Vélemények A Yacon Gyökér Kivonat

Yacon gyökér kivonat már a hírekben az utóbbi időben, mint a Yacon diéta nagy népszerűséget szerzett, azok között, akik szeretné, hogy lefogy gyorsan és mellékhatások nélkül.

Az ötlet, hogy egy édes ízű szirup segíthet istállót felesleg ki úgy tűnik, ellentmondásos, de ez az állítás itt készült. És ellentétben más fogyás kiegészítők a piacon ma, a Yacon diéta vallomása, akik használják a terméket, valamint tudományos vizsgálatok.

Kattintson ide vásárolni Yacon kivonat kiegészítése

Hogyan csinál a Yacon gyökér kivonat a munka?

Figyelembe véve a szirup, napi rendszerességgel csökkenti a testtömeg-index (BMI), az övvonal és a teljes test súlyát. A tanulmány: az Egyetem a Sao Paulo nélkül egy kétség, hogy a Yacon gyökér segít a test felszívja a létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok.

Valójában ez nem csak elősegítse a súlyvesztés, de erősebb csont sűrűsége is vezet. A kivonat működik legjobb étkezés előtt, ha a kivonat ideje, hogy a kínálat a szervezet számára a szükséges oldható rost, és biztosítja az egészséges baktériumokat, valamint hogy. Mitől ez szirup annyira hatékony, hogy ez szolgál mint egy egészséges alternatívát a cukrot, mint íze ugyanolyan jó, de egészségtelen mellékhatások nélkül.

Bár-a ‘ igazi könnyű, a táplálék-kiegészítők, hogy azt állítja, a fogyás, a Yacon diéta különböző mert ez mögött szilárd tudományos tényeket. A tanulmány által Genta S, Csordás W, N Hegyesi, et al érintő 55 nő, és több mint egy 4 hónapos időszak alatt, azt mutatta, elvesztette több mint 33 fontot (15 kg) használata a Yacon diéta után.

Kattintson ide vásárolni Yacon kivonat kiegészítése

A placebo-kontrollált, kettős vak klinikai vizsgálat a résztvevők két csoportra oszthatók: 40 nő kaptak Yacon gyökér, és a 15 szirup placebót kaptak. Amint azt korábban, a 40 nő, aki elment a Yacon diéta elveszett 33 fontot, míg azok, akik a placebo szirup ténylegesen megszerzett 3,5 lbs ugyanebben az időszakban.

Azonban a 40 nő nem csak fogyni, mint is elvesztették a 3.9 colos (10 cm) le a derékbőség, a testtömeg-index lement a 34 28 és a széklet (.28 hogy.99),, ezáltal megszüntetve a székrekedés probléma az gyakorisága növekedése is volt.

Amellett, hogy a fogyás, a résztvevők is beszámolt egy 42 %-kal csökkent az éhgyomri inzulin szint és az inzulin rezisztencia szintje is 67 %-kal csökkent. Ez a megállapítás azért különösen jelentős, mert ez az egyik a legnagyobb kockázati tényező a szívbetegségek és a cukorbetegség. A képességgel, hogy csökkentse a kalória igazolása is alakult a tanulmány, LDL (rossz koleszterin) 137 mg/dL 97.5 mg/dl, egy csepp közel 30 %-ra csökkent.

Ugyanez a klinikai tanulmány is azt mutatja, hogy nem csak az lesz csökkenteni a kalória-bevitel, de akkor éget kalóriák elősegít. Ahogy a test gets megszokta, hogy a szirup-kivonat, a metabolizmus növeli hasonló módon gyakorolni, lehetővé teszi, hogy éget zsírt gyorsan.

-A ‘ miért Yacon azt mondja, hogy akkor most elveszíti mér nélkül diéta vagy a testmozgás, mivel igaz emiatt. Más szóval a nő, aki vette a Yacon gyökér kivonat tapasztalt jelentős egészségügyi fejlesztések, amellett, hogy jelentős mennyiségű súlyt veszít.

Kattintson ide vásárolni Yacon kivonat kiegészítése

Egy pillantást a diéta Yacon összetevők

A szirup a Yacon diéta kivonjuk a Yacon növény (Smallanthus sonchifolius), amely megtalálható az Andok-hegység Dél-Amerikában. Századokon át ez a növény már használják Dél-amerikaiak miatt a gyógyszer tulajdonságait, és a kutatás bebizonyította, hogy igaz legyen.

Az OK, miért a Yacon ilyen egy hatékony egészségügyi kiegészítő, tele a molekulákat (FOS), és egy tételt tartalmazó bárhol 40 %-ról 50 %-át ezeket a molekulákat. Ezeket a molekulákat is cukor molekulák, amelyek miatt a molekuláris szerkezete, nem ismeri az Ön emésztő rendszer.

Ez azt jelenti, még akkor is, ha a molekulákat íze édes, mint a cukor, a szervezet nem emészt a legtöbb szirup. Valójában a tanulmány azt mutatja, hogy a molekulákat csak evőkanál cukor teljes harmadik alig 20 kalória van.

Amikor a molekulákat eljut a vastagbélbe, a barátságos baktériumok a szervezetben etetett, alapvető fontosságú a fogyás, és tartózkodik a fitt és egészséges. Folyamatosan táplálja a jó baktériumok, akkor nem csak fogyni, de is jobb agyműködés, egy erősebb immunrendszer vezet és csökkenti a cukorbetegség kockázatát.

A legfontosabb a tanulmány azt mutatja, hogy a baktériumok között azok, akik a Yacon diéta, és azoknak, akik nem különböznek, és azok, akik Yacon karcsúbb és jó fizikai állapotban.

Kattintson ide vásárolni Yacon kivonat kiegészítése

Kutatók szerint a baktériumok a vastagbélben képesek emésztés molekulákat, és növelve a jó baktériumok, különösen a Lactobacillus és Bifidobacterium száma. Egy vizsgálat különösen kimutatta hogy csak 8 g frukto naponta, mert két héttel növekedni fog az emésztőrendszerre bifidobaktériumok tízszer. Amely a Yacon diéta előnyei számos és sok tekintetben felülmúlja a szokásos oldható rost.

Miután a jó baktériumok fogyaszt a molekulákat, egyre több, és is kezdődik termelő rövid láncú zsírsavak a sejtek táplálékot. És ha Ön érintett körülbelül vesztes mér, ezek azonos molekulákat és zsírsavak beépített anti-elhízás elemek.

Miután sok kutatás a kutatók megállapították, hogy ez azért van, mert a molekulákat módosít, a függvény-ból ezek a hormonok, hogy kifejezetten vonatkoznak az emésztést. Hatva az éhség hormon ghrelin, Yacon diéta javítja a szervezet emésztési funkciókat, és étvágyat is csökkenti.

Az igaz, hogy Yacon gyökér kivonat nem az egyetlen, amely molekulákat, mint a póréhagyma, fokhagyma, hagyma és egyéb növényi élelmiszerek is megtalálható, de ez csak a Yacon diéta, hogy lehet kapni őket ilyen koncentrált mennyiségben.

Kattintson ide vásárolni Yacon kivonat kiegészítése

local_offerevent_note June 1, 2020

account_box masroysaja