjer når glukose er utgitt i blodet av muskler og leveren vev selv om blod sukker er allerede hevet. Vanlige tegn på dette er hevet faste blodsukkernivået. Om natten forhøyede enkelt glukose-6-fosfatase (G6P) enzym aktivitet som forårsaker en forhøyet versjon av blodsukker fra muskel og leveren. Kroppen er i utgangspunktet spise disse vev.

Siste bevis viser at rask fastende blodsukkeret områder mellom 65-85 mg/DL. I mellomtiden legge måltid områder (2 timer etter) bør aldri gå over 120 mg/dL. Når nivåer teste høyere er det en klar indikasjon på oksidativt stress skade celler og vev i kroppen.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

Den store antioksidant i grønne kaffebønner ekstrakt, klorogensyre syre, har vist seg å dypt hemme frigjøring av G6P enzym som betydelig stabiliserer blodsukkeret. I en klinisk studie en dose av 400mg av grønne kaffebønner ekstrakt viste en 32% reduksjon i innlegget måltid blod glukose innsamlingslageret. Dette oversettes til noen som ville ha en ekstremt farlig 160mg/dL blodsukkeret til et trygt etter måltidet nivå av 109mg/dL

Stabilt blodsukker gir bedre energi, mental klarhet, hormon funksjon og avgiftning evner vekttap. Rå grønne kaffebønner pakke sammen med andre supermat som kakao og kanel alle viser gode resultater i stabilisere blodsukkeret og bedre samlet kroppsfunksjoner. Kombinasjonen av disse tre synergizes også for å skape enda større effekter i kroppen.

På grunn av vanndrivende effektene av koffein i kaffe er det nødvendig å konsumere ekstra vann. Vannet bør ideelt sett være fra naturlige våren eller har gått gjennom en dyp filtrering prosessen å fjerne miljøgifter.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

local_offerevent_note May 24, 2020

account_box Mathias Truelsen