Yacon сироп и Yacon корен – здравето подсладител

Yacon сироп е вкусна подсладител, което се извлича от корените на yacon.  Учени и здравни съзнателни консуматори са развълнувани за свойствата на yacon, защото има много малко калории и ниска захар нива което го прави подходящ за диабетици, dieters, хора с candida обрастване и тези, които искат да се избегне захар.

Щракнете тук, за да купуват Yacon добавка

Какво е корен на Yacon?

Yacon е сладък вкус корен зеленчуци или клубен, които са отгледани в Андите на Перу от хиляди години. Yacon сироп се извлича от корените на yacon. Yacon има приятен леко сладък вкус и хрупкава текстура, която е била в сравнение с ябълки и дини.

Yacon е бил изяден традиционно от селските хора, които го ядат като освежаваща закуска.  Yacon корените съдържат най-вече вода и специален тип на здрави захар, наречена Fructooligosacharides (FOS).  Този специален вид захар не е digested от тялото и затова yacon не издигам кръвната захар прави безопасен за диабетици и тегло наблюдатели.

Щракнете тук, за да купуват Yacon добавка

Ползи за здравето на Yacon добавка

Захарта в yacon корен и сироп се състои primiarly на fructooligosacharides (FOS).  Тези захари не се усвоява от организма и затова yacon е чудесно за калории намалява и ниска захар диети.

Илия е също пребиотик, което помага за създаване на здрави бактериални пробиотични среда в червата.  FOS също съдържа фибри, което помага за предотвратяване на запек и поддържа дебелото черво функционират добре.  FOS също е доказано при проучвания с животни за:

 • Насърчаване на усвояването на калция
 • Намаляване на нивата на холестерола
 • Укрепване на имунната система
 • Намалява ракови поражения в дебелото черво

Yacon корените и листата са високо съдържание на полифеноли.  Полифенолите са вид на анти-оксидант, че е доказано полезни за предотвратяване на рак и сърдечни заболявания.Yacon лист, което също е с високо съдържание на полифеноли, е била използвана традиционно в Южна Америка като помощно средство за лечение на диабет.  Проучванията показват yacon листа за намаляване на нивата на кръвната захар при диабетици и не диабетици плъхове.Yacon сироп има важни биофлавоноиди и антиоксиданти, които също са полезни за човешкото здраве.

Щракнете тук, за да купуват Yacon добавка

Потребителите искат по-здравословни и калориите с намалено храни. Yacon сироп става популярен заради тази тенденция. Yacon сироп има множество ползи и много предимства пред другите видове на подсладители. Двете най-важни предимства са, че Yacon не засяга нивата на кръвната захар или разстроен чревни екология. Захарта в yacon сироп предимно Fructooligosaccharide (FOS). Yacon съдържа също и инулин, биофлавоноиди и антиоксиданти. Много от ползите за здравето на yacon са свързани с тези хранителни вещества.

Ползи за здравето на yacon корен и сироп, yacon, включват:

 • Храносмилателни Ползи
 • Здравето на костите Ползи
 • Хранителни ползи
 • Холестерол обезщетения
 • Имунната система Ползи
 • Загуба на тегло Ползи
 • Рак борба ползи
 • Стоматологично здраве Ползи
 • Диабет Ползи
 • Кръв Sugar обезщетения
 • Ползи за здравето на сърцето
 • Обезщетения за имунната система

Ние ще проучи специфични ползи от yacon и yacon сироп в отделни страници.  Моля, кликнете върху отделните връзки над или в лентата за навигация, за да проучи по-подробно.

Щракнете тук, за да купуват Yacon добавка

Yacon сироп рецепти

Можете да използвате yacon сироп като други течен подсладител в една рецепта.  Можете да го добавите към нещо, вместо мед, захар, агаве сироп.  Използвайте го в десерти, напитки, салата превръзки или печене!  Отговарят на вашите сладки зъб без да вредят на себе си.  Това е с ниско съдържание на калории в сравнение със захар (около половината от калориите).

Yacon сироп е здравословна подсладител, тъй като тя не скок на вашия кръвната захар като захар или царевичен сироп.  Той също така не емисия candida или разстроен чревни екология.  Вина безплатно удоволствие!  Сладостта се намира в сложна захар наречен инулин.  Инулин се разгражда бавно в fructooligosaccharides (FOS), която няма да наруши храносмилането или кръвна захар.  Този приятен подсладител е била използвана от хиляди години от южноамерикански култури.

Щракнете тук, за да купуват Yacon добавка

local_offerevent_note June 1, 2020

account_box masroysaja