Yacon-siirappia Ja Yacon Root – Terveys Makeutusaine

Yacon siirappi on herkullinen makeutusaine, joka on erotettu yacon juuret.  Tutkijat ja terveyden tajuissaan syövillä ovat innoissaan yacon ominaisuudet koska se on hyvin vähän kaloreita ja matala sokeripitoisuus joten se sopii diabeetikoille, laihduttajille, ihmisiä, joilla on candida umpeenkasvun ja niille, jotka haluavat välttää sokeria.

Klikkaa tästä ostaa Yacon täydentää

Mikä on Yacon Root?

Yacon on makea maku juures tai mukulan, joka on viljelty Perun Andeilla tuhansia vuosia. Yacon-siirappia uutetaan yacon juuret. Yacon on miellyttävä makeahko maku ja rapeaa rakenne, joka on verrattu omenat ja vesimelonit.

Yacon olleet syöneet perinteisesti maaseudun ihmisiä, jotka syövät sitä virkistävä välipala.  Yacon juuret sisältävät enimmäkseen vettä ja erityinen terve sokeria kutsutaan Fructooligosacharides (FOS).  Tämä erityinen sokeria ei sulavaa elin ja siksi yacon nostaa veren glukoosipitoisuutta Varauksen turvallista diabeetikoille ja Painonvartijat.

Klikkaa tästä ostaa Yacon täydentää

Terveys edut Yacon täydentää

Yacon root ja siirappi sokeri sisältää fructooligosacharides (FOS) primiarly.  Nämä sokerit ei sulavaa elin ja siksi yacon on suuri kalori vähentää ja alhainen sokeri ruokavalion.

FOS on myös prebiotic joka auttaa luomaan terveen bakteerien probioottien ympäristön suolistossa.  FOS on kuitua, joka auttaa ehkäisemään ummetusta ja pitää hyvin toimiva kaksoispiste.  FOS on osoitettu eläinkokeissa:

 • Edistää kalsiumin imeytymistä
 • Alentaa kolesterolia
 • Vahvistaa immuunijärjestelmää
 • Vähentää paksusuolen syövän vaurioita

Yacon juuret ja lehdet ovat paljon polyfenoleja.  Polyfenolit ovat antioksidantti, joka on osoittautunut käyttökelpoiseksi syövän ja sydänsairauksien ehkäisyssä.Yacon lehtiä, joka on myös paljon polyfenoleja, on perinteisesti käytetty Etelä-Amerikassa apuna diabeteksen.  Tutkimukset ovat osoittaneet yacon lehtiä vähentää verensokeritaso diabeettisen ja ei-diabeetikoilla rotilla.Yacon siirappi on tärkeä glyconutrients ja antioksidantteja, jotka hyödyttävät terveydelle.

Klikkaa tästä ostaa Yacon täydentää

Kuluttajat vaativat terveempiä ja kalori-vähennettävä. Yacon siirappi on tulossa suosittu, koska tätä suuntausta. Yacon siirappi on lukuisia etuja ja monia etuja verrattuna muita makeutusaineita. Kaksi tärkeimmät edut ovat että Yacon ei vaikuta verensokeri tai häiritä suoliston ekologia. Yacon siirappi sokeri pääasiassa Fructooligosaccharide (FOS). Yacon sisältää inuliinia, glyconutrients ja antioksidantit. Monet yacon terveyshyödyt liittyvät näitä ravintoaineita.

Terveys edut yacon root ja yacon-siirappia ovat:

 • Ruoansulatuskanavan Edut
 • Luuston terveyden Edut
 • Ravitsemukselliset hyödyt
 • Kolesteroli edut
 • Immuunijärjestelmä Edut
 • Painonlasku Edut
 • Syövän torjuntaan etuja
 • Hampaiden terveys Edut
 • Diabetes Edut
 • Veren Sugar edut
 • Sydän terveyshyötyjä
 • Immuunijärjestelmä edut

Tutkimme erityisetuja yacon ja yacon-siirappia erillisille sivuille.  Klikkaa yksittäisiä linkkejä yläpuolella tai navigointipalkin tutkia tarkemmin.

Klikkaa tästä ostaa Yacon täydentää

Yacon-siirappia reseptit

Voit käyttää yacon-siirappia kuin muut neste makeutusaine resepti.  Voit lisätä sen mitään sijasta hunaja, sokeri, agave siirappi.  Käytä jälkiruokia, juomia, salaatinkastikkeet tai leivontaan!  Tyydyttää sinun makealle ilman vahingoittaa itseäsi.  Se on vähän kaloreita verrattuna sokeria (noin puolet kaloreita).

Yacon siirappi on terveellinen makeutusaine, koska se ei piikki verensokerisi kuten sokerin tai maissi siirappi.  Se ei syötteen candida tai häiritä suoliston ekologia.  Syyllisyys Ilmainen ilo!  Makeus on todettu monimutkainen sokeri kutsutaan inuliinisiirapin.  Inuliinisiirapin hajoaa hitaasti fructooligosaccharides (FOS) jotka ei häiritä ruoansulatus tai verensokeri.  Tämä hauska makeutusaine on käytetty tuhansia vuosia Etelä-Amerikan kulttuureissa.

Klikkaa tästä ostaa Yacon täydentää

local_offerevent_note May 14, 2020

account_box masroysaja