Grønne Kaffebønner Uddrag Fordele

Grønne kaffebønner uddrag fordele.

Selv om de fleste i samfundet mener, at kaffe er dårligt for sundhed er kun et regeringsmedlem. Ren grøn-kaffe ekstrakt er blevet en af de bedst sælgende vægt tab produkter på markedet. Grøn kaffebønne ekstrakt har nogle meget godt helbred og ydeevne relateret fordele.

Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

Grøn kaffebønne uddrag er en kraftfulde anti-oxidant

Der er to hovedtyper af kaffe planter; Arabica og Robusta. Den højeste kvalitet grønne kaffebønne ekstrakt kommer fra Arabica plante, som er højere i polyfenol anti-oxidanter chlorogenic og caffeic syrer. Fleste af kaffe drikkende går glip af på meget af de fordele, som kaffe indeholder. Den dybe ristning proces reducerer anti-oxidant-indhold.

Derudover er kaffe en af de mest udbredte pesticid/herbicid sprøjtede afgrøder i verden. Undersøgelser har vist over 1000 giftige kemikalier i ristet kaffe. Det er vigtigt at bruge økologisk kaffe, der er fri for disse farlige kemikalier, der efterligner hormoner, overfylde vores lever, nyrer og tarme og fremme kræft vækst.

En anden kraftfuld kræftfremkaldende er produceret når høje temperaturer madlavning (bagning, stegning & ristning) skader sukkerarter, som derefter kommunikerer med aminosyren asparagin. Denne kemiske reaktion skaber potent kræftfremkaldende stof acrylamid. Instant og dybt ristet kaffe har vist sig at have betydeligt flere acrylamid end brygget kaffe.

Der er mange store sundhedsmæssige fordele forbundet med kaffe forbrug. En undersøgelse for nylig 2011 viste, at personer, der forbruges mest kaffe havde den laveste risiko for type II diabetes. Forskerne fandt, at chlorogenic syre reducerer frigivelse og skabelsen af overskydende glukose i kroppen.

Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

Blodsukker balance

Blodsukker balance er et helt afgørende mål for sund aldring i kroppen. For meget sukker og korn i kosten vil føre til blodsukker ubalancer. Kroppen går derefter gennem spiraler af hyperglykæmi og hypoglykæmi. Disse Blodsukker ubalancer forårsager betændelse i kroppen at skade hormonelle kontrolsystemer, organer og immunfunktion.

Glukose overbelastning er en anden væsentlig årsag til blodsukker ubalancer. Dette sker når glukose frigives til blodbanen af muskler og leveren væv, selv om blodsukkeret er allerede forhøjet. De almindelige tegn på dette er forhøjet, fastende blodsukker. Om natten, har enkelt forhøjet glukose-6-fosfatase (G6P) enzymaktivitet, der forårsager en forhøjet udgave af blodsukker fra muskel og lever. Kroppen er dybest set spise disse væv.

Den seneste dokumentation viser, at sunde fastende blodsukker intervaller mellem 65-85 mg/DL. I mellemtiden, bogfører måltid intervaller (2 timer efter) bør aldrig gå over 120 mg/dL. Når niveauer tester højere er det en klar indikation af oxidativt stress skade celler og væv i kroppen.

Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

De vigtigste anti-oxidant i grøn kaffebønne ekstrakt, chlorogenic syre, har vist sig at dybt hæmme frigivelsen af det G6P enzym, der væsentligt stabiliserer blodsukkeret. I en klinisk undersøgelse en dosis på 400mg af grøn kaffebønne ekstrakt viste en 32% reduktion i post måltid blod glucose spike. Dette udmønter sig i en person, der ville have en ekstremt farlig 160mg/dL blodsukkeret ned til en sikker efter måltid plan af 109mg/dL

Stabilt blodsukker giver mulighed for bedre energi, mental klarhed, hormon funktion, afgiftning kapaciteter og vægttab. Rå grønne kaffebønner ekstrakt sammen med andre superfoods såsom kakao og kanel alle vise gode resultater i stabiliserende blodsukker og forbedre samlede kropsfunktioner. Kombinationen af disse tre synergizes også for at skabe endnu større virkninger i kroppen.

De vanddrivende effekt af koffein i kaffe er det nødvendigt at forbruge ekstra vand. Vandet bør ideelt set fra en naturlig kilde eller har været igennem en dyb filtrering proces at fjerne miljømæssige toksiner.

Klik her for at købe grønne kaffebønner ekstrakt

local_offerevent_note May 25, 2020

account_box masroysaja