Hvad Er Fordelene Ved Yacon?

Yacon, Polymnia sonchifolia, også kendt som peruvianske ground apple, er oprindeligt fra Sydamerika, der er en slægtning af sunflower. Det producerer saftige, spiselige rodknolde, hvorfra dens navn oversættes som “ våde rod, ” er afledt.

Folk i Andesbjergene har nydt yacon som en fødekilde for mere end tusind år. Yacon tilbyder visse sundhedsmæssige fordele.

Klik her for at købe Yacon Supplement

Blodsukker Management

Sirup lavet fra yacon root kan hjælpe sænke dit blodsukker, ifølge en undersøgelse offentliggjort i April 2009 spørgsmålet om “Klinisk ernæring.” Sugarlike molekyler i yacon kendt som fructooligosaccharides, som er afledt af en nondigestible kulhydrat kaldet inulinsirup, giver omkring halvdelen sødme af sukker uden at øge blodsukkeret.

I undersøgelsen fik fede frivillige med insulinresistens, som er den upassende reaktion af celler til tilstedeværelsen af insulin, to daglige doser af yacon sirup indeholdende 0,29 gram og 0,14 g fructooligosaccharides pr. kg kropsvægt.

For enden af 120-dages undersøgelse havde deltagerne opnået markant lavere fastende insulin niveauer. Men fastende blodsukkerniveauer blev ikke påvirket. Undersøgelsen viste også at yacon sirup fremmer vægttab og undertrykt appetit.

Klik her for at købe Yacon Supplement

Forebyggelse af kræft

Potentielle anticancer fordelene yacon blev demonstreret i en vævskultur undersøgelse af menneskelige livmoderhalskræft celler offentliggjort i oktober 2011 udgave af tidsskriftet “Fitoterapia.” Yacon forbindelser hæmmet vækst og reproduktion af kræftceller og fremmet tidlige celledød.

I en vævskultur undersøgelse offentliggjort i December 2010 udgave af tidsskriftet “ kemi og biodiversitet, ” en svamp, der vokser på rødderne og bladene af yacon vist anticancer fordele mod huden, kolon, nerve og blod kræft.

Leveren sundhed

En kombination af yacon og silymarin, som er den aktive komponent i Marietidsel, forbedret kolesterol og blodsukker niveauer hos patienter med metabolisk syndrom i en undersøgelse offentliggjort i marts 2008 udgave af “Fødevarer og kemisk toksikologi.” Metaboliske syndrom er en kombination af betingelser, der øger risikoen for hjertesygdomme og diabetes.

I undersøgelsen forbruges deltagere 2,4 g yacon og 0,8 g af silymarin en dag i 90 dage. Resultaterne viste kombination supplement forbedret kolesteroltal og forhindret fedt ophobning i leveren, førende forskere til at konkludere, at yacon og silymarin kan fremme sundt hjerte og leverfunktionen.

Klik her for at købe Yacon Supplement

Kosten anvendelser

Frisk yacon har en let sødlig smag og en sprød tekstur ligner et æble, mens dens smag er tæt på at af vandmelon. Sydamerikanere spise knolde, som kan variere fra gul til lilla, som en frugt, med citronsaft og honning, eller de føjer det til frugtsalat.

Du kan også røre-yngel, Stege eller bage yacon som en grøntsag. Bruge yacon blade, også høj i inulin, ombryde andre fødevarer, som du ville gøre kål eller drue blade, eller brygger dem for at gøre en urtete. Yacon sirup og pulverformigt yacon kosttilskud er også tilgængelige.

Klik her for at købe Yacon Supplement

local_offerevent_note May 17, 2020

account_box masroysaja