Grønne Kaffebønner Trekke Anmeldelser

Grønne kaffebønner trekke anmeldelser

Hjelper grønne kaffebønner folk mister vekt? Det er et spørsmål spør mange siden ser denne vekttap supplement på Dr. Oz show.

Hvis du har vært lurer på om dette også, la meg prøve å hjelpe deg å forstå ting ved å se på den grønne kaffebønner vekt tap forskningen. Jeg tror at bare ved å gjøre dette kan vi skjære gjennom sprøytenarkoman som gjennomsyrer de fleste nettsider og magasiner.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

Hva er grønne kaffebønner?

Grønne kaffebønner er kaffebønner som ikke har brent. Steking grønne kaffebønner ikke bare endrer fargen på kaffebønner men fjerner også et stoff kalt klorogensyre syre. Det er klorogensyre syre som er i hjertet av grønne kaffebønner vekttap krav. Stekt kaffebønner har liten klorogensyre acid.

Når kosttilskudd inneholder “grønne kaffebønner pakke”, er klorogensyre acid ekstrakt de refererer til. Som mange plante kjemikalier har klorogensyre syre også antioksidantegenskaper. En annen pakke av grønne kaffebønner som er trolig også brukt i kosttilskudd er koffein.

Alt klorogensyre syre Wikipedia side og Autoimminity Research Foundation inkludere matvarer som inneholder klorogensyre syre:

 1. Svisker
 2. Fersken
 3. Bambus
 4. Te
 5. Blåbær
 6. Solsikkefrø
Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

Grønne kaffebønner og vekttap

Det er grønne kaffebønner og vekttap. Nedenfor er Sammendrag av noen av disse studiene.

I en mus studie publisert i 2006 i BMC gratis og alternativ medisin, undersøkte bemerket at en grønn kaffebønne ekstrakt (Doseringen brukt var 200 og 400 mg/kg kroppsvekt) redusert blod triglyseridnivåer.

Men bemerket forskerne også at verken klorogensyre syre eller koffein i seg selv var vellykket ved å redusere totale vektøkning eller fett ansamling i magen.

Mye av den grønne kaffebønner forskningen der ute innebærer mus.

I 2011 en meta-analyse av grønne kaffebønner ekstra og vekttap ble publisert.

En meta-analyse ser på tidligere forskning og prøver å klump alle lignende studier alle sammen-bruke statistikk-å se hvis tatt som en helhet, en felles trend eller ut utfallet kan bestemmes. I dette tilfellet meta analyse prøvde å se om det var nok bevis til å si “Ja, grønne kaffebønner ekstrakt hjelpe folk mister vekt.”

Denne meta-analysen bare inkludert beste kvalitet studier-randomisert, placebo kontrollerte dobbel blendet kliniske studier med overvektige mennesker.

Over 2000 studier som ble funnet, bare 3 studier møtte kriteriene for forskerne. Disse 3 studiene brukte 143 personer.

Dette var 3 studier som fulgte:

 • Effekten av klorogensyre syre beriket kaffe på glukose absorpsjon i friske frivillige og dens effekt på kroppsmasseindeks når brukt langsiktig i overvektige mennesker (utgitt 2007).
 • Uavhengige markedet studie om effekten av kaffe figuren på vekttap-effekten av klorogensyre syre beriket kaffe (kaffe chape) på vekt i overvektige mennesker. (utgitt 2009).
 • Svetol ®, grønne kaffe ekstrakt, induserer vekttap og øker lean fett masse forhold i frivillige med overvekt problem. (utgitt 2006).
Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

Her er Svetol på Amazon.

Tatt som en helhet, synes disse 3 studier å vise at overvektige personer som bruker grønne kaffebønner ekstrakt har signifikant større vekttap enn folk som brukte placebo. Det er bra, men forskerne fortsatte med å si at graden av denne effekten var “moderat” og den “klinisk relevans er derfor ikke sikkert.” Forskerne gå å si at “størrelsen på effekten er liten.”

Med andre ord, grønne kaffebønner synes fremme noen vekttap, men på grunn av gode studier, er det vanskelig å si sikkert om det virkelig fungerer, og hvis det fungerer, folk kan bare se små endringer i vekt.

Alle som sagt, disse konklusjonene kanskje endre hvis forskere ville gjøre mer- og bedre-studier.

I 2012 publisert en studie grønne kaffebønner studie i journal, Diabetes Metabolsk syndrom og fedme. Denne studien ble gjennomført i India og varte i 22 uker (5,5 måneder) og involvert 16 overvektig menn og kvinner.

Så var dette en ganske liten studie. Dette var en undersøkelse av en grønne kaffebønner supplement kalt “GCA” laget av brukt matvitenskap som finansierte studien. Alle fag fikk de samme behandlingene (for 6 uker hvert) i en dobbel blendet, tilfeldig rekkefølge. Behandlinger var:

 • Placebo (ikke angitt) gitt 3 x per dag
 • 350 mg GCA tatt 3 x per dag (1050 mg totalt)
 • 350 mg GCA tatt 2 x per dag (700 mg totalt)

På 2 uker atskilt behandlinger for å la den forbindelser vaske ut av kroppen.

Som en side, Jeg bemerket at brukt matvitenskap er basert i Texas. Med alle universiteter og laboratorier i USA, hvorfor de gå til India for å teste deres produkt? Som regel jeg vanligvis skeptisk til studier i India.

På slutten av studien:

 • Når den brukes i 6 uker, mennesker mistet ca 2 kg (ca 4 lbs) når tar 1050 mg av grønne kaffebønner ekstrakt og ca 1,5 kg (ca 3 kg) når bruker 700 mg av ekstraktet. Begge disse ble ansett som statistisk signifikant (som er bra).
 • En nedgang i kroppsfett av om 1% samt Body Mass Index ble også sett i både 1050 mg og 700 mg doser. Begge verdiene ble ansett som statistisk signifikant.
Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

Hvordan fungerer grønne kaffebønner?

Forskningen pleier så langt å si at klorogensyre syre (et utdrag i grønne kaffebønner) forstyrrer et enzym kalt glukose-6-fosfatase, som er involvert i hvordan kroppen brukte glukose (sukker). Jeg tror ting kan være mer komplisert enn dette så jeg vil la spørsmålet “hvordan det fungerer” til andre.

Hvor mye grønn kaffebønne fungerer?

2011 Meta-analyse av grønne kaffebønner nevnt allerede, sier at “effektive dosering av GCE (grønne kaffe pakke) som et vekttap supplement ikke er også etablert.” Med andre ord, hvis grønne kaffebønner hjelper vekttap, er beløpet som fungerer ikke kjent.

Det vi vet er fordi det ikke er nok gode studier ennå på grønne kaffe ekstrakt og vekt forlis.

Hvis resultatene av 2012 grønne kaffebønner studie tas som evangeliet, bør så folk se etter produkter å ha minst 700 mg. Fordi 2012 studien hadde bare 16 personer, vil jeg gjerne se minst én større studie duplisere dette før jeg føler trygg på sine funn.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

Grønne kaffebønner bivirkninger

Ingen studie som så jeg bemerket noen betydelige bivirkninger av grønne kaffebønner. Dette betyr ikke at alle grønne kaffebønner kosttilskudd er bivirkning gratis men fordi vekt tap produktet beslutningstakere ofte kombinere ulike ingredienser for å øke vekt tap effekt.

Alltid se på ryggen etikettene vekttapstillegg du se ingrediensene de inneholder.

Også har studiene hittil brukt “friske mennesker.” Jeg er ikke klar over noen studier som har testet grønne kaffebønner kosttilskudd i personer med helseproblemer eller hvem tar ulike medisiner.

En rotte studie bemerket at grønne kaffe ekstrakt senket blodtrykk. Om dette gjelder personer eller ikke trenger bedre forskning.

Hvis grønne kaffebønner produktet også inneholder koffein eller andre sentralstimulerende midler, kan dette endre blodsukkernivået. Dette kan være et problem for noen diabetikere.

En liten studie fra 2001 publisert i American Journal of Clinical Nutrition, bemerket at høye doser (2 gram) klorogensyre syre økt homocystein nivåer i menn og kvinner. Mens kontroversielle, homocyestine høyde kan spille en rolle hjertesykdom.

Det er ukjent om grønne kaffebønner kosttilskudd øke homocystein. Folk med hjertesykdom som tar grønne kaffebønner kosttilskudd bør snakke med legen sin om deres homocystein først bare for å være sikker.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

Fungerer grønne kaffebønner?

Det er ingen tvil den grønne kaffebønner har noen vekt tap undersøkelser. Så langt er Svetol en av få grønne kaffebønner ekstrakter som har vist seg å jobbe hos mennesker. Det er også ingen tvil som vekt tap beviset er mye mindre enn hva de fleste nettsteder fortelle deg med de fleste av de stammer fra laboratoriet mus forskning. Mens jeg fortsatt litt skeptisk, hvis menneskelige vekt tap forskning utført så langt antatt grønne kaffebønner kan hjelpe folk miste litt vekt, men inntil bedre forskning er utført, er det vanskelig å si sikkert.

Klikk her for å kjøpe grønne kaffebønner ekstrakt

local_offerevent_note May 26, 2020

account_box Jonny Grendahl