Vihreä Kahvipavut Purkaa Edut

Vihreä kahvipavut Pura etuja.

Vaikka useimmat yhteiskunnassa uskovat, että kahvi on pahasta terveydelle tämä on vain puoli totuutta. Puhdasta vihreän teen uutetta on tullut yksi alkuun myynti paino tappio tuotteita markkinoille. Vihreä kahvipapujen ote on erittäin hyvä terveyden ja suorituskyvyn liittyviä etuja.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipavut ote

Vihreä kahvipapujen ote on tehokas antioksidantti

On olemassa kaksi päätyyppiä teen kasvit; Arabica- ja Robusta. Korkein laatu vihreä kahvipapujen uutetta tulee Arabica kasvi, joka on suurempi polyphenol antioksidantteja chlorogenic ja caffeic happoja. Suurin osa kahvia juovat ovat puuttuu pois paljon etuja, että kahvi sisältää. Syvä paahtimon prosessi vähentää merkittävästi antioksidantti sisältöä.

Lisäksi kahvi on yksi laajimmin torjunta ja rikkakasvien ruiskutetaan kasvien maailmassa. Tutkimukset ovat osoittaneet yli 1000 myrkyllisiä kemikaaleja paahdettu kahvi. On tärkeää käyttää luomukahvia, jossa ei ole näitä vaarallisia kemikaaleja, jotka jäljittelevät hormonit, kuormittaa maksa, munuaiset ja suoliston ja edistää syövän kasvua.

Toinen voimakas karsinogeeni on tuotettu, kun korkean lämpötilan cooking (leivontaan, paistamiseen ja paahtamalla) vahingoittaa sokereita, jotka sitten vuorovaikutteisesti asparagiini aminohappo. Tämän kemiallisen reaktion luo karsinogeeni akryyliamidia. Instant ja hyvin paahdettu kahvi on todettu olevan huomattavasti enemmän akryyliamidia kuin kahville.

On olemassa monia suuria terveyshyötyjä liittyvät Kahvin kulutus. Hotelliin 2011 tutkimus osoitti, että henkilöitä, jotka kulutetaan eniten kahvia oli riskittömiä tyypin II diabetesta. Tutkijat havaitsivat, että chlorogenic acid vähentää päästöjä ja luoda liikaa glukoosia elimistössä.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipavut ote

Verensokerin tasapainossa

Verensokeri tasapainoon on ehdottoman tärkeää mitata terve ikääntyminen kehossa. Liikaa sokeria ja jyvät ruokavalio johtaa verensokerin epätasapaino. Keho sitten menee läpi kierukoiksi hyperglykemia ja hypoglykemia. Verensokerin epätasapaino aiheuttaa tulehduksen kehossa, että vahinkoa hormonaalisia valvontajärjestelmissä, elinten ja immuunijärjestelmän toimintaa.

Glukoosi overload on toinen suuri syy verensokerin epätasapaino. Tämä tapahtuu kun glukoosi vapautuu verenkiertoon lihasten ja maksan kudoksiin vaikka verensokeri on jo kohonnut. Yleisin merkki on kohonnut paasto verensokeri. Yöllä yksilön on kohonnut glukoosi-6-fosfataasi (G6P) entsyymin toimintaa, joka aiheuttaa veren sokeri koholla release lihasten ja maksan. Kehon periaatteessa syö näiden kudosten.

Viimeisin näyttöä terveellisen paasto verensokeri alueet ovat välillä 65-85 mg/DL. Samaan aikaan asettaa aterian alueet (2 tunnin jälkeen) ei koskaan saisi yli 120 mg/dL. Kun tasoilla testi korkeampi on selkeä osoitus hapetusstressiä vahingollista solujen ja kehon kudoksissa.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipavut ote

Vihreä kahvipapujen ote, chlorogenic happo, suuret antioksidantti on osoittautunut täysin estää vapauttamista G6P entsyymi, joka merkittävästi vakauttaa verensokeri. Osoitti yhden kliinisen tutkimuksen annos 400mg vihreä kahvipapujen purkaa 32 % alennus post aterian veren glukoosi piikki. Tämä näkyy joku, joka olisi erittäin vaarallinen 160mg/dL verensokeri alas aterian jälkeisiä riittävän 109mg/dL

Vakaa veren sokeri mahdollistaa paremmin energian, mielen selkeyttä, hormoni toiminto, vieroitus ominaisuuksia ja laihtuminen. Raaka vihreä kahvipapujen ote sekä muut superfoods kuten kaakao ja kaneli näyttää suuri vakauttava verensokeri ja parantaa yleisesti kehon toimintoja. Näiden kolmen yhdistelmät synergizes luoda entistä vaikutuksia elimistössä.

Koska kofeiinia Kahvin diureetti vaikutuksia on tarpeen kuluttaa ylimääräistä vettä. Vesi olisi sisällytettävä luonnon kevät tai ovat käyneet läpi syvän suodatus prosessi poistaa ympäristömyrkkyjä.

Klikkaa tästä ostaa vihreä kahvipavut ote

local_offerevent_note May 26, 2020

account_box masroysaja