Yacon Juuriuutetta Arvioon

Yacon Root-uutetta on ollut uutisia tapahtumat, Yacon ruokavalio on saamassa suosiota keskuudessa, jotka haluavat laihtua nopeasti ja ilman sivuvaikutuksia.

Ajatus, että makea siirappi auttaa sinua eroon ylimääräistä kiloa vaikuttaa ristiriitaiselta, mutta se on tässä yhteydessä vaatimus. Ja toisin kuin muut laihtuminen täydentää markkinoilla tänään, Yacon ruokavalio takana on todistus ihmisiä jotka ovat käyttäneet tuotetta ja tieteellisiä tutkimuksia.

Klikkaa tästä ostaa Yacon purkaa täydentää

Miten Yacon Root otteen työtä?

Kun siirappi päivittäin vähentää kehon painoindeksi (BMI), vyötärönympärys ja koko kehon paino. Tutkimus on University of Sao Paulo perustettu ilman epäilystä, Yacon root auttaa elimistöä ottamaan tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Itse asiassa tämä ei ole vain edistää laihtuminen, mutta johtaa myös vahvempi luuntiheyttä. Ote toimii parhaiten, kun ottaa ennen ateriaa, joka antaa otteen aikaa toimittaa kehollesi tarpeen liukoista kuitua ja terveellisiä bakteereita. Tämä siirappi tekee niin tehokkaasti on että se voi olla terveellinen vaihtoehto sokeria, koska se maistuu juuri niin hyvä mutta ilman epäterveellisiä sivuvaikutuksia.

Vaikka se on erittäin helppo tehdä väitteitä laihtuminen ravintolisiä, Yacon ruokavalio on erilainen, koska se tukee vankka tieteelliseen tietoon. Tutkimus suoritettiin Genta S, Cabrera W, Habib N, ym 55 naisten osallistumista, ja aikana 4 kuukautta, ehkä he menettivät yli 33 kiloa (15 kg) kun käyttämällä Yacon ruokavaliota.

Klikkaa tästä ostaa Yacon purkaa täydentää

Lumekontrolloidussa, kaksoissokkoutetussa kliinisessä tutkimuksessa jaetaan osallistujat kahteen ryhmään: 40 naiset saivat Yacon Root ja 15 saivat lumelääkettä siirappi. Kuten edellä todettiin, 40 naista, joka meni Yacon ruokavalio menetti 33 kiloa ja ne, jotka ottivat lumelääkettä siirappi itse saanut 3.5 lbs samana ajanjaksona.

Kuitenkin 40 naista ei vain laihtua, ne myös menettänyt 3,9 tuumaa (10 cm) pois vyötärölinja, niiden painoindeksi laski 34 28, ja kasvoi myös taajuus niiden ulosteet (.28.99), poistaen heidän ummetus ongelmia.

Lisäksi laihdutus, osallistujat myös raportoitu 42 % lasku paasto insuliinitasoa ja insuliini resistenssiä myös laski 67 %. Tämä toteamus on erityisen merkittävä, koska se on yksi suurimpia riskitekijöitä sydänsairauksien ja diabeteksen. Todiste sen kyky vähentää kaloreita määritettiin tutkimuksessa kuin LDL (paha kolesteroli) laski 137 mg/dL 97.5 mg/dL, tilkka lähes 30 prosenttia.

Sama kliininen tutkimus osoittaa myös, että teidän kalorien saanti nopeutuu, paitsi voit polttaa kaloreita nopeammin. Kuten kehosi saa tottunut siirappi Extract, aineenvaihduntaa kasvaa tapaan käyttää, jonka avulla voit polttaa rasvaa nopeasti.

Juuri tästä syystä miksi Yacon sanoo, että voit nyt laihtua ilman ruokavaliota tai liikuntaa, koska on totta. Toisin sanoen naiset ottivat Yacon Root Pura kokenut merkittäviä terveysriskejä parannuksia lisäksi menettää huomattavan määrän paino.

Klikkaa tästä ostaa Yacon purkaa täydentää

Look at Yacon ruokavalio ainekset

Siirappi Yacon ruokavalio on erotettu Yacon kasvi (Smallanthus sonchifolius), jota tavataan Andien vuoristossa Etelä-Amerikassa. Vuosisatojen ajan tämä kasvi on käytetty Eteläamerikkalaiset koska sen lääkinnällisiä ominaisuuksia, ja tutkimus on osoittanut todeksi.

Miksi Yacon on tehokkaita terveyteen täydentää on, se on täynnä fructooligosaccharides (FOS) yhden erän sisältävien johonkin 40 % 50 % näistä fructooligosaccharides. Nämä fructooligosaccharides ovat sokeri molekyylejä, jotka koska niiden molekyylirakenne voi hyväksyä ruoansulatuskanavan.

Tämä tarkoittaa vaikka fructooligosaccharides maku on makea kuin sokeri, elimistö ei sulattaa useimmat siirappi. Itse asiassa tutkimus osoittaa, että fructooligosaccharides on vain 20 kaloria per rkl, koko kolmasosan pienemmät kuin sokeri.

Kun fructooligosaccharides saada paksusuolen, ystävälliset bakteerit elimistössä on ruokitaan, laihdutus ja pysyä kunnossa ja terveenä. Ruokkimalla jatkuvasti hyviä bakteereja, sinun ei vain laihtua, mutta myös johtaa parempi aivotoimintaa, vahvempi immuunijärjestelmä ja alentaa riskiä diabetes.

Tärkeintä tutkimus osoittaa, että bakteerit niille, Yacon ruokavalio jotka ja ne, jotka eivät välillä ovat erilaisia, ja niille, Yacon jotka ovat keventäminen ja hyvässä fyysisessä kunnossa.

Klikkaa tästä ostaa Yacon purkaa täydentää

Tutkijoiden mukaan bakteerien paksusuoleen pystyvät sulattamaan fructooligosaccharides ja näin yhä useammat hyvät bakteerit, erityisesti Bifidobacterium ja Lactobacillus. Yksi tutkimus osoitti erityisesti että vain 8 g fructooligosaccharides päivittäin kahden viikon kasvua bifidobakteereista ruoansulatuskanavan kymmenen kertaa. Siitä, että Yacon ruokavalio tarjoaa on lukuisia ja monin tavoin parempi kuin tavallinen liukoista kuitua.

Kun hyviä bakteereja kuluttaa fructooligosaccharides, lisääntyvät ja myös alkaa tuottaa lyhytketjuisten rasvahappojen, jotka tarjoavat ravintoa soluja. Ja jos olet huolissaan menettää paino, nämä samat fructooligosaccharides ja rasvahappoja on sisäänrakennettu anti lihavuuden elementtejä.

Jälkeen paljon tutkimusta tiedemiehet ovat todenneet, että tämä johtuu fructooligosaccharides muuttaa hormoneja, jotka koskevat ruoansulatus toiminto. Toimimalla nälkä hormoni Greliini, Yacon ruokavalio parantaa kehon ruoansulatuskanavan toimintaa ja vähentää ruokahalu.

On totta, että Yacon Root ote ei ole ainoa, joka on fructooligosaccharides, kuin se löytyy myös purjo, valkosipuli, sipulit ja muiden kasvien elintarvikkeita, mutta se on vain Yacon ruokavalio että saat ne niin keskittynyt määriä.

Klikkaa tästä ostaa Yacon purkaa täydentää

local_offerevent_note May 31, 2020

account_box masroysaja