Recensioner Av Yacon Root Extrakt

Yacon Root extrakt har varit i nyheterna nyligen, som Yacon kosten har vunnit popularitet bland dem som vill gå ner i vikt snabbt och utan biverkningar.

Tanken att en söt smak sirap kan hjälpa dig att kasta bort extra pounds verkar motsägelsefulla, men det är påståendet att vara här. Och till skillnad från andra viktminskning kosttillskott på marknaden idag, Yacon kosten backas upp av vittnesmål från människor som har använt produkten och även av vetenskapliga studier.

Klicka här för att köpa Yacon extrahera tillägg

Hur Yacon roten extrahera arbete?

Ta sirap dagligen kommer att minska din body mass index (BMI), midjan och totala kroppsvikt. En studie vid universitetet i Sao Paulo etablerade utan tvekan att Yacon roten hjälper kroppen att absorbera alla viktiga vitaminer och mineraler.

I själva verket detta bara främja inte viktminskning, men också leder till starkare bentäthet. Extraktet fungerar bäst när det tas före måltid, eftersom det kommer att ge extract tid att förse kroppen med alla nödvändiga lösliga fiber och ger hälsosamma bakterier också. Vad gör denna sockerlag så effektiv är att den kan tjäna som ett hälsosamt alternativ till socker, som det smakar lika bra men utan ohälsosamma biverkningar.

Det är mycket lätt för kosttillskott att göra påståenden om viktminskning, är Yacon kosten annorlunda eftersom det är backas upp av solida vetenskapliga fakta. En studie utförd av Genta S, Cabrera W, Habib N, et al där 55 kvinnor, och under en period på 4 månader, visade de förlorat över 33 pounds (15 kg) efter att ha använt Yacon kosten.

Klicka här för att köpa Yacon extrahera tillägg

En placebokontrollerad, dubbelblind klinisk studie delas deltagarna in i två grupper: 40 kvinnor fick Yacon Root och 15 fick placebo sirap. Som sagt tidigare, förlorade de 40 kvinnor som gick med Yacon kosten 33 pounds, medan de som tog placebo sirap faktiskt vunnit 3,5 lbs under samma period.

Dock 40 kvinnor inte bara ner i vikt, som de också förlorat 3,9 inches (10 cm) av deras midja, och deras BMI gick ner från 34 till 28, och det fanns också en ökning av frekvensen av deras avföring (.28 till.99), därmed eliminera deras förstoppning problem.

Förutom att förlora vikt, rapporterade deltagarna också en 42% nedgång i fasta insulinnivåer och insulin motståndsnivåer också minskat med 67%. Denna slutsats är särskilt betydelsefull eftersom det är en av de största riskfaktorerna för hjärt-och kärlsjukdomar och diabetes. Bevis på dess förmåga att minska kalorier fastställdes också i studien, som LDL (det dåliga kolesterolet) minskade från 137 mg/dL till 97.5 mg/dL, en minskning med nästan 30%.

Samma kliniska studie visar också att inte bara kommer att minska ditt kaloriintag, men kommer du att bränna kalorier snabbare. När din kropp blir vana vid sirap extraktet, ökar din ämnesomsättning på ett liknande sätt att öva, så att du kan bränna fett snabbt.

Det är skälet till varför Yacon säger att du nu kan förlora vikt utan kost eller motion, eftersom det är sant. Med andra ord, extrakt de kvinnor som tog Yacon Root erfarna betydande hälsoförbättringar, förutom att förlora en betydande mängd vikt.

Klicka här för att köpa Yacon extrahera tillägg

En titt på Yacon kost ingredienser

Sirapen i Yacon kosten utvinns ur anläggningen Yacon (Smallanthus sonchifolius), som finns i Anderna i Sydamerika. Denna växt har i århundraden använts av sydamerikaner på grund av dess medicinska egenskaper, och forskning har visat sig vara sant.

Anledningen till Yacon är en effektiv hälsotillskott är full av fruktooligosackarider (FOS), med ett enda parti som innehåller någonstans från 40% till 50% av dessa fruktooligosackarider. Dessa fruktooligosackarider är sockermolekyler som, på grund av deras molekylära struktur, inte kan kännas igen av matsmältningssystemet.

Det betyder även om fruktooligosackarider smaka söt som socker, din kropp kommer inte att smälta de flesta av sirap. I själva verket visar en studie att fruktooligosackarider bara har 20 kalorier per msk, en full tredje mindre än socker.

När fruktooligosackarider får din tjocktarmen, den vänliga bakterier i kroppen är fodrat, avgörande för att förlora vikt och hålla dig frisk och sund. Genom att ständigt mata de goda bakterierna, du bara gå ner inte i vikt men också leder till bättre hjärnans funktion, ett starkare immunförsvar och sänker risken för diabetes.

Viktigast, studien visar att bakterierna mellan de som tar Yacon kosten och de som inte är olika, och de som tar Yacon är smalare och i god fysisk form.

Klicka här för att köpa Yacon extrahera tillägg

Enligt forskare kan bakterier i tjocktarmen smälta fruktooligosackarider och därigenom öka antalet bra bakterier, särskilt Bifidobacterium och Lactobacillus. En studie i synnerhet visade att bara 8 g av fruktooligosackarider dagligen för två veckor kommer att öka bifidobakterier i matsmältningssystemet tio gånger över. Fördelarna som Yacon kosten ger är många och på många sätt bättre än vanliga lösliga fibrer.

Efter de goda bakterierna konsumerar fruktooligosackarider, de ökar i antal och också börja producera korta fettsyror som ger näring för dina celler. Och om du är orolig för att förlora vikt, samma fruktooligosackarider och fettsyror har inbyggd anti fetma element.

Efter mycket forskning, har forskare fastställt att detta eftersom fruktooligosackarider ändra funktionen av de hormoner som specifikt avser matsmältningen. Genom att agera på hunger hormonet ghrelin, Yacon kosten förbättrar kroppens mag-funktion och minska aptit samt.

Det är sant att Yacon Root extrakt inte är den enda som har fruktooligosackarider, det kan också hittas i purjolök, vitlök, lök och andra vegetabilier, men det är bara med Yacon kosten att du kan få dem i sådana koncentrerad belopp.

Klicka här för att köpa Yacon extrahera tillägg

local_offerevent_note June 1, 2020

account_box masroysaja