Yacon Sirap Och Yacon Rot – Hälsa Sötningsmedlet

Yacon sirap är en utsökt sötningsmedel som utvinns från yacon rötter.  Forskare och hälsa medvetna ätare är entusiastiska över egenskaperna för yacon eftersom det har mycket få kalorier och låga blodsockernivåer vilket gör den lämplig för diabetiker, dieters, med candida överväxt och personer som vill undvika socker.

Klicka här för att köpa Yacon tillägg

Vad är en Yacon Root?

Yacon är en söt smak rotfrukt eller knöl som har odlats i Anderna i Peru i tusentals år. Yacon sirap utvinns ur yacon rötterna. Yacon har en trevlig lite söt smak och krispiga konsistens som har jämförts med äpplen och vattenmeloner.

Yacon har ätit traditionellt av landsbygdens människor som äter det som en uppfriskande mellanmål.  Yacon rötter innehåller mest vatten och en speciell typ av friska socker kallas Fructooligosacharides (FOS).  Denna speciella typ av socker är inte smält av kroppen och därför yacon inte höja glukos i blodet vilket gör den säker för diabetiker och Viktväktarna.

Klicka här för att köpa Yacon tillägg

Hälsofördelar Yacon tillägg

Sockret i yacon rot och sirap består primiarly av fructooligosacharides (FOS).  Dessa sockerarter är inte smält av kroppen och därför yacon är bra för kalori minskat och låg socker Dieter.

FOS är också en prebiotika som bidrar till att skapa en hälsosam bakteriell probiotiska miljö i tarmen.  FOS innehåller också fiber som hjälper till att förhindra förstoppning och håller tjocktarmen fungerar väl.  FOS har också visats i djurstudier att:

 • Främja kalciumabsorptionen
 • Minska kolesterolvärden
 • Stärka immunförsvaret
 • Minskar cancerceller lesioner i kolon

Yacon rötter och blad är hög i polyfenoler.  Polyfenoler är en typ av antioxidant som har visat sig användbara för att förebygga cancer och hjärtsjukdomar.Yacon blad, som är också hög i polyfenoler, har traditionellt använts i Sydamerika som ett stöd för diabetes.  Studier har visat yacon blad att minska blodsockernivåerna hos diabetiker och icke-diabetiker råttor.Yacon sirap har viktiga glyconutrients och antioxidanter som är också till nytta för människors hälsa.

Klicka här för att köpa Yacon tillägg

Konsumenterna kräver friskare och reducerat kaloriinnehåll livsmedel. Yacon sirap blir populär på grund av denna trend. Yacon sirap har många fördelar och många fördelar jämfört med andra typer av sötningsmedel. De två viktigaste fördelarna är att Yacon inte påverkar blodsockret eller upprörd intestinal ekologi. Sockret i yacon sirap främst Fructooligosaccharide (FOS). Yacon innehåller dessutom inulin, glyconutrients och antioxidanter. Många av hälsofördelarna av yacon är relaterade till dessa näringsämnen.

Hälsofördelar av yacon rot och yacon sirap inkluderar:

 • Mag Fördelar
 • Benhälsa Fördelar
 • Näringsmässiga fördelar
 • Kolesterol fördelar
 • Immunsystemet Fördelar
 • Viktminskning Fördelar
 • Cancer kämpar fördelar
 • Tandhälsa Fördelar
 • Diabetes Fördelar
 • Blod Sugar fördelar
 • Hjärtat hälsofördelar
 • Immunsystemet förmåner

Vi kommer att utforska de specifika fördelarna med yacon och yacon sirap i separata sidor.  Vänligen klicka på enskilda länkarna ovan eller på navigeringsraden för att vidare utforska.

Klicka här för att köpa Yacon tillägg

Yacon sirap recept

Du kan använda yacon sirap som alla andra flytande sötningsmedel i ett recept.  Du kan lägga till något i stället för honung, socker, agave sirap.  Använda den i desserter, drinkar, salladsdressing eller bakning!  Karamellen utan att skada dig själv.  Det är lågt i kalorier jämfört med socker (cirka hälften av kalorierna).

Yacon sirap är en hälsosam sötningsmedel eftersom det inte spika ditt blodsocker som socker eller majssirap.  Det också inte mata candida eller upprörd intestinal ekologi.  Skuld gratis nöje!  Sötma finns i en komplex socker kallas inulin.  Inulin bryts ner långsamt i fruktooligosackarider (FOS) som inte kommer att störa matsmältningen eller blodsocker.  Detta roligt sötningsmedel har använts i tusentals år av sydamerikanska kulturerna.

Klicka här för att köpa Yacon tillägg

local_offerevent_note May 14, 2020

account_box masroysaja