Vihreä Kahvipapujen Ote

Vihreä kahvipapujen ote – se todella auttaa sinua laihtua?

Se on merkkinä kuin vallankumouksellinen uusi painonlasku tuote, joka voi sulattaa kiloa ilman ruokavaliota tai liikuntaa.

Vaikka se selvästi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, vihreä kahvipapujen ote on lentoon hyllyille luonnollinen ruokakauppoja ja on suuri kysyntä verkossa.

Se on yksi top sellers juuri nyt. Meillä on ollut tasainen ajaa sitä.

Ei ole sattumaa, vihreä kahvipapujen ote kasvoi suosion jälkeen on mainittu Dr. OzShow. Syyskuun jälkeen on toteutettu tehtävä kriitikot soittamalla Vihreä kahvipapujen ote ihmeen tuote Dr. Mehmet Oz suorittaa oman kokeilun täydentää.

100 Naisten vapaaehtoista avulla Oz sanoi hän löysi naiset ottivat otteen menettänyt keskimäärin kaksi kiloa kahden viikon aikana. Naiset ottivat lumelääkettä menetti yhden punnan keskimäärin näiden kahden viikon aikana.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipavut kotisivut

Mikä on vihreät kahvipavut?

Vihreä kahvipavut ovat yksinkertaisesti pavut, jotka eivät ole paahdettu. Vihreä kahvipavut sisältää chlorogenic happoa, joka kannattajat sanovat hidastaa vapauttamista glukoosin kehoon aterian jälkeen edistää laihtuminen.

Kun kahvin pavut on paahdettu, suurin osa chlorogenic happo menetetään. Ote tehty chlorogenic hapolla muunnetaan kapseli muodossa ennen kuin ne myydään kuluttajille. Ja se ei ole halpaa. Kuukauden tarjonnan voi maksaa välillä 20 dollaria ja 30 dollaria.

Väitteet vihreät kahvipavut

Kirjoita vain vihreä kahvipapujen ote osaksi Internet-haku ja olet hukkua yritykset mainonta sen kyky auttaa sinua laihtua. Katso hieman tarkemmin ja näet, että monet näistä sivustoista viittaus yhden tietyn tutkimuksen varmuuskopioida vaatimuksensa. Julkaistu lehdessä Diabetes, metabolinen oireyhtymä ja lihavuus, tutkimus toteutettiin kahdeksan miestä ja kahdeksan naista.

He kaikki saivat suuren annoksen ja pienellä annoksella vihreä kahvipapujen otteen sekä lumelääkettä, kolme erillistä kuuden viikon mittaisen kokeet. Osallistujia kannustettiin kuluttaa saman verran kaloreita joka päivä kokeilun aikana.

22 Viikkoa tai noin viiden kuukauden jälkeen tutkijat huomasivat, keskimäärin osallistujat menetetty yli 17 kiloa.

Se on merkittävä laihtuminen liittyy se mukaan Dr. Joe Vinson, yliopistosta Scranton Pennsylvaniassa kemian professori ja johtaa tekijän tutkimuksessa.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipavut kotisivut

Saalis vihreät kahvipavut

Vaikka tutkimus on laajalti mainittu todiste vihreä kahvipapujen kiristävä tehdas, ravitsemus ja liikalihavuus asiantuntijat ovat huolissaan yli tulosten pätevyyteen. Niissä tuodaan esiin useita ongelmia tutkimus, erityisesti se se on outoa, epätavallinen muotoilu ja mukana hyvin harvat ihmiset.

Ne huomauttavat, että tutkimuksen osallistujat laihtunut oikeudenkäyntiä, jossa ehdotetaan vihreä kahvipapujen ote ei vastannut heidän painonpudotuksensa plasebo-vaiheessa. Esimerkiksi osallistujat voivat tunsivat kannattaa laihduttaa, koska paino ja ruokavalio olivat seurataan osana tutkimuksen.

Mutta jos haluat edelleen uskoa tutkimustulokset, kannattaa, että sanotaan, ihmiset voivat menettää huomattavan määrän paino muuttamatta niiden kalorien saanti tai liikunta-aktiivisuuteen. On mahdotonta.

Yleensä, Kun opinnot rikkoa fysiikan lakien maailmankaikkeuden, on yleensä jotain vikaa itse tutkimusta.

Mukaisesti alaviitteet tutkimuksessa kirjoittajat merkille, ne eivät ole ristiriidassa of kiinnostusta tähän työhön. Joka ei kerro koko totuutta. Vaikka Vinson mainitaan johtaa tekijän tutkimus, hän itse ei tee mitään tutkimusta. Tutkimus suoritettiin Intiassa. Vinson tutkineet tiedot ja kirjoitti tutkimuksen paperin.

Vaikka Vinson panee merkille, että vihreä kahvi papu-uutetta, jota käytetään tutkimuksessa oli toimittanut soveltaa Food Sciences Inc., yhtiö perustuu Texas, hän ei maininnut, että yritys maksoi häntä kirjoittamaan tutkimuksen.

Kysyttäessä mahdollisten eturistiriitojen Vinson sanoi, hän ei saada taloudellisesti jos yhtiö myy paljon tuote ja lehdessä ei vaadi häntä paljastaa suhteen.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipavut kotisivut

local_offerevent_note May 27, 2020

account_box masroysaja