Napišejo Ekstrakta Korenine Yacon

Ekstrakt korenine Yacon je bil v novicah v zadnjem času, kot Yacon prehrana je bila vedno bolj priljubljena med tistimi, ki želijo izgubiti težo hitro in brez stranskih učinkov.

Ideja, da je sladkega okusa sirup lahko pomaga vam shed off odvečnih kilogramov se zdi protislovno, ampak da je trditev se tukaj. In za razliko od drugih Hujšanje Doplačila na trgu danes, prehrana Yacon podpirajo pričevanje iz ljudi, ki so uporabljali izdelek ter tudi znanstvene študije.

Kliknite tukaj za nakup Yacon citat dodatek

Kako Does ekstrakt korenine Yacon delo?

Pri čemer sirupa dnevno bo zmanjšal indeks telesne mase (ITM), pasu in celotne telesne teže. Študija na Univerzi Sao Paulo, brez dvoma, da korenine Yacon pomaga telesu absorbirati vse pomembne vitamine in minerale.

V bistvu to ne le spodbuja hujšanje pa vodi tudi k močnejši kostne gostote. Ekstrakt deluje najbolje, ko sprejete pred obroki, kot da bo dal ekstrakt čas za dobavo vaše telo z vse potrebne topne vlaknine in zagotoviti zdrave bakterije tudi. Kaj naredi ta sirup tako učinkovito je, da lahko služi kot zdrava alternativa za sladkor, kot okus prav tako dobro, vendar brez nezdravo neželeni učinki.

Čeprav je zelo enostaven za prehranska dopolnila, da bi trditve o hujšanje, prehrana Yacon je drugačen, saj podpirajo jo trdnih znanstvenih dejstvih. Študija izvedena, tako da Genta S Cabrera W, Habib N, et al, ki vključujejo 55 žensk, in v obdobju 4 mesecev, je pokazala, so izgubili več kot 33 funtov (15 kg) po uporabi Yacon prehrane.

Kliknite tukaj za nakup Yacon citat dodatek

S placebom kontroliranih, dvojno slepi klinični študiji udeleženci razdeljeni v dve skupini: 40 ženske so imele korenine Yacon in je 15 dobilo placebo sirup. Kot je navedeno prej, 40 žensk, ki so šli s Yacon dieto izgubila 33 funtov, medtem ko tisti, ki so placebo sirup dejansko pridobljenih 3,5 lbs v istem obdobju.

Pa 40 žensk ni le izgubiti težo, kot so izgubili tudi 3.9 palcev (10 cm) od njihovega pasu, njihov indeks telesne mase siđe od 34 28 in bil tudi povečanje pogostosti njihovega blato (.28.99),, s čimer se prepreči njihovo zaprtje težave.

Poleg izgube teže, udeleženci poročali tudi 42 % padec stradanjem ravni insulina in insulina odpornost ravneh tudi padla za 67 %. Ta ugotovitev je še posebej pomembno, saj je eden od največjih dejavnikov tveganja za bolezni srca in diabetes. Dokaz njegove sposobnosti, da zmanjšuje kalorij ustanovili tudi v študiji, kot LDL (slab holesterol) se je zmanjšal s 137 mg/dL 97.5 mg/DL, spusti skoraj 30 %.

Ista klinična študija tudi kaže, da ne samo bo treba zmanjšati vaš vnos kalorij, vendar bo opeklina kalorij hitreje. Kot vaše telo dobi vajen sirup ekstrakt, vaš metabolizem poveča na podoben način za uveljavljanje, vam omogoča, da hitro gorijo maščobe.

To je tudi razlog zakaj Yacon pravi, da lahko zdaj izgubiti težo brez diet ali vaj, saj je res. Z drugimi besedami, ženske, ki so korenine Yacon citat izkušeni pomembnih zdravstvenih izboljšav, poleg izgubili precejšen del teže.

Kliknite tukaj za nakup Yacon citat dodatek

Pogled na sestavine prehrane Yacon

V prehrani Yacon sirup je citat iz Yacon rastlin (Smallanthus sonchifolius), ki se nahaja v gorah Andih v Južni Ameriki. Stoletja ta obrat je bil uporabljen Američani South zaradi njene zdravilne lastnosti in raziskave se je izkazala za resnično.

Razlog, zakaj Yacon tako učinkovito dopolnilo zdravja je poln fructooligosaccharides (FOS), z eno serijo, ki vsebujejo kjerkoli od 40 % do 50 % teh fructooligosaccharides. Ti fructooligosaccharides so sladkorne molekule, ki zaradi njene molekulske strukture, ni mogoče prepoznati vaš prebavni sistem.

Kaj to pomeni je, čeprav fructooligosaccharides okus sladek kot sladkor, vaše telo ne bo prebaviti večina sirup. V resnici študije kažejo, da fructooligosaccharides samo 20 kalorij na žlici, polno tretji manj sladkorja.

Ko je fructooligosaccharides priti do debelega črevesa, prijazne bakterije v telesu je krmijo, bistvenega pomena za hujšanje in ostati fit in zdravo. Nenehno hranjenje dobrih bakterij, vam ne samo izgubiti težo, ampak tudi vodi do boljše delovanje možganov, močnejši imunski sistem in znižuje tveganje za diabetes.

Najpomembneje, študija kaže, da so različne bakterije, med tiste, ki jemljejo Yacon prehrane in tiste, ki ne in tisti, ki jemljejo Yacon leaner in v dobri fizični formi.

Kliknite tukaj za nakup Yacon citat dodatek

Po mnenju raziskovalcev, bakterije v debelem črevesu sposobni razgrajanjem fructooligosaccharides in s tem povečanje števila dobrih bakterij, zlasti Bifidobacterium in Lactobacillus. Neka študija je zlasti pokazala da samo 8 g fructooligosaccharides vsak dan za dva tedna bo povečala Bifidobacteria v prebavnega sistema desetkrat več. Koristi, ki jih zagotavlja Yacon prehrane so številne in v mnogih pogledih boljša od navadne topne vlaknine.

Po dobre bakterije porabijo za fructooligosaccharides, da povečanje števila in začeli tudi proizvajajo kratke verige maščobnih kislin, ki zagotavljajo hrano za vaše celice. In če ste zaskrbljeni zaradi izgube teže, te iste fructooligosaccharides in maščobne kisline imajo vgrajeno proti debelosti elementov.

Po veliko raziskav, znanstveniki so ugotovili, da je zato, ker fructooligosaccharides spremeniti funkcijo teh hormonov, ki se nanašajo posebej na prebavo. Z delovanjem na ghrelin hormon lakote, Yacon prehrane bo izboljšanje vašega telesa prebavne funkcije in zmanjšanje apetita, kot tudi.

Res je da ekstrakt korenine Yacon ne edini, ki je fructooligosaccharides, kot ga najdemo tudi v por, česen, čebula in druga rastlinska hrana, ampak to je samo z dieto Yacon da jih lahko dobite v takšnih koncentrirane zneskov.

Kliknite tukaj za nakup Yacon citat dodatek

local_offerevent_note May 31, 2020

account_box masroysaja