Mitkä Ovat Hyödyt Yacon?

Yacon, Polymnia sonchifolia, tunnetaan myös nimellä Perun maa omena on kotoisin Etelä-Amerikassa, joka on suhteellinen auringonkukka. Se tuottaa mehukas, syötävä mukulat, josta sen nimi käännetty “ vetistä root, ” on peräisin.

Ihmiset Andeilla ovat saaneet yacon ravintoa yli tuhat vuotta. Yacon tarjoaa joitakin terveyshyötyjä.

Klikkaa tästä ostaa Yacon täydentää

Verensokerin hallinta

Siirappi valmistettu yacon root voi auttaa alentaa verensokeria, mukaan tutkimus julkaistiin huhtikuussa 2009 kysymystä “Kliininen ravitsemus.” Sugarlike molekyylien tunnetaan fructooligosaccharides, jotka ovat peräisin nondigestible hiilihydraatti kutsutaan inuliini, yacon antaa noin puolet makeutta sokeria nostamatta verensokeri.

Tutkimuksessa lihavilla vapaaehtoisilla insuliiniresistenssi, joka on sopimaton vastaus solujen insuliinin läsnäolo, annettiin kaksi päivittäistä annosta yacon-siirappia 0.29 grammaa ja 0,14 grammaa fructooligosaccharides / kg kehon painosta.

120 Päivän tutkimuksen lopussa osallistujat oli saavuttanut huomattavasti pienempi paasto insuliinitasot. Kuitenkin paasto verensokeri ei vaikuta. Tutkimus osoitti myös, että yacon-siirappia edistää laihtuminen ja tukahduttaa ruokahalua.

Klikkaa tästä ostaa Yacon täydentää

Syövän ehkäisy

Syövän hyödyistä yacon osoitettiin kudosviljely tutkimus ihmisen kohdunkaulan syöpä solujen julkaistu lokakuussa 2011 kysymys lehden “Fitoterapia.” Yacon estää kasvun ja lisääntymisen syöpäsolujen ja edistettävä alussa solukuolemaa.

Solukkoviljelyn tutkimus Julkaistu joulukuu 2010 kysymys lehden “ kemia ja biologinen monimuotoisuus, ” sieni, joka kasvaa juuret ja lehdet yacon osoittaneet syöpälääkkeiden hyötyy vastaan iho, kaksoispiste, hermo ja veren syöpien.

Maksan terveyttä

Yhdistelmä yacon ja silymarin, joka on aktiivinen osa maito ohdake, kolesteroli ja verensokeri edistämisenä potilailla metabolinen oireyhtymä tutkimus julkaistiin maaliskuussa 2008 kysymystä “Ruokaa ja kemiallisia toksikologian.” Metabolinen oireyhtymä on yhdistelmä olosuhteissa, joka lisää riskiä sydänsairauksiin ja diabetekseen.

Tutkimuksessa osallistujat kulutetaan 2,4 g yacon ja 0,8 g silymarin päivässä 90 päivää. Tulokset osoittivat yhdistelmä täydentää parani kolesterolia ja estää rasvan kertymistä maksassa johtavia tutkijoita tekemään, yacon ja silymarin voi edistää tervettä sydämen ja maksan.

Klikkaa tästä ostaa Yacon täydentää

Ravinnon käyttö

Tuore yacon on hieman makea maku ja lohkeava muokkausaine samanlainen kuin apple, ja sen maku on lähellä vesimeloni. Eteläamerikkalaiset syö mukulat, joka voi vaihdella keltainen tai violetti, sitruunamehua ja hunajaa, hedelmiä tai he lisätä hedelmäsalaattia.

Voit myös paista, paistettua tai paista yacon kuin kasvi. Käytä yacon lehdet, myös runsaasti inuliinia, kääri muita elintarvikkeita, kuten kaali tai rypäleen lehdet tai hautua niitä tehdä yrttiteetä. Yacon-siirappia ja jauhettu yacon lisäravinteet ovat myös saatavilla.

Klikkaa tästä ostaa Yacon täydentää

local_offerevent_note May 16, 2020

account_box masroysaja