Vihreä Kahvipavut Extract Arvioita

Vihreä kahvipavut Extract arvioita

Onko vihreä kahvipapujen auttaa ihmisiä laihtua? Tämä on kysymys, monet ihmiset kysyvät jälkeen näkee tähän laihtuminen täydentää Dr. Oz show.

Jos olet miettinyt tätä myös, haluaisin yrittää auttaa sinua järkeä asioita katsomalla vihreä kahvipapujen paino tappio tutkimus. Olen sitä mieltä, että vain näin me leikkaa läpi hype, että läpäisee useimmat sivustot ja lehdet.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipapujen ote

Mikä on vihreä kahvipapujen?

Vihreä kahvipavut ovat kahvinpavuista että ei paahdettu. Paahtamalla vihreät kahvipavut muuttaa väriä kahvinpavuista paitsi poistaa myös yhdiste nimeltään chlorogenic happo. Se on chlorogenic happo, joka on keskeisellä sijalla vihreä kahvipapujen paino tappio väittää. Paahdettu kahvipavut ovat vähän chlorogenic happamat.

Kun ravintolisät “vihreä kahvipapujen ote”, chlorogenic happo on ote he viittaavat. Kuten monet kasvikemikaalit chlorogenic happo on antioksidanttiominaisuuksia. Toinen vihreä kahvipavut-uutetta, joka on todennäköisesti myös käytetään lisäravinteet on kofeiinia.

Chlorogenic happo Wikipedian sivu ja Autoimminity Research Foundation elintarvikkeita, jotka sisältävät chlorogenic happo ovat:

 1. Kuivatut luumut
 2. Persikat
 3. Bamboo
 4. Kahvin
 5. Mustikoita
 6. Auringonkukansiemeniä
Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipapujen ote

Vihreä kahvipapujen ja Painonpudotus

Ei vihreät kahvipavut ja laihtuminen. Alla on yhteenveto jotkut kyseisistä tutkimuksista.

Hiiri tutkimus julkaistiin 2006 BMC Complimentary ja vaihtoehtoisen lääketieteen, tutkinut totesi, että vihreä kahvi papu purkaa (käytettävä annostus oli 200-400 mg/kg kehon painosta) vähentää veren triglyseridien.

Tutkijat totesivat myös, että kumpikaan chlorogenic happo- tai kofeiini itsessään onnistui vähentää koko kehon painonnousu tai rasvan kertymistä vatsassa.

Paljon vihreä kahvipapujen tutkimusta siellä liittyy hiirillä.

Vuonna 2011 meta analyysi vihreä kahvipapujen Pura ja laihtuminen on julkaistu.

Meta-analyysissä tarkastellaan aiempaa tutkimusta ja yrittää niputtaa kaikki samanlaiset tutkimukset kaikki yhdessä-tilastojen avulla-jos kokonaisuutena yhteinen suuntaus tai ulos tulos voidaan määrittää. Tässä tapauksessa analyysin yritti nähdä jos ollut tarpeeksi todisteita siitä meta “kyllä, vihreä kahvipapujen ote auttaa ihmisiä laihtua.”

Meta-analyysissä mukana vain paras laatututkimusten – satunnaistetussa, lumekontrolloidussa kahden sokaistuneet kliiniset tutkimukset käyttäen ylipainoisia ihmisiä.

Yli 2000 tutkimuksissa todettiin, vain 3 tutkimukset kriteerit tutkijat. 3 Tutkimukset käyttää yhteensä 143 ihmistä.

Nämä olivat 3 tutkimukset, jotka olivat mukana:

 • Chlorogenic happo vaikutus rikastettu kahvia glukoosin imeytymistä terveillä vapaaehtoisilla ja sen vaikutus painoindeksi käytettynä pitkäaikaisia ylipainoisten ja lihavien ihmisten (julkaistu 2007).
 • Riippumattomaan markkinatutkimukseen teen muodon vaikutus laihtuminen-chlorogenic hapan rikastettua kahvi (teen vanhaa Orto) vaikutus painon käytettynä ylipainoisia ihmisiä. (julkaistu 2009).
 • Svetol ®, vihreä kahviuutetta aiheuttaa laihtuminen ja lisää lean rasvan massan suhde vapaaehtoisia ylipainoisia ongelma. (julkaistu 2006).
Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipapujen ote

Tässä on Svetol Amazon.

Kokonaisuutena, 3 tutkimukset näyttävät osoittavan, että ylipainoiset ihmiset, jotka käyttävät vihreä kahvipapujen ote on huomattavasti suurempi Painonpudotus kuin ihmiset, jotka käyttivät plaseboa. Se on hyvä, mutta tutkijat jatkoi tätä asteen oli “kohtalainen” ja “kliinistä merkitystä ei siis ole tiettyjen.” Tutkijoiden mennä sanoa, että “koko vaikutus on pieni.”

Toisin sanoen vihreä kahvipapujen siltä, edistää joitakin laihtuminen mutta tutkimuksia puutteen vuoksi on vaikea sanoa varmasti, jos se todella toimii, ja jos se toimi, ihmiset ehkä näkevät vain pieniä muutoksia paino.

Kaikki tämä sanoi, nämä päätelmät saattavat muuttua, jos tutkijat tehdä enemmän – ja paremmin – tutkimukset.

Vuonna 2012 tutkimus vihreä kahvipapujen tutkimus julkaistiin lehdessä Diabetes metabolinen oireyhtymä ja lihavuus. Tämä tutkimus suoritettiin Intiassa ja kesti 22 viikkoa (5,5 kk) ja mukana 16 ylipainoisilla miehillä ja naiset.

Tämä oli melko pieni tutkimus. Tämä oli vihreä kahvipapujen täydentää kutsutaan “GCA” tekemät ruoka ammattikorkeakoulun jotka rahoitetaan tutkimuksen vireille. Kaikki aiheet sai samat hoidot (6 viikkoa) kahden sokaissut, satunnainen jotta. Hoidot olivat:

 • Lumelääkettä (ei määritelty) koska 3 x päivässä
 • 350 mg GCA ottaa 3 x päivässä (1050 mg yhteensä)
 • 350 mg GCA otettu 2 x päivässä (yhteensä 700 mg)

2 Viikon ajan erottaa hoitoja antaa yhdisteet pestä pois kehosta.

Kuten Sivuhuomautuksena, Olen huomannut, että ruoka ammattikorkeakoulun perustuu Texas. Kaikki yliopistoissa ja laboratorioissa Amerikassa, miksi he menevät Intiaan kokeilla tuotetta? Pääsääntöisesti olen yleensä skeptinen tutkimusten Intiassa.

Lopussa tutkimuksen:

 • 6 Viikkoa käytettynä ihmistä menetti noin 2 kg (noin 4 kg) kun otetaan 1050 mg vihreä kahvipapujen uute- ja 1,5 kg (noin 3 kg) kun käytetään uute 700 mg. Molemmat näistä katsottiin tilastollisesti merkitsevä (joka on hyvä).
 • Lasku kehon rasvaa noin 1 % sekä painoindeksi on myös ollut 1050 mg ja 700 mg annoksina. Molemmat arvot katsottiin tilastollisesti merkitsevä.
Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipapujen ote

Miten vihreä kahvipapujen toimii?

Tutkimus yleensä niin pitkälle sanoa, että chlorogenic happo (ote vihreä kahvipapujen) häiritsee entsyymi nimeltään glukoosi-6-fosfataasi, joka osallistuu miten elin käyttää glukoosin (sokerin). Mielestäni asiat saattavat olla monimutkaisempi kuin tämä, joten jätän siitä “miten se toimii” muille.

Kuinka paljon vihreä kahvipapujen toimii?

2011 Meta analyysi vihreä kahvipapujen jo todetaan, että “tehokas annos GCE (vihreä kahvi ote) käyttö laihtuminen täydentää myös muodostuu.” Toisin sanoen, jos vihreä kahvipapujen auttaa laihtuminen, joka toimii suuruus ei ole tiedossa.

Emme tiedä, siksi, että ei ole tarpeeksi hyviä tutkimuksia vielä vihreä kahvi ote ja paino tappio.

Tokko 2012 vihreä kahvipapujen tutkimuksen tulokset ovat kiistattomia totuuksia, ihmisten pitäisi etsiä tuotteille, joilla on vähintään 700 mg. Koska 2012 tutkimuksessa oli vain 16 ihmiset, haluaisin nähdä ainakin yksi suurempi tutkimus monistaminen Tämä ennen kuin uskon sen.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipapujen ote

Vihreä kahvipapujen haittavaikutuksia

Ei tutkimuksessa, että näin todettiin merkittäviä haittavaikutuksia vihreän teen papu. Tämä ei tarkoita, että kaikki vihreä kahvipapujen lisäravinteet ovat sivuvaikutus ilmaiseksi, koska paino tappio tuote päättäjät joskus yhdistää eri ainesosia lisää paino tappio vaikutus.

Aina katsella laihdutustuotteita, voit tarkastella niiden sisältämien ainesosien takaisin otsikot.

Lisäksi tutkimukset tähän mennessä käyttänyt “terveitä ihmisiä”. En ole tietoinen tutkimuksen, joka testasi vihreä kahvipapujen täydentää terveysongelmista kärsivien ihmisten tai kuka ottaa useita lääkkeitä.

Yksi rat tutkimus totesi että vihreä kahviuutetta alensi verenpainetta. Onko tämä koskee ihmisiä tai ei tarvitsee parempaa tutkimusta.

Jos vihreä kahvipapujen tuote sisältää kofeiinia ja muita piristeitä, tämä voi muuttaa verensokeri. Tämä saattaa olla ongelma jonkin diabeetikoille.

Pieni tutkimus 2001 julkaistu American lehdessä Clinical Nutrition, totesi, että korkea annoksia (2 g) chlorogenic happo kasvoi homokysteiinin taso miehillä ja naisilla. Vaikka kiistanalainen, homocyestine korkeus voi olla merkittävässä asemassa sydänsairaus.

Ei tiedetä, jos vihreä kahvipapujen täydentää nostaa homokysteiiniä. Ihmiset, joilla sydänsairaus, jotka vihreä kahvipapujen täydentää pitäisi puhua lääkärille heidän homokysteiinitasoja, kohtuullinen jotta olla eheä.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipapujen ote

Toimiiko vihreä kahvipapujen?

Ei ole epäilystäkään että vihreä kahvipapujen on paino tappio-tutkimusta. Svetol on toistaiseksi vähän vihreä kahvipapujen otteita, jotka ovat osoittaneet työskennellä ihmisten. Ei ole epäilystäkään, että paino tappio todiste on paljon vähemmän kuin mitä useimmat sivustot kertoa pääosa lab hiiri tutkimuksesta tuloksena saatavaa todisteita. Kun taas minä suhtaudun hieman epäilevästi, jos ihmisen paino tappio tutkimus tähän asti on uskominen, vihreä kahvipapujen voisi auttaa ihmisiä menettää vähän painoa, mutta kunnes parempi tutkimus on vaikea sanoa varmasti.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipapujen ote

local_offerevent_note May 26, 2020

account_box masroysaja