Grønne Kaffebønner Uddrag Anmeldelser

Grønne kaffebønner uddrag anmeldelser

Er grøn kaffebønne hjælpe mennesker tabe sig? Det er et spørgsmål, en masse mennesker beder siden at se denne vægttab supplement på Dr. Oz show.

Hvis du har undret om dette også, lad mig prøve at hjælpe dig med at forstå ting ved at kigge på grønne kaffebønner vægt tab forskning. Jeg mener, at kun ved at gøre dette kan vi skære igennem den hype, der gennemsyrer de fleste hjemmesider og magasiner.

Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

Hvad er grøn kaffe bean?

Grønne kaffebønner er kaffebønner, der ikke er blevet brændt. Ristning grønne kaffebønner ikke kun ændrer farven på kaffebønner men også fjerner et stof kaldet chlorogenic syre. Det ‘s chlorogenic syre, som er kernen i grøn kaffebønne vægt tab krav. Brændt kaffebønner har lille chlorogenic syre.

Når kosttilskud indeholder “grøn kaffebønne ekstrakt”, er chlorogenic syre uddraget de henviser til. Ligesom mange plante kemikalier, også har chlorogenic syre antioxidant egenskaber. En anden ekstrakt af grønne kaffebønner, det er nok også anvendes i kosttilskud er koffein.

Ifølge chlorogenic syre Wikipedia-side og Autoimminity Research Foundation omfatter fødevarer, der indeholder chlorogenic syre:

 1. Svesker
 2. Ferskner
 3. Bambus
 4. Te
 5. Blåbær
 6. Solsikkekerner
Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

Grøn kaffebønne og vægttab

Der er forskning på grønne kaffebønner og vægttab. Nedenfor er Resumeer af nogle af disse undersøgelser.

I en mus undersøgelse offentliggjort i 2006 i BMC gratis og alternativ medicin, forsket bemærkede, at en grøn kaffe bean uddrag (dosering anvendes var 200 og 400 mg/kg kropsvægt) mindskes triglycerid i blodet.

Forskerne bemærkes imidlertid også, at hverken chlorogenic syre eller koffein i sig selv var en succes på at reducere kroppens samlede vægtøgning eller fedtophobning i maven.

En masse grønne kaffebønner forskning, der indebærer mus.

I 2011 en metaanalyse af grøn kaffe bean uddrag og vægttab blev offentliggjort.

En metaanalyse ser på tidligere forskning og forsøger at slå alle lignende undersøgelser alle sammen — ved hjælp af statistik — at se, om taget som en helhed, en fælles tendens eller ud resultatet kan bestemmes. I dette tilfælde meta analyse prøvede at se, om der var tilstrækkeligt bevismateriale til at sige “Ja, grønne kaffebønner uddrag hjælpe folk tabe sig.”

Denne meta-analyse omfattede kun de bedste kvalitet undersøgelser – randomiseret, placebo kontrolleret dobbelt blindet kliniske undersøgelser med overvægtige mennesker.

Over 2000 undersøgelser der blev fundet, kun 3 studier opfyldt kriterierne for forskerne. Disse 3 undersøgelser anvendes i alt 143 personer.

Disse var de 3 studier, der var medtaget:

 • Effekten af chlorogenic syre beriget kaffe på glukose absorption i raske frivillige og dens virkning på kropsmasse når brugt lang sigt i overvægtige og fede mennesker (udgivet 2007).
 • Uafhængige undersøgelse af virkningen af kaffe form på vægttab – chlorogenic syre beriget kaffe (kaffe Brudekj) indvirkning på vægten når de anvendes i overvægtige mennesker. (udgivet 2009).
 • Svetol ®, grøn kaffe ekstrakt, inducerer vægttab og øger lean til fat mass forholdet i frivillige med overvægt problem. (offentliggjort 2006).
Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

Her er Svetol på Amazon.

Taget som helhed, synes disse 3 undersøgelser at vise, at overvægtige mennesker, der bruger grøn kaffebønne ekstrakt har betydeligt større vægttab end folk, der brugte en placebo. Det er godt, men forskerne gik at sige, at graden af denne effekt var “moderat”, og at det “kliniske relevans er derfor ikke sikkert.” Forskere gå at sige, “størrelsen af effekten er små.”

Med andre ord, grønne kaffebønner synes fremme nogle vægttab, men på grund af manglen på gode undersøgelser, det er svært at fortælle for sikker, hvis det virkelig virker- og hvis det virker, folk kun kunne se små ændringer i vægt.

Alt dette er sagt, disse konklusioner kan ændre hvis forskere ville gøre mere – og bedre – undersøgelser.

I 2012 blev en undersøgelse, grønne kaffebønner undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Diabetes metabolisk syndrom og fedme. Denne undersøgelse blev gennemført i Indien og varede 22 uger (5,5 måneder) og involverede 16 overvægtige mænd og kvinder.

Så, det var en temmelig lille undersøgelse. Dette var en undersøgelse af en grøn kaffebønne supplement kaldet “GCA” foretaget af Applied mad Sciences, som finansierede undersøgelsen. Alle fag har modtaget de samme behandlinger (i 6 uger hver) i et dobbelt blindet, tilfældig rækkefølge. Behandlingerne var:

 • Placebo (ikke angivet) givet 3 x pr. dag
 • 350 mg GCA taget 3 x pr. dag (1050 mg samlede)
 • 350 mg GCA taget 2 x per dag (700 mg samlede)

En periode på 2 uger adskilt behandlinger for at lade forbindelser vaskes ud af kroppen.

Som en sidebemærkning, Jeg bemærket, anvendes fødevarer videnskaber er baseret i Texas. Med alle universiteter og labs i USA, hvorfor de går til Indien for at teste deres produkt? Som regel er jeg normalt skeptisk af undersøgelser foretaget i Indien.

For enden af undersøgelsen:

 • Når det bruges i 6 uger, mennesker mistede omkring 2 kg (omkring 4 lbs) Hvornår finder 1050 mg af grøn kaffebønne ekstrakt og ca 1,5 kg (omkring 3 lbs) da ved hjælp af 700 mg af ekstraktet. Begge disse blev anset for statistisk signifikant (det er godt).
 • Et fald i kropsfedt af om 1% samt Body Mass Index var også set i både 1050 mg og 700 mg doser. Begge værdier blev anset for statistisk signifikant.
Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

Hvordan virker grønne kaffebønner?

Forskningen hidtil har tendens til at sige, at chlorogenic syre (et uddrag i grønne kaffebønner) forstyrrer et enzym kaldet glucose-6-fosfatase, som er involveret i hvordan kroppen bruges glukose (sukker). Jeg tror, tingene kunne være mere kompliceret end dette, så jeg vil lade spørgsmålet om “hvordan det virker” til andre.

Hvor meget grøn kaffebønne virker?

2011 Metaanalyse af grønne kaffebønner nævnt allerede, at “den effektive dosis af GCE (grøn kaffe ekstrakt) til brug som et vægttab supplement er også ikke etableret.” Med andre ord, hvis grønne kaffebønner hjælper vægttab, kendt det beløb, der virker ikke.

Grunden til at vi ikke ved, er fordi der ikke er nok gode undersøgelser endnu på grøn kaffe ekstrakt og vægt tab.

Hvis resultaterne af 2012 grøn kaffebønne undersøgelse er taget som evangeliet, bør folk kigge efter produkter med mindst 700 mg. Fordi 2012 undersøgelse havde kun 16 mennesker, ville jeg gerne se mindst én større undersøgelse duplikere dette før jeg føler mig sikker i sine resultater.

Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

Grøn kaffebønne bivirkninger

Ingen undersøgelse, der så jeg bemærket nogen betydelige bivirkninger af grønne kaffebønner. Det betyder ikke, at alle grønne kaffebønner kosttilskud er bivirkning gratis dog fordi vægt tab produkt beslutningstagere tider kombinere forskellige ingredienser sammen for at øge vægt tab effekten.

Altid se på de tilbage etiketter af de vægttab kosttilskud du brug for at se de ingredienser, de indeholder.

Også har undersøgelser til dato brugt “sunde mennesker.” Jeg er ikke bekendt med nogen undersøgelse, har testet grøn kaffebønne kosttilskud hos personer med helbredsproblemer eller hvem tage forskellige medikamenter.

En rotte undersøgelse bemærkes, at grøn kaffe ekstrakt sænket blodtryk. Uanset om det gælder folk eller ikke har brug for bedre forskning.

Hvis det grønne kaffebønner produkt også indeholder koffein eller andre stimulanser, kan dette ændre blodsukkeret. Dette kan være et problem for nogle diabetikere.

En lille undersøgelse fra 2001 offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition, bemærkede, at høje doser (2 g) af chlorogenic syre forhøjet homocystein -niveauet i mænd og kvinder. Mens kontroversielle, homocyestine højde kan spille en rolle hjertesygdomme.

Det er uvist, om grønne kaffebønner kosttilskud øge homocystein. Mennesker med hjertesygdomme, der tager grøn kaffebønne kosttilskud bør tale med deres læge om deres homocystein først, bare for at være sikker.

Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

Virker grønne kaffebønner?

Der er ingen tvivl om at grønne kaffebønner har nogle vægt tab forskning. Hidtil er Svetol en af de få grønne kaffebønner ekstrakter, der har vist sig at arbejde i mennesker. Der er ingen tvivl om, at vægt tab bevis er meget mindre end hvad de fleste hjemmesider fortælle dig med de fleste af de beviser, som stammer fra lab mus forskning. Mens jeg stadig lidt skeptisk, hvis den menneskelige vægt tab forskning udført hidtil troet, grønne kaffebønner kan hjælpe mennesker tabe lidt, men indtil bedre forskning foregår, det er svært at sige med sikkerhed.

Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

local_offerevent_note May 27, 2020

account_box masroysaja