Grønne Kaffebønner Ekstrakt

Grønne kaffebønner ekstrakt-det virkelig hjelper deg å miste vekt?

Det er varslet som en revolusjonerende ny vekttap produkt som kan smelte pounds uten diett eller trening.

Selv om det tydelig høres for godt til å være sant, grønne kaffebønne ekstrakt flyr av hyllene på naturlig matbutikker og er i høy etterspørsel online.

Det er blant de mest solgte akkurat nå. Vi har hatt en jevn kjøre på den.

Det er ingen tilfeldighet grønne kaffebønner ekstrakt strømmet i popularitet etter blir nevnt på The Dr. Oz Show. I September etter blir tatt til oppgave av kritikere for kaller grønne kaffebønner ekstrakt et mirakel-produkt, gjennomført Dr. Mehmet Oz sin egen eksperiment på supplement.

Bruke 100 kvinnelige frivillige, sa Oz han fant kvinner som tok ekstrakt bortkommet en middel av to pounds i to uker. Kvinner som tok placebo bortkommet en middel av ett pund i løpet av de to ukene.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner fra offisielle hjemmeside

Hva er Green kaffebønner?

Grønne kaffebønner er bare bønner som har blitt stekt. Grønne kaffebønner inneholder klorogensyre syre, som talsmenn sier bremser utgivelsen av glukose i kroppen etter et måltid, og dermed fremme vekttap.

Når kaffebønner er stekt, de fleste av klorogensyre syre er tapt. Ekstraktet, laget med klorogensyre syre, konverteres til en kapsel form før selges til forbrukere. Og det kommer ikke billig. En måned forbruk koster mellom $20 og $30.

Krav på grønne kaffebønner

Skriver grønne kaffebønner ekstra i en søk og du vil bli oversvømt med bedrifter annonserer sin evne til å hjelpe deg å miste vekt. Se litt nærmere og du vil se at mange av disse nettstedene refererer til én bestemt studie for å sikkerhetskopiere sine krav. At studien, publisert i tidsskriftet Diabetes, Metabolsk syndrom og fedme, ble gjennomført på åtte menn og åtte kvinner.

De fikk hver en høy dose og en lav dose av grønne kaffebønner ekstrakt, så vel som placebo, tre separate seks ukers lange eksperimenter. Deltakerne ble oppmuntret til å konsumere et tilsvarende antall kalorier hver dag i løpet av eksperimentet.

Etter 22 uker, eller fem måneder fant forskerne at i gjennomsnitt deltakere mistet mer enn 17 pounds.

Det har en betydelig vekttap tilknyttet, ifølge Dr. Joe Vinson, professor i kjemi ved University of Scranton i Pennsylvania og bly forfatter av studien.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner fra offisielle hjemmeside

Fangsten på grønne kaffebønner

Selv om studien er mye sitert som bevis grønne kaffebønner ekstrakt fungerer, er ernæring og fedme eksperter bekymret over gyldigheten av resultatene. De markere flere problemer med studien, særlig faktum det er en merkelig, ukonvensjonelle design og at det med svært få mennesker.

De også påpeke at studiet deltakere tapt vekt i placebo fasen av rettssaken, som antyder grønne kaffebønner ekstrakt ikke var ansvarlig for vekttap. For eksempel kan deltakere ha følt oppfordres til å slanke seg fordi deres vekt og kosthold var overvåket som en del av studien.

Men selv om du ønsker fortsatt tror studiet resultatene, vurdere at det står at folk kan miste en betydelig mengde vekt uten å endre deres caloric inntaket eller fysisk aktivitet. Det er umulig.

Vanligvis når studier bryter de fysiske lovene av universet, er det vanligvis noe galt med selve studien.

Under fotnoter i studien Merk forfatterne at de har ingen konflikter av interesse i dette arbeidet. Som forteller ikke hele historien. Selv om Vinson er oppført som bly forfatter av studien, gjøre han egentlig ikke noen av forskningen. Studien ble gjennomført i India. Vinson undersøkt dataene og skrev studie papiret.

Mens Vinson bemerker at den grønne kaffebønner ekstrakt brukes i studien ble levert av brukt mat Sciences Inc., et selskap basert i Texas, nevner ikke han at selskapet også betalt å skrive studien.

Spørsmål om denne potensielle interessekonflikten, sa Vinson at han ikke får økonomisk hvis selskapet selger mye produkt og at kladden ikke kreve ham å avsløre forholdet.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner fra offisielle hjemmeside

local_offerevent_note May 28, 2020

account_box Jonny Grendahl